Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 26 iunie 2007

Secretul tineretii maestrului Ovidiu Balan

Niciun comentariu :
Ovidiu Balan, director al Filarmonicii "Mihail Jora", a dezvaluit secretul echilibrului si seninatatii cu care trateaza provocarile vietii. Nu doar muzica i-a modelat spiritul, ci si filosofia yoga.
A devenit adept al invataturilor yoga in timp, "citind, testind", prima carte de literatura yoga ajungind in miinile sale in urma cu 30 de ani. Directorul Filarmonicii "Mihail Jora" are o carte ("Cum sa devii fenomen", de Albert I.) de care nu se desparte niciodata si din care a invatat, spune el, cum sa nu se lase atins de rautatile vietii. Maestrul contrazice pe cei care spun ca yoga nu face casa buna cu religia crestina. O dovada sint si icoanele de pe peretii biroului sau de director, de la Filarmonica "Mihail Jora". "Nu am adoptat latura dogmatica. Am luat cit sa faca bine profesiei mele, starii psihice, sanatatii. M-a ajutat sa ajung sa dirijez 14 - 16 ore fara probleme. Sint anumite tehnici de a te proteja. Se creaza in jurul tau un fel de aura care tine lucrurile rele la un metru departare. In profesia noastra, trebuie sa stim sa ne organizam pe noi insine", a declarat Ovidiu Balan. Maestrul a spus zimbind ca si-a propus sa traiasca 149 de ani, pornind de la invataturile yoga care ar zice ca un om trebuie sa traiasca 150 de ani. Preocuparile sale pentru yoga au fost preluate de nepotul Sorin Balan, un bioenergoterapeut care i-a citit in aura ca virsta sa fizica este de aproximativ 40 de ani, in conditiile in care maestrul Balan a trecut de 60. Dupa spusele nepotului, aura lui Ovidiu Balan ar indica o vitalitate proprie unei persoane de 20 de ani.
Ziarul de Bacau

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu