Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 7 octombrie 2007

Video despre Illuminati, francmasonerie, manipulare media, organizatia secreta Skull and Bones, planul de dominare mondiala: noua ordine mondiala

4 comentarii :
Cititi si:

4 comentarii :

  1. interesting video and informations(( but..care e sursa? sau, ma rog pe ce se bazeaza toate aceste afirmatii? cum a si zis domnu' din video, precum ca televiziunea ne implanteaza o 'idee' aparte)) shi devenim ca hipnotizati in final..
    whatever, ineresant..

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice film are de regula informatii despre productie si documentare in generic. Si acest film are.

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a gandit cineva vreodata ca acest film si celelalte de genul sau care vorbesc despre illuminati si masoni sunt defapt mesaje subliminale si defapt ei se folosesc de fapte deja petrecute ca sa acuze aceste organizatii cand defapt vor sa ne bage in cap ca exista cu adevarat...NU EXISTA PUBLICITATE NEGATIVA.....daca ei sunt cei care fac aceste filmulete si scriu carti etc?

    RăspundețiȘtergere
  4. ca sa vezi.. nu exista publicitate negativa... spune-le celor care lucreaza in relatii publice si publicitate chestia asta si o sa fi considerat drept un handicapat.
    carevasazica adevarul e minciuna, negativul e pozitiv, prostia e inteligenta iar masonii si illuminati nu exista.
    daca asta crezi asta iti e nivelul de cultura si inteligenta sa fii sanatos.

    RăspundețiȘtergere