Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 1 octombrie 2007

CONFERINŢE de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Ploieşti si Reghin

Niciun comentariu :
Vă invităm să luaţi parte la:

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Ploieşti care se va desfăşura JOI, 04 octombrie 2007 începând cu ora 18:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, sala 17. Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Cursul de Yoga pentrul anul I se va desfăşura începând cu data de 7 octombrie ora 09:00 la Club Nord, Ploieşti.

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Reghin care se va desfăşura VINERI, 5 octombrie 2007 începând cu ora 18:00 la Casa de Cultură "George Enescu" din Reghin. Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Informaţii suplimentare la tel.: 0745/40.17.99. Cursul de Yoga de anul I se va desfăşura în fiecare vineri de la ora 18:00, la Casa de Cultură "George Enescu" din Reghin.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu