Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 13 septembrie 2007

Cateva celebritati care practica yoga

Niciun comentariu :
Madonna marturiseste ca yoga o ajutat-o sa-si gaseasca echilibrul interior iar Sting sustine ca i-a imbunatatit performantele sexuale. Cameron Diaz a invatat yoga in contextul filmului Charley's Angels iar Sharon Stone a evitat un accident datorita practicilor yoghine. De voie sau de nevoie, starurile iubesc yoga.

"Datorita yoga pot mentine o erectie timp de 7 ore". Aceasta declaratie l-a facut pe Sting poate mai celebru decat era si a atras foarte multi curiosi in acest tip de exercitii. Sotia lui a declarat ca yoga este cheia unei reusite intr-un cuplu.

Madonna dedica o ora si jumatate in fiecare zi pentru yoga. Ea a descoperit aceasta practica in urma cu patru ani si de atunci declara ca i s-a schimbat viata in bine, ca si-a gasit echilibrul interior. "Yoga este despre misticism si m-a ajutat sa realizez cat de insignifianta este viata mea in tabloul lumii dar in acelasi timp nemarginita.", spune ea.

Sharon Stone este o alta iubitoare de yoga care spune ca nu intelege cum de femeile europene sunt preocupate mai mult de cosmetica decat de conditia fizica. "Pot ridica calcaiul pana la cap", se mandreste ea. De asemenea, ea a fost implicata intr-un accident in care exista riscul sa-si fractureze gatul, dar datorita flexibilitatii acestuia, Sharon a scapat teafara si nevatamata.

Cameron Diaz a invatat yoga cand a inceput filmarile pentru filmul Charley's Angels, alaturi de colega Drew Barrymore pentru a fi in stare sa-si execute cascadoriile din pelicula. Insa de la incetarea filmarilor pana in prezent, Diaz nu a renuntat la yoga.

Gwyneth Paltrow a invatat yoga in urma cu 5 ani de la un instructor de 86 de ani si sustine ca acest gen de exercitii o ajuta sa aiba orgasme extraordinare. Se trezeste la 4 dimineata sase zile pe saptamana pentru exercitii si spune "Nu evit orele de yoga decat daca sunt bolnava".

http://www.sport.md/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu