Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 20 iunie 2007

O stare de pace oceanica

Niciun comentariu :
Eram în tabăra spirituală de la Costineşti 2001. Într-o zi Grieg a realizat o binecuvântare colectivă pentru cei care erau prezenţi în acel moment la terenul unde ne desfăşuram activităţile taberei.
Din primele secunde, starea mea de conştiinţă s-a rafinat foarte mult. Am simţit o energizare deosebit de intensă la nivelul creştetului şi totodată am văzut clar o lumină albă, foarte intensă, ca o coloană sau ca un tunel, care pătrundea prin acea zonă în corpul meu. Aproape în aceeaşi clipă, senzaţia de individualitate a dispărut fulgerător şi s-a instalat o stare de vid mental aproape deplin. Nu-mi mai conştientizam corpul fizic şi chiar respiraţia părea că se derulează după alte cicluri şi necesităţi.

Singurul lucru pe care îl percepeam era un punct de lumină albă, foarte intensă, situat deasupra creştetului capului. De asemenea, simţeam clar datorită fuziunii subtile cu acel punct, că el înglobează o energie colosală, cu mult deasupra posibilităţilor mele de cuprindere din acel moment. Aveam senzaţia şi convingerea că acel punct de lumină – energie era de fapt singurul lucru care există cu adevărat în Univers, toate celelalte aspecte fiind derivate din el.
Această lumină „umplea” tot universul meu interior – percepţia era foarte subtilă şi rafinată, căci eu nu-mi mai conştientizam deloc în acele momente corpul fizic care părea dizolvat în ceva mult mai subtil şi înalt. Totodată, simţeam o identificare deplină, absolută, cu această lumină-energie, ca şi cum, pur şi simplu, aş fi transcens totul şi m-aş fi transformat chiar eu în acea lumină-energie. Părea că în întregul Univers, în întreaga Manifestare, nu există nimic altceva decât Ea.

Căutând să conştientizez cât mai clar această stare am simţit o pace lăuntrică deosebit de profundă şi de cuprinzătoare, pe care tind să o numesc, „stare de pace oceanică”. Era totodată o linişte „dinamică”, căci simţeam că ea conţine foarte multă energie potenţială. De asemenea, am perceput foarte multă forţă, sub toate aspectele în care ea poate fi conceptualizată.
N.S.K., Cluj

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu