Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 27 noiembrie 2007

Efectul campaniei de denigrare a MISA din Gardianul

Niciun comentariu :
Autorul mesajului publicat de Gardianul in cadrul campaniei sale anti MISA a anuntat public ca se retrage din cadrul "vanatoarei de yoghini MISA"(concursului de azvarlit cu noroi in yoghinii MISA), argumentandu-si decizia.

Am o vaga banuiala ca acest anunt al sau nu va fi publicat in Gardianul, fiindca deh, contine afirmatii(cum ar fi repetarea afirmatiei ca "la MISA sunt si multe lucruri bune") care nu cadreaza deloc cu imaginea diabolica pe care ziaristii mercenari cauta sa ne-o creeze.

As spune ca acest gest al sau vine dupa ce vorbele sale au creat destul rau falsificand imaginea a mii de yoghini MISA, cu toate consecintele de rigoare. Pe de alta parte un om a hotarat sa puna capat raului pe care ni l-a facut, si pentru asta il felicit. Mai bine mai tarziu decat niciodata.

Cu destul timp in urma am facut rau unui om, si mi-au trebuit multe eforturi mai apoi pentru a-mi curata cugetul. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa faci rau catorva mii de oameni (cu atat mai grav catorva mii de oameni care cauta sa-si apropie sufletul de Dumnezeu), si aici e extrem de valabila zicala: "mai usor e sa previi(sa te opresti inainte sa faci rau altora), decat sa vindeci(sa repari apoi consecintele relelor facute)". Cine vrea cu adevarat sa-si repare raul facut stie si simte ce trebuie sa faca.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu