Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 17 aprilie 2007

Bebelusii yoghini fac exercitii pentru a-si dezvolta intelectul

Niciun comentariu :
In incercarea lor de a cuceri lumea, chinezii si-au cooptat si bebelusii, care inca din fasa trebuie sa fie cei mai cei. Ultima moda printre chinezii care vor sa aiba copii destepti si performanti este yoga. Nu pentru parinti, ci pentru micuti. Bebelusii yoghini, ajutati de parinti (pentru ca sunt atat de mici incat nu-si pot coordona miscarile), executa exercitii de yoga pentru a-si imbunatati atentia, echilibrul, dar mai ales pentru a-si dezvolta potentialul intelectual.

Potrivit publicatiei britanice The Times, yoga cunoaste o revenire spectaculoasa in China, doar in orase fiind intre 5.000 si 10.000 de practicanti. Potrivit cotidianului, 90% dintre acestia sunt femei intre 30 si 40 de ani.

Aparent, acest brusc interes pentru yoga este determinat de nivelul mare de stres din viata chinezilor din marile orase ale Chinei, care cauta o evadare. "In viata lor de zi cu zi, oamenii sunt supusi unei presiuni uriase, de a munci din greu, de a face bani, de a-si gasi un partener", a declarat Harmony Ling, de la centrul Yogi Yoga din orasul Guangzhong. Prin yoga, "oameni invata sa se relaxeze si sa uite de probleme", crede aceasta.
(Ana Ilie, ana.ilie@gandul.info)

Sursa: Gandul

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu