Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 11 iunie 2007

De la efecte fizice la efecte spirituale

Niciun comentariu :
Încă înainte de a veni la acest curs de YOGA, practicam SHAMBAVI MUDRA, ajungând să o realizez zilnic pe o durată de până la 45 de minute. Începusem de vreo 8 luni să practic constant această tehnică pe care care mi-o recomandase cineva spunându-mi că e utilă pentru ameliorarea şi chiar vindecarea hipermetropiei. Persoana respectivă mi-a atras atenţia de asemenea că, pentru a obţine rezultate optime, este necesar să evit pe cât posibil cafeaua, tutunul, carnea şi excesul de condimente. Nici nu bănuiam că această tehnică mai are şi alte efecte, de natură profund spirituală. Pe măsură ce avansam în practica acestui procedeu percepeam sau, mai bine zis chiar vedeam, cu ochii închişi fiind şi perfect treaz, forma unui ochi, iar starea pe care o aveam era de fericire copleşitoare însoţită de o energizare a zonei palatului care făcea să dispară instantaneu orice dorinţă, chiar şi necesităţile fizice (pe toată durata execuţiei acestei tehnici).

Dar rezultatele nu s-au oprit aici. Într-o zi, când realizam această tehnică, pătrunzând dincolo de acest ochi, m-am simţit atras şi topit într-o sferă de o culoare violet foarte frumoasă, care se dilata la nesfârşit în oceanul spaţiului interior şi, odată cu ea, şi eu mă topeam cu toată fiinţa, cu toate gândurile şi dorinţele mele într-o fericire care creştea pe măsură ce mă dilatam. Eram conştient de faptul că mă aflam în camera mea, în picioare, acesta fiind de altfel singurul gând care persista, împiedicându-mă să mă topesc cu totul în spaţiul fericit al conştiinţei mele acum expansionată la nesfârşit. Nu ştiu când s-au scurs două ore şi jumătate. Cert este că, de câte ori retrăiesc starea avută atunci sau altele asemănătoare, timpul nu mai are importanţă.
B.O.P., Bucureşti

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu