Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 15 mai 2007

Alte intamplari paranormale

2 comentarii :
Am crescut cat am fost copil, in aceeasi casa cu sora mai mare a tatalui si cu sotul ei. Fiindca aveau o varsta mult mai mare ca a parintilor mei, toata viata mea le-am spus "mamaie" si "tataie", si pentru mine au fost bunicii care m-au crescut si carora le datorez multe. Tataia mai traieste si azi, mamaia a murit de cancer. Cancerul a fost descoperit in faza destul de avansata, si practic nu se mai putea face nimic. Eram cred in anul 3 la Yoga, si a acceptat sa mearga la Grieg (condusa de mine) sa ii dea un tratament. Nu vreau sa intru in amanunte care nu fac obiectul acestui mesaj, cert e ca Grieg cum a intrat in camera unde erau mai multi, m-a intrebat ceva de genul: "Si ce problema are matusa ta"? Am ramas uimit, fiindca io niciodata nu constientizasem ca mamaia imi era de fapt matusa (ca grad de rudenie), si evident ca nici Grieg n-avea de unde sa stie in mod normal asta.

Alta data, cred ca pe cand eram in anul 2, l-am vizitat pe Grieg pentru a-l ruga sa ma ajute intr-o problema de sanatate si intr-una spirituala. In camaruta erau mai multi cursanti veniti ca si mine, cu probleme, si multe fete (5-6) care venisera odata cu el. Privind amuzat catre mine, a zis: "el este barbatul care viseaza...". Si a zis visul care ma caracterizeaza cel mai mult dintre visele mele, si care se repeta destul de des. Este un vis total atipic, pe care nu l-am povestit nimanui niciodata, asadar evident nici Grieg n-avea in mod normal cum sa stie asta. smile.gif

Am ajuns in scurt timp la concluzia ca Grieg stie tot ceea ce vrea sa stie. Si intr-un interval de timp ceva mai lung, am ajuns si la concluzia ca poate sa faca orice vrea sa faca. Nu pot deocamdata sa relatez totul, dar spre exemplu, stie exact lucruri care au sa se petreaca in viitor, chiar daca in momentul prezent ele apar ca fiind cu totul si cu totul imposibile.

2 comentarii :

  1. interesant ce spui u..sigur in prima situatie nu a incercat sa fie politicos...iar un ultima..amuzant sa e faca sa te simti mai in largul tau...nu spun ca nu este adevarat ceea ce spui...ci poate putin naiv..

    RăspundețiȘtergere