Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 16 octombrie 2007

A doua conferinţă de deschidere a Cursului de Yoga din Bucureşti

Niciun comentariu :
Şcoala de Yoga MISA este afiliată la Federaţia Internaţională de Yoga.

Prin hotărârea Federaţiei Internaţionale de Yoga, Profesorul de Yoga Gregorian Bivolaru este membru pe viaţă în Consiliul Mondial de Yoga (World Yoga Council).

Şcoala de Yoga MISA este cea mai mare şcoală de YOGA din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului YOGA, a volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

Vă invităm să luaţi parte la cea de-a doua CONFERINŢĂ de DESCHIDERE a ANULUI I de YOGA din Bucureşti care se va desfăşura MIERCURI, 17 octombrie 2007 începând cu ora 17:00 la SALA PIPERA 1 (str. Dimitrie Pompei 3-5, sector 2). Intrarea la conferinţă este liberă. În cadrul acestei manifestări va fi proiectat un film de prezentare a Şcolii româneşti de Yoga precum şi conferinţe audio speciale susţinute de profesorul yoga Gregorian Bivolaru. Informaţii suplimentare la tel.: 021. 424. 23. 69

CURSUL de YOGA de ANUL I (grupa a II-a) din Bucureşti se va desfăşura săptămânal începând din data de 20 octombrie 2007 în fiecare zi de sâmbătă de la ora 13:00 la SALA de curs OBOR.

Prin YOGA puteţi realiza :
- o sănătate excelentă,
- eliminarea pe cale naturala a stresului şi a oboselii,
- amplificarea inteligenţei şi umorului,
- o stare de dinamism şi eficienţă,
- o integrare armonioasa în familie şi în societate,
- cunoaştere aprofundată de sine,
- desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,
- trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.

Cursul nostru este un curs de YOGA integrală. YOGA integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase al fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile YOGA predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura YOGA din Occident.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu