Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 7 decembrie 2007

Michael Nyman - Memorial

2 comentarii :
Acest mesaj inaugureaza o noua categorie in cadrul blogului, numita "Recomandari muzicale", si sper ca piesele muzicale prezentate sa fie pe gustul a cat mai multi dintre cei care ne cititi.

O melodie care mi-a placut mult este piesa "Memorial" compusa de Michael Nyman, si aflata pe albumul "The cook, the thief, his wife and her lover". Aceasta piesa o puteti gasi si pe albumele "Film music" si "The essential Michael Nyman Band" (sau "Best of Michael Nyman").

Cuvinte cheie asociate acestei melodii: maiestuoasa, solemna, celebrare, seriozitate, incununare, forta morala si spirituala, dominare.

O recomandare tehnica in privinta calitatii auditiei muzicale: formatul mp3 este de evitat, rezultate mult mai bune fiind obtinute cu formate audio lossless gen "flac" sau "ape", sau cel mai bine cu un Audio-CD.

Puteti gasi un mic film cu aceasta melodie la aceasta adresa: http://youtube.com/watch?v=XUOL7bdqVGI

2 comentarii :