Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 2 octombrie 2007

CONFERINŢE de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Timisoara si Bacau

Niciun comentariu :
Şcoala de Yoga MISA este afiliată la Federaţia Internaţională de Yoga.


Şcoala de Yoga MISA este cea mai mare şcoală de YOGA din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului YOGA, a volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

Vă invităm să luaţi parte la:

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Timişoara care se va desfăşura SÂMBĂTĂ, 06 octombrie 2007, de la ora 17.00, la Centrul Regional de Afaceri, Sala Bega, etajul 1 (vis-a-vis de Sala Olimpia). Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Cursul de Yoga de anul I se va desfăşura începând cu 12 octombrie în fiecare vineri, de la ora 18.30,la sediul Asociatiei "Dacica", str. Virgiliu nr. 1A (colţ cu Torac 45, în spatele cimitirului de la Banatul - zona Lunei).

- CONFERINŢA de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Bacău care va avea loc JOI, 11 octombrie 2007, începând cu ora 18:00, la Muzeul Judeţean de Istorie "Iulian Antonescu", din strada 9 Mai, nr. 7 (vizavi de biserica Precista). Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga. Cursul de yoga pentru anul I se va desfăşura săptămânal. Informaţii suplimentare la telefon 0727 330 883.

Prin YOGA puteţi realiza:
- o sănătate excelentă,
- eliminarea pe cale naturala a stresului şi a oboselii,
- amplificarea inteligenţei şi umorului,
- o stare de dinamism şi eficienţă,
- o integrare armonioasa în familie şi în societate,
- cunoaştere aprofundată de sine,
- desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,
- trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.

Cursul nostru este un curs de YOGA integrală. YOGA integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase al fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile YOGA predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura YOGA din Occident.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu