Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 2 octombrie 2007

CONFERINŢE de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Târgovişte si Marghita

Niciun comentariu :
Vă invităm să luaţi parte la:

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Târgovişte care va avea loc VINERI, 5 octombrie 2007, începând cu ora 18:00, la Casa Tineretului, sala 20. Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Informaţii suplimentare la telefon 0721 027 171.

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Marghita care va avea loc SÂMBĂTĂ, 6 octombrie 2007, începând cu ora 11:00, la Casa de Cultură. Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Cursul de yoga pentru anul I va avea loc în fiecare miercuri, de la ora 17.00, la următoarea adresă: strada Bethlen Gabor nr.14. Infomaţii suplimentare la tel. 0745 313 276.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu