Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 11 iunie 2007

Fii optimist

Niciun comentariu :
In fata greutatilor si a stresului, poate exista tendinta de a cadea pe panta pesimismului, a descurajarii. Pe o cale spirituala problemele pot fi destul de dificile in anumite momente. E bine sa-ti aduci aminte atunci ca exista Dumnezeu si ca El te ajuta, si ca fortele sale sunt infinite. E bine sa stii ca orice efort in sensul bun, nu ramane fara urmari si fara rezultate care sa te ajute.

5. Şi a zis către ei: Cine dintre voi, având un prieten şi se va duce la el în miez de noapte şi-i va zice: Prietene, împrumută-mi trei pâini,
6. Că a venit, din cale, un prieten la mine şi n-am ce să-i pun înainte,
7. Iar acela, răspunzând dinăuntru, să-i zică: Nu mă da de osteneală. Acum uşa e încuiată şi copiii mei sunt în pat cu mine. Nu pot să mă scol să-ţi dau.
8. Zic vouă: Chiar dacă, sculându-se, nu i-ar da pentru că-i este prieten, dar, pentru îndrăzneala lui, sculându-se, îi va da cât îi trebuie.
9. Şi Eu zic vouă: Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.
10. Că oricine cere ia; şi cel ce caută găseşte, şi celui ce bate i se va deschide.
11. Şi care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul pâine, oare, îi va da piatră? Sau dacă îi va cere peşte, oare îi va da, în loc de peşte, şarpe?
12. Sau dacă-i va cere un ou, îi va da scorpie?
13. Deci dacă voi, răi fiind, ştiţi să daţi fiilor voştri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El!

Evanghelia dupa Luca, Capitolul 11

Nu de moartea corpului are a se teme cautatorul spiritual, fiindca acesta oricum moare. In orice lume ar fi, sufletul sau frumos, construit prin faptele sale bune, il va insoti pretutindeni.
Adeseori salvarea vine atunci cand ti-ai pierdut orice speranta, si nu mai vezi nicio iesire. smile.gif

26. Zis-au cei ce ascultau: Şi cine poate să se mântuiască?
27. Iar El a zis: Cele ce sunt cu neputinţă la oameni sunt cu putinţă la Dumnezeu.

Evanghelia dupa Luca, Capitolul 18

Niciun om nu este perfect. Omul invata din greseli. Nu te invinovati si nu dispera. Singurul lucru care este imposibil pentru Dumnezeu, este sa nu poata reusi sa faca ceva. smile.gif Ai incredere in El si fii optimist.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu