Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 4 octombrie 2007

CONFERINŢE de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Galaţi, Făgăraş, Deva şi Constanţa

Niciun comentariu :
Vă invităm să luaţi parte la:

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Galaţi care se va desfăşura VINERI, 5 octombrie 2007 începând cu ora 18:30 la Master, Sala Insula 2 (vizavi de Cinema Republica). Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Cursul de Yoga de anul I se va desfăşura în fiecare duminică de la ora 9:00, la sala Insula 1, vizavi de Agenţia CFR.

- CONFERINŢA EXTRAORDINARA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Fagaras care se va desfăşura în ziua de 8 OCTOMBRIE începând cu ora 17:30 în orasul Fagaras la sala de curs din strada Tudor Vladimirescu bloc A-turn ap 28. Intrarea la acest eveniment este liberă. Va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne sunaţi la numărul de telefon: 0722370057

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Deva care va avea loc MARŢI, 9 octombrie 2007 începând cu ora 17:30 la Institutul multimedia Româno-Elveţian, situat pe Aleea Viitorului Nr.2 (în spatele dispensarului din cartierul Gojdu). Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Cursul de Yoga de anul I se va desfăşura în fiecare miercuri de la ora 17:30. Informaţii suplimentare la telefon 0731 622 622.

- CONFERINŢA EXTRAORDINARA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din CONSTANTA care se va desfăşura în ziua de 13 OCTOMBRIE începând cu ora 18:00 în orasul CONSTANTA la club SNC, Bd ul TOMIS nr 96. Intrarea la acest eveniment este liberă. Va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Pentru mai multe informaţii referitor la adresa vă rugăm să ne sunaţi la numărul de telefon: 0728 782688.Cursul de anul 1 se va desfasura la urmatoarea adresa: STR NICOLAE GRIGORESCU NR 83 ( sala de balet ELISABETA PANDIKI_LUX, in spatele scolii nr 27) incepind cu 14 octombrie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu