Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 26 septembrie 2007

Conferinţe de deschidere a cursurilor de Yoga si Ayurveda din Brasov, Satu Mare, Oradea, Slobozia

Niciun comentariu :

Vă invităm să luaţi parte la:

  • CONFERINŢELE EXTRAORDINARE de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA şi AYURVEDA din Braşov care se vor desfăşura în zilele de 1 şi 2 octombrie începând cu ora 17:00 în centrul Braşovului, la Teatrul Dramatic. Intrarea la aceste evenimente este liberă. În deschiderea acestor conferinţe vor avea loc spectacole extraordinare de teatru ale trupelor de teatru Sophrozin din Bucureşti (pe 1 octombrie) şi Ezotera Artis din Braşov (pe 2 octombrie).

    În cadrul acestor manifestări vor fi audiate conferinţe speciale susţinute de profesorul yoga Gregorian Bivolaru, atât despre sistemul milenar YOGA cât şi despre medicina tradiţională indiană AYURVEDA. Va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga.

    AYURVEDA reprezintă un sistem complex de vindecare naturală care provine din India. În limba sanscrită, cuvântul Ayurveda înseamnă „Ştiinţa vieţii”. „Ayus” înseamnă „viaţă” şi se referă la energia fundamentală a vieţii, iar „Veda” înseamnă cunoaştere sau, altfel spus, ştiinţă.

    Scopurile principale ale AYURVEDEI:
    • menţinerea stării de sănătate şi armonie a omului
    • prevenirea şi vindecarea pe cale naturală a tulburărilor şi bolilor
    • posibilitatea fiinţei umane de a trăi o viaţă lungă, sănătoasă şi fericită

    Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne sunaţi la numărul de telefon: 0723209533

  • CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Satu Mare care se va desfăşura VINERI, 28 septembrie 2007 începând cu ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, sala amfiteatrului. Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Informaţii suplimentare la tel.: 0722. 679.985.

  • CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Oradea care se va desfăşura SÂMBĂTĂ, 29 septembrie 2007 începând cu ora 17:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Intrarea la conferinţă este liberă.

  • CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Slobozia care se va desfăşura VINERI, 28 septembrie 2007 începând cu ora 16:30 în clădirea Clubului Tineretului din Slobozia. Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Informaţii suplimentare la tel.: 0726/72.22.42.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu