Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 5 iulie 2007

Secretul tineretii - yoga si reducerea consumului de zahar alb

Niciun comentariu :
Secretul tineretii
Cu totii stim ca dulciurile adauga centimetri in jurul taliei noastre, dar stiati ca ciocolata ar putea provoca aparitia mai multor riduri? In noua sa carte, "10 minute/10 ani: ghidul tau complet pentru o infatisare frumoasa si tanara", medicul dermatolog Fredric Brandt explica de ce zaharul este inamicul nostru numarul unu, relateaza presa britanica.

El este de parere ca prin reducerea consumului de zahar, poti da ceasul in urma cu 10 ani si iti poti imbunatati textura, tonusul si stralucirea tenului tau. "Intr-o coaja de nuca, zaharul grabeste degradarea elastinei si a colagenului, ambele proteine-cheie ale pielii. Cu alte cuvinte, te imbatraneste activ", a declarat dr. Brandt, printre ai carui pacienti se numara Madonna, Rupert Everett, Cher si Ellen Barkin. Medicul a observat o schimbare semnificativa in ceea ce priveste calitatea pielii sale in momentul in care a renuntat la zaharul din alimentatia sa. Nu numai ca a pierdut aproape 10 kilograme in greutate, dar, sustine acesta, in intervalul a 10 zile a constatat o crestere a stralucirii, a tonusului si a elasticitatii tenului sau. Iar in intervalul unui an, corpul i s-a schimbat complet. "Sunt intr-adevar slab si am corpul unui adolescent, desi am varsta de 40 de ani", sustine medicul. "Pacientii mei pur si simplu nu cred ca este vorba numai despre yoga si o dieta fara zahar; ei cred ca probabil am facut lifting peste tot. Credeti-ma este mai ieftin decat un lifting facial si cu rezultate pe termen mult mai lung".

Acest lucru ar parea neobisnuit din partea barbatului care este cunoscut drept "Baronul Botoxului'' in SUA, dar are un motiv intemeiat sa se teama de zahar. Tatal sau, care a detinut un magazin de dulciuri, a murit la varsta de 47 de ani din cauza faptului ca rinichii sau au cedat din cauza diabetului de care suferea.
Sursa: Ziua

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu