Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 16 aprilie 2007

Cum am inceput practica Yoga

Niciun comentariu :
Intrasem la facultate in Iasi, in 1990. La putin timp dupa asta, fata pe care o iubeam mult, mi-a zis ca ea nu ma iubeste, si m-a facut sa inteleg ca dragoste cu forta nu se poate, cu toate consecintele de rigoare. smile.gif
Vreo 3 zile am fost daramat. Viata mea imi aparea ca un dezastru total: aveam o sanatate destul de subreda, profesia nu ma atragea (si nici alta), afectiv eram la pamant, si nu vedeam niciun scop in viata.

Alaturi locuia un tip care facea deja Yoga la MISA, dar care nu ne zicea care-i treaba pe acolo, fiindca nu-l interesa propaganda. smile.gif El fusese betivul facultatii, si toti erau mirati cum se schimbase. Si intr-a 3 zi de cand eram la pamant, vine asta si ne zice ca vine Grieg in Iasi sa tina conferinta de deschidere a cursului, si ne-a zis ca ar fi interesant sa-l vedem. A fost ceva exceptional cu aceasta participare a lui Grieg, ca nu mai stiu sa se fi dus vreodata Grieg in alt oras la conferinta de deschidere. Fiind cam timid, nu m-as fi dus singur, dau un alt coleg de camera a zis ca merge, si am convenit sa mergem amandoi.

La conferinta era arhiplina sala de la Casa de cultura a studentilor, abia am mai avut loc la etaj. S-au citit la inceput niste materiale si a citit si Grieg un material. Grieg s-a incurcat de vreo cateva ori la citirea materialului, si ma intrebam cine e incultul ala care nu stie nici macar sa citeasca fluent. N-am inteles oricum mai nimic din materialul ala despre Yoga. Dupa aia a zis Grieg ca cine doreste, poate sa scrie intrebari pe biletele si sa le trimita in fata. Se umpluse masa de biletele cu intrebari. A raspuns ore in sir la intrebari si am ramas uimit. Pur si simplu vorbea ca un om care stie despre ce vorbeste. Raspundea simplu si direct la cele mai variate intrebari legate de spiritualitate, si am simtit ca omul ala chiar vorbea din experienta. Am decis sa ma duc la cursurile de Yoga, dar m-am inscris doar dupa 1 an.

Dupa aceasta conferinta, am simtit ca am un sens in viata, sa caut acea fericire care este prezenta clipa de clipa, si care nu poate dispare indiferent ce s-ar intampla. Si am stiut si care este solutia mea: Dumnezeu.

In anul care a trecut pana m-am inscris la MISA, am practicat cu destula fervoare rugaciunea si am facut un exercitiu chinezesc de qi qong, si am fost foarte multumit de rezultate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu