Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 2 octombrie 2007

CONFERINŢE de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Miercurea Ciuc, Fetesti, Gheorghieni si Arad

Niciun comentariu :
Vă invităm să luaţi parte la:

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Miercurea Ciuc care se va desfăşura miercuri, 03 octombrie 2007 începând cu ora 18:30 la Casa de Cultură. Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Cursul de Yoga pentrul anul I se va desfăşura săptămânal, în fiecare luni, de la ora 19.30. Informaţii suplimentare la telefon 0740555019.

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din FETESTI care se va desfăşura JOI, 04 octombrie 2007 începând cu ora 18:30 la Casa de Cultură din Fetesti, clubul "LUMINA". Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga.

-CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Gheorghieni care se va desfăşura vineri, 05 octombrie 2007 începând cu ora 18:30, la Liceul teoretic Salamon E. Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Cursul de Yoga pentrul anul I se va desfăşura în fiecare vineri, de la ora 18.30. Informaţii suplimentare la telefon 0740816431.

-CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Arad care va avea loc miercuri, 10 octombrie 2007 începând cu ora 17:30, în Sala Festivă a Liceului de Artă "Sabin Drăgoi". Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Cursul de Yoga pentrul anul I se va desfăşura în fiecare vineri, de la ora 19:00, la Şcoala Genenerală nr. 2 (Str. Cozia, lânga Liceul Textil), începand cu 12 octombrie 2007.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu