Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 13 decembrie 2007

Demi Moore este innebunita dupa... urinoterapie!

2 comentarii :
Frumoasa actrita americana, memorabila in rolurile din „Fantoma” sau „Propunere indecenta”, a ajuns astazi una dintre cele mai bine cotate la bursa box-office-ului hollywoodian. Controversata, pe ecran, fiindca a acceptat sa filmeze goala in numeroase pelicule, Demi a socat si atunci cand a pozat de asemenea goala, insarcinata cu al treilea copil, pe coperta revistei „Vanity Fair”. Si ea continua sa socheze, declarand cu emfaza ca utilizeaza urinoterapia, ba mai mult, ca o incurajeaza si pe fiica ei, Rumer, sa urmeze acest tratament, bun, in opinia actritei, pentru orice boala!

„Folosesc de fapt o combinatie de urina si lapte, care a dat rezultate excelente in tratarea unei constipatii cronice, care ma chinuia de cateva luni si careia nici un doctor nu i-a putut veni de hac, decat temporar! Iar urinoterapia ma ajuta, am observat, sa-mi pastrez un ten foarte ingrijit, astfel incat nici nu mai am nevoie de cosmetice! Rumer a vrut si ea sa urmeze acest tratament si este, la randul ei, incantata de rezultate!”
Revista Magazin

Cititi si:

2 comentarii :