Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 24 mai 2007

Demontarea unor minciuni si manipulari despre MISA - 3

Niciun comentariu :
"Cursurile MISA sunt copiate din alte surse, asadar Gregorian Bivolaru nu a facut nimic original, ceea ce arunca o umbra asupra realizarilor spirituale."

Raspuns:
Este adevarat ca la baza cursurilor MISA stau numeroase surse de informare, dar acest lucru nu scade din eficacitatea lor spirituala. Pe de alta parte raspunsurile pe care Gregorian Bivolaru le da miilor de cursanti in ceea ce priveste problemele particulare ale noastre, evident ca nu sunt copiate dintr-o alta sursa, pentru ca desigur nu exista o carte care sa trateze viata lui Aurel sau a altcuiva. Ca urmare Gregorian Bivolaru a reusit fara indoiala ceva original: sa ne transforme in bine pe noi, miile de discipoli ai sai, si sa ne ofere ajutorul si ghidarea sa in problemele particulare ale vietilor noastre.

Deasemenea trebuie spus ca a fost facuta o uriasa munca de sinteza pentru a pune la dispozitia noastra o cantitate atat de mare de informatii spirituale care pot fi puse in practica. Si evident nu e vorba doar de copy+paste, fiindca adeseori texte pur teoretice initial au fost prezentate impreuna cu aplicatii practice care pot interesa omul modern.

"Cursantii MISA consuma droguri (heroina, LSD samd.)"

Raspuns:
La raziile simultane extrem de dure care au facute asupra multor ashramuri nu s-a gasit nici o urma a nici unui drog. Niciodata niciun yoghin de la MISA nu a fost inculpat sau pus sub urmarire penala pentru consum de droguri. Nici macar unul, desi uscaturi se gasec peste tot.
Pe de alta parte, orice om inteligent isi poate pune intrebarea simpla: "cum e posibil ca yoghinii MISA sa consume droguri, cand noi nu fumam si nu consumam nici macar cafea?".
Ce interes am avea noi sa consumam droguri, cand urmarim tocmai o cat mai mare stare de libertate interioara? De ce am deveni sclavii drogurilor, cand noi ne ferim de stimulente mult mai usoare(cafea, alcool, tutun) tocmai fiindca creaza dependenta?

Deasemenea dupa raziile din Martie 2004 o gramada de oameni din ashramurile perchezitionate si-au facut la IML control de genul celui anti-doping(axat pe consumul de droguri), si la absolut toti rezultatul a fost negativ.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu