Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 17 aprilie 2007

Tehnica naturista in premiera

Niciun comentariu :
Multe boli apar ca urmare a modului in care traim. Consumul de dulciuri, mezeluri, fructe si legume modificate genetic, mancarea prajita, stresul duc la uzura precoce a celulei. Asociate cu o viata sedentara, provoaca devieri ale coloanei vertebrale.

Cercetatorul in chimie Sandu Brandusa, adoptand in viata de zi cu zi secretele milenare ale calugarilor scolii Shaolin, a descoperit o noua procedura – energochiropractica. Aceasta consta in folosirea unor terapii complementare (masaj, presopunctura, acupunctura, reflexoterapie si sinergie) pentru deblocarea vertebrelor si a fluxului de nervi. Se gaseste un unghi potrivit in asa fel ca dupa procedura sa dispara durerea. Asociata cu puterea vindecatoare a plantelor si cerealelor stravechi, reuseste sa regenereze intregul organism.

Vindecarea depinde insa, potrivit lui Sandu Brandusa, de gravitatea tratamentelor clasice anterioare. "Ceea ce un doctor rezolva cu bisturiul, eu fac cu energochiropractica", ne-a spus Sandu Brandusa. Afectiunile coloanei vertebrale determina imbolnavirea unor organe interne. Vertebrele cervicale corespund durerilor de cap, dereglarilor de vedere, auz, ametelilor, amneziilor, nevralgiilor faciale si celor cervico-occipitale. Sandu Brandusa a precizat ca prin manipularea vertebrelor si a fluxului nervos din aceasta zona se pot regla problemele corzilor vocale, amigdalelor, dintilor, pancreasului. De asemenea, pot disparea aritmiile, cefaleele frontale, astmul bronsic, scleroemfizemul pulmonar, durerile membrelor superioare, tahicardia, paratiroidia, hipertiroidia etc.
(Ioana Georgescu)
Sursa: Romania libera

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu