Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 17 iulie 2007

O stare de Samadhi

Niciun comentariu :
Eram într-o perioadă în care eram obligat să iau nişte hotărâri cam decisive. Trebuia să nu greşesc în luarea acestor decizii motiv pentru care am hotărât să realizez meditaţii cu BIJA MANTRA pentru activarea lui AJNA CHAKRA. Deoarece nu aveam foarte mult timp la dispoziţie, am început să emit mental în continuu această MANTRA. Astfel au trecut trei zile. Mă trezeam cu o stare de parcă aş fi meditat toată noaptea. În dimineaţa celei de a patra zi mi s-au activat centrii de forţă secundari de la nivelul tâmplelor apoi am perceput pe frunte trei canale energetice orizontale şi unul care pătrundea prin AJNA CHAKRA perpendicular iar la capătul lor am sesizat ca nişte puncte focar. După aceea, SAHASRARA s-a activat într-o manieră cum nu am mai trăit până atunci cuprinzând întreaga cutie craniană. În acelaşi timp, din AJNA CHAKRA porneau străfulgerări aurii. În următoarea zi am trăit o dilatare atât de mare a câmpului de conştiinţă încât simţeam cum din creştetul capului cuprindeam întregul univers. Această stare a durat 10 zile timp în care dormeam foarte puţin şi mă rugam foarte mult lui SHIVA rostind BIJA MANTRA pentru dinamizarea lui AJNA CHAKRA. ANAHATA CHAKRA era ca un izvor de iubire iar ruga mea către SHIVA izvora dinlăuntrul meu în versuri a căror rimă venea fără ca eu să mă străduiesc să le găsesc. Aveam o stare de devoţiune faţă de SHIVA şi în acelaşi timp faţă de toate elementele creaţiei. Mă minunau vântul, copacii, soarele, cerul, oamenii, totul avea o nouă dimensiune plină de mister. Nimic nu mai era banal. Eram fascinat spre exemplu de o frunzuliţă, de culoarea şi complexitatea nervurilor din care era alcătuită, gândindu-mă la cum crescuse ea atât de frumos. Lucrurile pe lângă care treceam zilnic şi nu le băgam în seamă simţeam acum că fac parte într-un mod tainic din mine, nu numai ele ci întreg Universul. Aveam o stare de înţelepciune care mă ajuta să dezamorsez rapid unele conflicte ce durau de mult la serviciu sau cu iubita mea.

Mai târziu am vorbit cu Ghidul meu spiritual, Gregorian Bivolaru care mi-a confirmat că trăisem o stare de SAMADHI. Toate trăirile din acea perioadă practic nu pot fi cuprinse în cuvinte.
R.D., Bucureşti, zodia Scorpionului

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu