Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 17 august 2007

Maxime

Niciun comentariu :
“Ca si cainii de la circ care alearga intr-un cilindru, oamenii plini de ambitie urca si urca, cu un efort imens si plini de anxietate, dar fara a atinge niciodata varful.”

“Marile remediu pentru manie este amanarea.” – Seneca

“Daca continui sa gasesti placere in argumentari sterile poti fi calificat sa ii combati pe sofisti, dar nu vei sti niciodata cum sa traiesti cu oamenii.” – Socrate

“Sanatatea este cel mai mare lucru. Multumirea este cea mare comoara. Increderea este cel mai mare prieten. Transcendenta este cea mai mare fericire.” – Dhammapada

“Am sa-ti spun, onest prieten, pe cine sa crezi: crede viata. Ea invata mai bine decat cartea sau oratorul.” – Goethe

“Stapaneste cartile, dar nu le lasa sa te stapaneasca ele. Citeste ca sa traiesti, dar nu trai ca sa citesti.” – Edward Robert Bulwer-Lytton

“Norocul si iubirea ii favorizeaza pe cei curajosi.” – Ovidiu

“Il consider mai curajos pe acela care isi invinge dorintele, decat pe acela care isi invinge adversarii; 
deoarece cea mai grea victorie este asupra noastra.” – Aristotel

“Fiecare pas din viata ne arata ca este necesara multa prudenta.” – Goethe

“A preveni e mai bine decat a vindeca.”

joi, 16 august 2007

Meditatiile zilei - Joi, 16 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală: Comuniune spirituală cu marele înţelept şi eliberat Ramana Maharishi


22:00 – 22:30 Exemplificare spirituală: Starea de omniprezenţă a lui DUMNEZEU


Toate meditaţiile din acest program vor fi susţinute în mod subtil-telepatic de către Grieg

Viziunea "contractuala" a evolutiei spirituale

Niciun comentariu :
Motto: “Nu e nimic mai dispus sa porneasca neintelegeri intre oameni sau state decat un contract” – E.B. White

Cuvantul "contract" are aceeasi radacina ca si cuvantul "contractie" , si presupune o limitare. De folos in anumite situatii sociale, contractul cu limitarea sa aferenta isi gaseste mai putin rostul in cadrul unui demers spiritual sau in situatii in care se urmareste tocmai transcenderea limitarilor obisnuite. Deasemenea un contract nu poate ajuta iubirea dintre doi oameni, fiindca actioneaza in directie opusa acesteia: iubirea expansioneaza, contractul limiteaza.

Contractul presupune deasemenea o programare a reactiilor, ca atare nu este ceva dezirabil in domeniul sufletului, care este caracterizat de spontaneitate. In general toate aspectele legate de suflet nu pot fi reglementate de un contract, si de aceea este absurd sa ne imaginam prietenia (de exemplu) stand sub semnul contractului.

Un aspect care este intotdeauna prezent in cadrul contractului este pedeapsa care apare automat in cazul incalcarii lui. Astfel lucrurile aflate sub imperiul contractului nu mai sunt tinute impreuna de un aspect pozitiv (iubire, afectiune, generozitate samd.), ci de unul negativ (pedeapsa insotita de suferinta si frica aferenta), ori este evident ca acest aspect limiteaza domeniile in care se pot obtine astfel progrese.

Din aspectele de mai sus rezulta ca pe calea spirituala o atitudine interioara de tip "contractual" nu este de dorit, si nu va aduce rezultatele sufletesti si spirituale scontate, mecanicismul contractului neavand eficienta in acest caz.

Maxime

Niciun comentariu :

“Tu insuti, ca oricine altcineva in acest univers, iti meriti dragostea si afectiunea” – Buddha

“Iubeste si vei fi iubit” – Emerson

“Care e asemanarea intre frumusete si lentilele de contact?Sunt in ochii privitorului” – Dr. Laurence J. Peter

“Absentii nu sunt gasiti niciodata fara vina, nici cei prezenti fara scuze” – Benjamin Franklin

“Cat de multi oameni folosesc termeni abstracti ca sa para profunzi. Cea mai mare parte a termenilor abstracti sunt umbre care ascund un mare vid” – Joseph Joubert

“Nu astepta circumstante extraordinare pentru a face actiuni bune, foloseste situatiile obisnuite” – Jean Paul Richter

“Fii mare in actiune, asa cum ai fost in gandire” – Sheakespeare

“Cel care gandeste prea mult va actiona putin” – Schiller

“Devenim intelepti fiind pusi la incercare de conditii gele; bogatia si huzurul distruge capacitatea de apreciere a ceea ce e drept” – Seneca

“Lucrurile trecute au intotdeauna o buna reputatie, cele prezente sunt privite cu criticism” – Tacitus

miercuri, 15 august 2007

Experiente militare secrete in domeniul paranormal

3 comentarii :
Romania: Experiente militare secrete

In anii '80, in Muntii Buzaului s-au efectuat o serie de experimente militare de catre cercetatori angajati pe baza de contract de catre Ilie Ceausescu, care avea o unitate de paranormali langa lacul Gotes.

Experimentele de la lacul Gotes priveau aparitia unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala in anumite conditii geo-magnetice, fiind insotit de tulburari energetice care favorizau transmisia telepatica.

FURATI DE RUSI
In timpul aparitiei "norului gri", pe un fond de un albastru intens imposibil de descris in cuvinte, au fost raportate disparitii de persoane, uneori acestea aparand in alte locuri. Atasatii militari sovietici au facut "schimb de experienta" cu cercetatorii romani, uneori furandu-le pur si simplu rapoartele secrete.

ASPIRAT DE NORUL GRI
Unul dintre cercetatorii angajati de Ilie Ceausescu s-a lasat aspirat de norul gri. El a disparut din fata observatorilor timp de 4 ore, fiind gasit la o distanta apreciabila. A descris o calatorie intr-un univers paralel straniu, asemanator ca peisaj cu cel din care "plecase". I s-a parut ca incursiunea sa a durat pana in 10 minute. La revenire, vedea totul inversat, ca in oglinda, si a slabit 8 kilograme in urmatoarele zile. Cercetatorii au numit fenomenul norului gri "poarta timpului", o poarta energetica spre un univers paralel.

EXPERIMENTUL CERNOBROV
In anii '80, in paralel cu cercetarile militarilor romani de la Lacul Gotes, Vadim Cernobrov, nascut si crescut intr-o unitate militara de aviatie, absolvent al Institutului de Aviatie din Moscova, sectia Aerospatiale, si-a constituit un grup de cercetare. Acest grup a batut muntii Rusiei in cautare de anomalii electromagnetice asemanatoare cu cele din Muntii Buzaului. Mergand mai departe decat romanii, Cernobrov s-a apucat sa construiasca o masina a timpului, intr-o fabrica militara dezafectata, avand caracteristicile electromagnetice din zonele studiate. El a reusit, cu aceasta masina, sa dea timpul inapoi cu 3 procente.

OPT DISPARUTI
Rusii au facut cercetari in domeniu inca de pe vremea lui Stalin, cand functiona Institutul de Cercetare a Lumilor Paralele. Experimentele erau conduse de doi academicieni recunoscuti, Kurciatov si Ioffe. In 1952, Lavrenti Beria, seful politiei secrete, a initiat un proces impotriva cercetatorilor acestui institut, soldat cu executarea prin impuscare a 18 specialisti si deportarea in lagare a altor 59. Hrusciov a pus din nou institutul pe picioare, dar, in 1961, un experiment nereusit s-a soldat cu disparitia a opt cercetatori renumiti. Familiile lor cred si astazi ca acestia au fost ucisi dintr-un motiv sau altul, ci nu disparuti pur si simplu.

EXPLOZIA MISTERIOASA
In 1989, pe 30 august, s-a produs cea mai ciudata experienta. Se efectua un test cu un modul al timpului, care cantarea 780 de tone, in insulele Anjou.
La bord se aflau trei cercetatori, cand o explozie infernala, fara cauze vizibile, a facut praf arhipelagul de 2 kilometri in diametru.
Ultimele informatii de la bord proveneau dintr-o lume paralela, in care modulul, dupa coliziunea cu un obiect mare, ramasese fara sectorul de propulsie.
Cercetatorii n-au murit in acea explozie. In inregistrarile din arhiva se afla urmatoarea relatare: "devenim transparenti, putem sa ne vedem oasele si venele, toate obiectele ne apar duble, este foarte intuneric afara, mai avem oxigen doar pentru 43 de ore, dar nu ne mai putem intoarce".

ADINA MUTAR
Ziarul

Maxime

Niciun comentariu :

“Fii tu insuti – cine altcineva e mai calificat la asta?”

“Un om fericit nu e persoana intr-un anume set de circumstante, ci mai degraba o persoana cu un anume set de atitudini.” – Hugh Downs

“Lucrul important este sa nu te opresti sa iti pui intrebari.” – Albert Einstein

“Cea mai mare glorie nu rezida in a nu cadea, ci in a ne ridica de fiecare data cand cadem.” – Emerson

“Viata noastra e construita de gandurile noastre.” – Marcus Aurelius

“Primul nostru scop in viata este sa-i ajutam pe altii. Si daca nu-i putem ajuta macar sa nu le facem rau.” – Dalai Lama

“E mai mult in viata decat sa-i cresti viteza.” – Gandhi

“Nu te teme ca viata ta va lua sfarsit. Teme-te ca nu va incepe niciodata.” – Grace Hansen

“Priveste necazurile ca pe o parte inevitabila a vietii si repeta-ti cele mai reconfortante cuvinte dintre toate : aceasta deasemenea va trece.” – Ann Landers

“Viata are obiceiul sa te traiasca daca nu o traiesti tu.” – Philip Larkin


Meditatiile zilei: Miercuri, 15 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală: Starea de dăruire

21:00 – 21:30 Exemplificare spirituală: „Simt că sunt permanent îmbrăţişat de DUMNEZEU şi totodată realizez că Îl am pe DUMNEZEU în mine“

marți, 14 august 2007

Fericirea relationala

Niciun comentariu :
O relatie extraordinar de frumoasa apare in momentul in care se intalnesc doi oameni de o calitate foarte buna (aceasta este prima conditie si cea mai importanta), intre care exista o armonie privind directiile in care ei actioneaza/se manifesta/se indreapta (aceasta este a doua conditie). Este la fel ca in situatia in care vrei sa prepari o mancare buna: ai nevoie de ingrediente de calitate si care sa actioneze sinergic (in armonie). Asa cum e imposibil sa faci o mancare buna folosind ingrediente stricate, la fel este imposibil sa existe o relatie de calitate intre doi oameni care au mari hibe sau defecte de caracter.

Cu cat un om va avea calitati mai mari si mai diversificate , cu atat va creste capacitatea sa de a stabili relatii frumoase cu un numar cat mai mare de oameni, fiindca acest om va avea capacitatea de a actiona(de a "emite" benefic) in game diverse, adaptand modul sau de manifestare pentru a fi in armonie cu persoana cealalta.

Multi oameni ignora insa perfectionarea propriului caracter, si cauta disperati alti si alti oameni printre care ei spera sa descopere macar unul cu care sa stabileasca o relatie plina de fericire elevata. Aceasta atitudine gresita are ca si cauza lenea (sau inertia si in ultima instanta ignoranta), si caracterizeaza demersurile multora care cauta astfel sa gaseasca fericirea in cuplu. Atat timp insa cat ei isi mentin defectele, realizarea visului lor este la fel de imposibila precum incercarea de a gasi un alt aliment care combinat cu alimentul stricat pe care il detinem noi (sa zicem un ou stricat), sa dea o mancare foarte buna. Nu exista asa ceva, chiar daca am lua la rand sa probam toate alimentele de pe Pamant.

De aceea una dintre cele mai mari calitati care pun o persoana in situatia ideala de a fi fericita intr-un cuplu (de a stabili relatii pline de fericire elevata cu alti oameni) este disponibilitatea si chiar vointa de a-ti transforma orice defect odata ce acesta a iesit la iveala (a ajuns sa fie constientizat). Aceasta atitudine este eficienta deoarece omul nu este un aliment inert care odata stricat nu se mai poate reface, ci omul cu aceasta atitudine devine un veritabil alchimist interior care transforma ingredientele stricate ale fiintei sale in ingrediente pline de savoare, imediat ce le observa.

Maxime

Niciun comentariu :

“Una din cele mai mari descoperiri pe care le face omul, este ca poate face ccea ce se temea ca nu poate sa faca.” – Henry Ford

“Cel care vrea sa manance fructele trebuie sa urce in copac.” – Thomas Fuller

“Trateaza oamenii ca si cum ar fi ceea ce ar trebui sa fie, si ii vei ajuta sa devina ceea ce sunt capabili sa fie.”- Goethe

“Pastreaza fata spre soare si nu vei putea vedea umbra.” – Hellen Keller

“Victoria apartine celor mai perseverenti.” – Napoleon

“Oamenii vad numai ceea ce sunt pregatiti sa vada.” – Ralph Waldo Emerson

“Invatatorul deschide usa, dar trebuie sa intri tu insuti.” – Proverb chinezesc

“Daca intalnim un om de o rara inteligenta trebuie sa-l intrebam ce carti a citit.” – Ralph Waldo Emerson

“Exista 2 moduri de a imprastia lumina: a fi candela sau oglinda care o reflecta.” – Edith Wharton

“Dumnezeu a dat fiecarei pasari viermele ei, dar nu i-l arunca in cuib.” – proverb suedez

Meditatiile zilei: Marti, 14 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală: Starea de compasiune

20:45 – 21:15 Exemplificare spirituală: Comuniune spirituală cu Împărăţia Tatălui Ceresc - Dumnezeu

luni, 13 august 2007

O cheie de eficientizare a practicii spirituale

Niciun comentariu :
In practica Yoga, la fel ca si in restul domeniilor de activitate, rezultatele sunt direct proportionale cu efortul depus. O practica diluata in timp, in care timpul de practica zilnica a tehnicilor spirituale este redus, va produce efecte spirituale diluate in aceeasi masura, care apar dupa perioade indelungate de timp. Pentru ca efectele dorite sa apara dupa o perioada mai scurta de timp, este necesar ca timpul alocat zilnic practicii spirituale sa fie cat mai mare.

In practica insa, timpul pe care il putem aloca tehnicilor Yoga clasice (asana, pranayama, meditatii) este limitat de catre indatoririle sociale. Solutia care ne sta insa la indemana pentru a putea practica spiritual mai mult zilnic si astfel sa obtinem rezultatele scontate peste o perioada mai scurta de timp, consta in practica tehnicilor spirituale care pot fi practicate simultan cu indeplinirea altor actiuni(fie ele fizice sau intelectuale) sau a indatoririlor sociale.

Un bun inceput in aceasta directie consta in practica tehnicii denumita Aswini Mudra, simultan cu efectuarea actiunilor curente din timpul zilei. Aswini Mudra consta in contractia sfincterului anal si in mentinerea acestei contractii pentru o durata care porneste de la cateva secunde si poate ajunge prin practica pana la zeci de minute. Se va alterna contractia sfincterului anal cu "impingerea" acestuia spre exterior, continuand seria de contractii si impingeri cat mai mult timp. Efectele spirituale ale acestei tehnici tin de acumularea energiilor subtile la nivelul lui Muladhara Chakra (la baza coloanei vertebrale), urmata de ridicarea acestor energii de-a lungul coloanei pana la nivelul lui Sahasrara (in crestetul capului).

Aceasta mod de a practica intareste deasemenea vointa si creste calitatea atentiei (distributivitatea ei). Dezavantaje nu exista, si nimeni nu va observa faptul ca noi practicam o tehnica spirituala simultan cu indeplinirea altor actiuni din planul social.

Maxime

Niciun comentariu :

“Nu am gresit. Doar am gasit 10.000 de feluri in care nu merge.” – Thomas Edison

“Marele test de curaj pe pamant este sa fii infrant fara a-ti pierde curajul.” – Robert Ingersoll

“Marele scop al intregii stiinte este sa acopere cel mai mare numar de fapte empirice prin deduceri logice dintr-un numar cat mai mic de ipoteze sau axiome.” – Albert Einstein

“Marile spirite au intampinat intotdeauna o opozitie violenta din partea mediocrilor. Cei din urma nu pot intelege cand un om nu adera fara sa gandeasca la prejudecati ereditare, ci in mod curajos si onest isi foloseste inteligenta.” – Albert Einstein

“Doar 2 lucruri sunt infinite: Universul si prostia umana, dar nu sunt sigur de primul.” – Albert Einstein

“Un mare numar de oameni cred ca gandesc daca isi schimba periodic prejudecatile.” – William James

“Construieste un sistem care sa poata fi folosit si de prosti, si numai prostii vor dori sa-l foloseasca.” - George Bernard Show

“Caracterul se poate manifesta in marile momente, dar el se formeaza in cele mici.” – Phillip Brooks

“In mijlocul dificultatilor se afla oportunitatea.” – Albert Einstein

“O problema e o sansa sa pui in valoare ce e mai bun in tine.” – Buke Ellington

Meditatiile zilei: Luni, 13 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală: Revelarea stării de Vid beatific.

20:15 – 20:45 Exemplificare spirituală: Viitorul măreţ al României aşa cum se va manifesta el la nivel planetar.

duminică, 12 august 2007

Meditatiile zilei - Duminică, 12 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală:
Graţia Divină


20:45 – 21:15 Exemplificare spirituală:
Starea profundă şi copleşitoare de mister care Îl revelează pe DUMNEZEU


Toate meditaţiile din acest program vor fi susţinute în mod subtil-telepatic de către Grieg

sâmbătă, 11 august 2007

Dovezi ale existentei reincarnarii - amintirea vietilor anterioare

Niciun comentariu :
Filmul "The Boy who lived before" cerceteaza unul dintre multele cazuri de amintire a vietilor anterioare.Citeste si:
Mărturii despre reîncarnare: Copilul James Leininger povesteşte detalii din viaţa anterioară cand a fost pilot militar în al doilea război mondial

Metode de a ne elibera de stres

Niciun comentariu :
In ziua de azi stresul face mai multe victime decat toate epidemiile de ciuma, holera sau tifos la un loc. Ii pierdem pe cei dragi in accidente ori din cauza unor boli necrutatoare, fara sa ne dam seama ca de vina pentru tot ce se intampla este stresul. Ca sa scapam de el, nu trebuie sa fim bogati.

Este de ajuns sa punem in practica chiar si numai unul dintre sfaturile oferite de site-ul about.com.

Cele mai rapide si eficiente sunt exercitiile de respiratie. Sunt foarte bune pentru organism: oxigeneaza sangele care urca la creier, relaxeaza muschii si linisteste mintea. Sunt la indemana oricui, pot fi practicate oriunde si au efect rapid.

Pe locul 2 - meditatia. Are ca baza exercitiile de respiratie, insa merge un pic mai departe. Cand meditati, creierul elibereaza anumiti hormoni care fac bine organismului.
In plus, faptul ca va concentrati asupra neantului, nu-i mai permite mintii sa munceasca in plus si sa creasca nivelul stresului.

Pe locul 3 - imaginatia ghidata. Va ia mai mult timp s-o practicati, dar daca reusiti sa o faceti este un mod foarte bun de a va elibera de stres si de a va relaxa. Unii cred ca este mai usor de practicat, in comparatie cu meditatia, insa multi considera ca este mai usor sa te concentrezi la “ceva”, decat la “nimic”. Pe unii ii ajuta daca pun o melodie pe fundal.

Pe locul 4 - vizualizarea. Are la baza imaginatia ghidata. Va puteti inchipui ca sunteti mai sanatos, mai relaxat, ca reusiti sa faceti anumite lucruri si sa aplanati anumite conflicte. Si, prin autosugestie, chiar veti reusi sa fiti asa cum va imaginati.

Pe locul 5 - auto-hipnoza. Cuprinde cateva dintre trasaturile imaginatiei ghidate si a vizualizarii. Cu ajutorul ei veti comunicata direct cu dumneavoastra insiva si astfel veti reusi sa diminuati durerea pe care o simtiti, sa scapati de obiceiurile rele, sa dezvoltati unele mai sanatoase si chiar sa gasiti raspunsuri la intrebari care nu va sunt clare. Necesita antrenament si oarece experienta, insa merita.

Pe locul 6 - exercitiul fizic. Multi oameni fac sport sa slabeasca sau sa se mentina in forma, sa fie sanatosi sau sa arate bine. Oricare ar fi motivul, exercitiul fizic este de mare ajutor in lupta cu stresul. Exercitiul te face sa uiti de situatiile stresante, de frustrari si creste nivelul endorfinelor.
Ce efect au acestea? Ele duc la sentimente precum euforia, cresterea apetitului si eliberarea hormonilor sexuali, stimuland sistemul imunitar.

Pe locul 7 - relaxarea progresiva a muschilor. Incordand si relaxand toate grupele de muschi din corp, poti elibera tensiunea si te poti simti mai relaxat doar in cateva minute. Pentru asta nu-ti trebuie un echipament special. Incepeti prin a tensiona, 10 secunde, toti muschii fetei, printr-o grimasa. Si apoi relaxati-i alte 10 secunde. Repetati exercitiul cu gatul, treceti la umeri, etc.
O puteti face oriunde. Cu cat practicati mai mult aceasta metoda, veti realiza ca va puteti relaxa mai repede si mai usor, reducand tensiunea de indata ce se iveste.

Pe locul 8 - sexul. Probabil ca stiti ca sexul va elibereaza de tensiuni, dar v-ati gandit vreodata sa-l practicati ca sa va eliberati de stres? Beneficiile sunt numeroase, insa, din pacate, multor oameni nu le arde de sex cand au probleme.

Pe locul 9 - muzica. Terapia prin muzica are numeroase beneficii pentru cei care sunt stresati sau chiar sunt bolnavi de cancer. Pentru cei care sunt in prima situatie, o muzica adecvata poate micsora tensiunea arteriala, ii poate relaxa si le poate calma mintea.

Pe locul 10 - yoga. Este una dintre cele mai vechi metode de autocontrol. Se practica de 5.000 de ani. Combina mai multe tehnici care au rolul de a ne tine departe de stres, cum ar fi respiratia, meditatia, imaginatia si miscarea, aducand foarte multe beneficii, pentru cat timp si energie consumam.

http://www.hotnews.ro/

Testamentul masonului de gradul 33 Florian Pittis reveleaza adevaratele sale preocupari "spirituale"

19 comentarii :
"Gata trag cortina spectacolul nostru s-a sfarsit,
nu suntem clowni, pentru cat ati platit e destul.
V-am prezentat pestisorul japonez din acvariu meditand la soarta avioanelor de tip supersonic,
V-am adus pe scena capra, fonograful, broasca blajina si inimile noastre,
Am facut intre cantece si cateva salturi mortale dar nu le-ati vazut,
Va rugam acum continuati.
In lume e-o veselie mare si ploua, ploua mereu,
Casa noastra e numai un turn subtire de hartie,
Continuati, data viitoare cand ne vedem va vom prezenta si cateva mostre de coarne de diavol.
Tuturora salut."

Acestea sunt juramintele pe care masonii racolati le-au pronuntat in fata maestrului lor:

“Promit şi jur să păstrez şi să îndeplinesc obligaţiile mele de ucenic, iar dacă le voi încălca fie să mi se taie gâtul de la o ureche la cealaltă, fie să mi se scoată limba din rădăcini, iar trupul meu să fie îngropat în nisipurile aspre ale mării” (jurământ masonic, gradul I).

“Dacă îmi voi nerespecta obligaţiile, fie ca partea stângă a pieptului să îmi fie tăiată, inima scoasă de acolo şi dată vulturilor”. (jurământ masonic, gradul II)

“…să am corpul tăiat în două, măruntaiele scoase, trupul să îmi fie ars, iar cenuşa răspândită în cele patru vânturi” (jurământ masonic, gradul III).

Cititi si Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei


Meditatiile zilei - Sâmbătă, 11 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală:
Universul cauzal


22:00 – 22:30 Exemplificare spirituală:
Evocare şi comuniune spirituală cu marele yoghin Nityananda


23.30 - 01.00 Shivaratri - Meditaţie de comuniune spirituală cu Shiva

Toate meditaţiile din acest program vor fi susţinute în mod subtil-telepatic de către Grieg

vineri, 10 august 2007

Audiofilii: oameni care merg contra curentului general al societatii actuale

Niciun comentariu :
Fanii tehnologiei muzicale analogice refuza digitalizarea actuala din dorinta de a pastra cat mai fidel sunetul muzicii. Pentru asta cheltuiesc o gramada de bani si risca sa fie considerati nebuni.

Merita sa fii altfel decat majoritatea doar pentru a-ti indeplini propriile tale dorinte si nevoi? Este muzica de inalta fidelitate capabila sa produca stari elevate de constiinta sau stari meditative? Urmariti filmul "Clubul Audiofililor din Atena" si decideti singuri.

Meditatiile zilei - Vineri, 10 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală:
Trezirea lui KUNDALINI SHAKTI şi ascensiunea sa în SAHASRARA


22:00 – 22:30 Exemplificare spirituală:
Starea de comuniune spirituală cu marele yoghin Yoga Swami


Toate meditaţiile din acest program vor fi susţinute în mod subtil-telepatic de către Grieg

Dosarul de la Securitate al lui Gregorian Bivolaru "protejat" de CNSAS

Niciun comentariu :
Cand CNSAS conspira Securitatea...

Gabriel ANDREESCU

In luna aprilie 2004, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a comunicat, in urma unei cereri, existenta in arhiva sa a unui dosar de urmarire informativa ce-l privea pe Gregorian Bivolaru. Printr-o scrisoare oficiala, Consiliul anunta acreditarea solicitantului si obligatia inregistrarii sale la Autoritatea de Supraveghere (Avocatul Poporului). Citez: documentele identificate ... vor fi puse la dispozitia dumneavoastra de indata ce ne prezentati dovada".

Dovada a fost depusa la CNSAS in toamna anului 2005. Or, din acel moment a urmat o cumplita agitatie institutionala. Nu conta ca eu eram solicitantul. Colegiul a sustinut necesitatea de a avea o a doua hotarare privind accesul la dosarul amintit. Apoi, a amanat hotararea o saptamana, doua, trei. A trecut luna in care, in conformitate cu o regula generala de natura administrativa, institutia ar fi fost obligata sa raspunda cererii. Au trecut si alte saptamani, CNSAS neavand cum sa explice de ce nu asigura accesul la dosar, pentru cercetare, cum legea il obliga. Pentru investigarea arhivei Securitatii, un numar semnificativ de persoane, in frunte cu Colegiul, consuma din banii publici o suma consistenta.

Dansul CNSAS in jurul temei oferim sau nu oferim dosarul" avea loc in plina dezbatere privind cererea de extradare a lui Gregorian Bivolaru, apoi refuzul cererii si acordarea statutului de refugiat. Ce a motivat politica tragerii de timp tocmai in aceasta perioada? Nimeni nu poate spune, inca, ceva ferm. Dar se pot face multe presupuneri privind miza accesului la aceste documente.

Dosarul de urmarire informativa a lui Gregorian Bivolaru contine date care acopera, probabil, perioada 1971-1989. Multe informatii vor fi tinand de viata lui personala, de interesele sale privind Yoga, de contactele din tara si cu exteriorul, de ce si cum i s-a cerut, in anul 1981, sa renunte la predarea disciplinei. Dupa 1984 urmeaza insa partea grea" a istoriei, legata de arestarea lui datorita sedintelor de Yoga; de retinerea sa si a apropiatilor, cand oamenii au fost batuti zile la rand pentru a li se smulge declaratii, iar lui i s-a spart dantura. Despre conditiile atroce in care a fost tinut, despre evadare si despre hotararea, ciudata din punctul de vedere al legii, de a fi condamnat pentru acest delict si nu pentru cel de complot impotriva statului, acuzatia initiala a retinerii. Interesante or fi fiind si filele ori inregistrarile care i-au consemnat intalnirile cu discipolii pana in luna 20 iulie 1989. In acea zi a urmat a doua arestare, a fost supus unor batai salbatice dintre care unele au fost vazute de fidelii molestati si ei zile la rand. In dosar ar fi de descoperit si hotararea care l-a trimis la Poiana Mare pentru a fi terminat" acolo ca persoana bolnava mintal".

In dosarul de urmarire informativa a lui Gregorian Bivolaru trebuie sa se afle numele ofiterilor din echipa de anchetare care a organizat brutala represiune, a sa si a apropiatilor lui. Acestia nu au incalcat doar" viata privata, secretul corespondentei si alte asemenea drepturi banale" pe care regimul comunist nu dadea doi bani. Ci au batut, au umilit, au torturat si aplicat masuri de ordin psihiatric. Lista lor trebuia demult sa fie publicata in Monitorul oficial, caci dimensiunea de politie politica" a acestor ofiteri de securitate este dincolo de orice indoiala posibila.

Dar daca acestia se gasesc astazi in SRI? Daca ei au fost implicati, ca atare, in campania anti-MISA? Daca unii or fi ajuns procurori, ori au trecut la politie si jandarmerie? Dosarul de urmarire pe care Securitatea i l-a pregatit lui Grig" inainte de 1989 ar putea sa explice lucruri esentiale ale celor intamplate cu el si cu MISA dupa 1990.

Acesta este si rostul prim al cercetarii arhivelor Securitatii: sa afli din ele lucruri care ar putea limpezi mersul democratiei astazi. Nimic nu impiedica CNSAS sa serveasca interesul public ajutand la studierea arhivelor pe care le detine. Protectia datelor personale? Numele ofiterilor de Securitate care au facut politie politica si activitatea lor nu face parte din aceasta categorie. Protectia securitatii nationale? Conform legilor de organizare si functionare, serviciile de informatii nu au voie sa angajeze agenti cu un asemenea trecut. Daca opreste cercetatorii sa ajunga la numele tortionarilor, atunci CNSAS nu deconspira Securitatea, ci o conspira. Or, un asemenea act, cu o semnificatie atat de limpede, atat de usor de demonstrat, este prea mult. Impiedicarea accesului la continutul arhivei CNSAS ori mistificarea lui constituie abuz in serviciu in forma calificata. Responsabilitatea fata de dosare nu mai poate fi tratata cu usurinta. A recunoscut-o recent justitia in cazul generalului (r) Eugen Grigorescu.
Ziua joi, 19 ianuarie 2006

Cititi si:
General SRI spagar, autor al dosarului Bivolaru
Ce spun dosarele Securitatii despre Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru - persecutat, detinut politic si incarcerat abuziv in sistemul psihiatric comunist
Gregorian Bivolaru, MISA si serviciile secrete - Abuzurile SRI si ale Jandarmeriei
Serviciile secrete impotriva lui Gregorian Bivolaru

Maxime

Niciun comentariu :

“Originalitatea nu consta in a fi cum nu a mai fost nimeni inainte, ci in a fi exact asa cum esti in realitate.”

“Realizarea e usoara cand muncim din greu si e grea cand muncim de suprafata.”

“De obicei cel care face lucruri care conteaza, nu se opreste sa le numere.”

“Nu-ti bate joc de actiune cu gandul doar la finalizare.”

“Civilizatia este o multiplicare fara limite a necesitatilor nenecesare.” – Mark Twain

“Omul dobandeste o calitate anume actionand constant in mod specific. Devenim drepti facand actiuni drepte, calmi actionand calm, curajosi facand fapte curajoase.” – Aristotel

“Bine inceput inseamna pe jumatate facut.” – Aristotel

“Invata sa razi de necazuri si niciodata nu va mai trebui sa cauti din greu prilejuri de ras.” – Lyn Karol

“Binecuvantat e cel care a invatat sa rada de el, deoarece el nu va inceta niciodata sa fie bine-dispus” – John Powell

“A te astepta sa fii infrant este 90% din infrangerea insasi”- Francis Crawford


joi, 9 august 2007

Fizicienii au descoperit cum poate fi realizata levitatia

Un comentariu :
Levitatia nu mai este un concept science fiction ori unul ce tine de paranormal ci a devenit o teorie perfect aplicabila datorita unor echipe de fizicieni ce au studiat posibilitatea de a inversa efectul Casimir, o consecinta a mecanicii cuantice.

Mai multe detalii si posibile aplicatii ale descoperirii gasiti aici:
Telegraph.co.uk - Physicists have 'solved' mystery of levitation

Serviciile secrete au cheltuit 2 milioane de euro pentru a supraveghea MISA

Niciun comentariu :
Gabriel Andreescu, profesor asociat la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA, a dezvăluit, joi seara, în cursul emisiunii 'Sensurile actualităţii', difuzată la SENSO TV, că 'serviciile secrete au cheltuit circa două milioane de euro pentru a supraveghea MISA'.

'Din datele pe care le-am văzut, pot spune că serviciile implicate în urmărirea activităţii MISA au cheltuit, din banii publici aproximativ două milioane de euro', a declarat Gabriel Andreescu. El a adăugat că, până în anul 2004, împotriva MISA nu existat nicio dovadă pentru ca liderii acesteia să fie puşi sub acuzare, cu toate fondurile avute la dispoziţie de serviciile în cauză.

Vineri, 10 Februarie 2006 - 08:40 AM
http://2006.amosnews.ro/News-article-sid-162270-titlu-Serviciile_secrete_au_cheltuit_2_milioane_de_euro_pentru_a_supraveghea_MISA.phtml

Cititi si:
Gregorian Bivolaru despre persecutiile politice la care au fost supusi yoghinii dupa 1989
Gregorian Bivolaru, MISA si serviciile secrete - Abuzurile SRI si ale Jandarmeriei
Serviciile secrete impotriva lui Gregorian Bivolaru
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru

Gregorian Bivolaru avea dosar de urmarire la Securitate din anul 1971

Niciun comentariu :
'Gregorian Bivolaru a avut dosar la Securitate încă din anul 1971 deoarece era cunoscut ca un adept şi practicant al yoga', a făcut cunoscut, joi seara, Gabriel Andreescu, invitatul emisiunii 'Sensurile actualităţii' de la SENSO TV.

Din acest motiv, Gabriel Andreescu este de părere că 'multe din acţiunile împotriva MISA şi a lui Gregorian Bivolaru îşi au legătura cu persoane care înainte de 1989 au fost implicate în structurile de represiune, persoane care, astăzi, se regăsesc în zona anumitor servicii'.

Vineri, 10 Februarie 2006 - 09:40 AM
http://rp.informatia.ro/News-article-sid-162273-titlu-Gregorian_Bivolaru_avea_dosar_la_Securitate_din_anul_1971.phtml

Cititi si:
Gregorian Bivolaru - persecutat, detinut politic si incarcerat abuziv in sistemul psihiatric comunist
Ce spun dosarele Securitatii despre Gregorian Bivolaru

Meditatiile zilei - Joi, 9 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală:
Starea de umilinţă

22:00 – 22:30 Exemplificare spirituală:
Starea de beatitudine

Toate meditaţiile din acest program vor fi susţinute în mod subtil-telepatic de către Grieg

Sesizari adresate CNA de catre biroul de presa MISA

Niciun comentariu :
Contestaţie la răspunsul CNA cu privire la sancţionarea postului OTV

Catre CONSILIUL NAŢIONAL AL AUDIOVIZUALULUI

Formulăm prezenta contestaţia la decizia CNA emisă cu adresa nr. 10 045/12.072007.
Constatăm că decizia Dvs. nu ia în considerare cererea noastră cu nr.9393/27.06.2007.
Intenţia noastră NU a fost aceea de a obţine drept la replică din partea postului de televiziune OTV, ne-am fi putut adresa direct televiziunii, ci aceea ca CNA să constate şi să sancţioneze potrivit legii:

- Propaganda de incitarea la ură prin difuzarea de către OTV a emisiunii amintite, cu încălcarea art. 95.1, a) din L 402/2003privind incitarea publicului la ură naţională şi religioasă şi art 40/L 504 care interzice incitarea la ură pe considerente de rasă, religie, naţionalitate sau orientare sexuală, realizată pe fondul unor speculaţii pe marginea unui eveniment tragic .

Cităm 3 SMS-uri anonime prin care această propagandă a fost realizată:

«Oameni buni, nu e derapaj. Ei sunt MISA. Cunosc foarte bine o fam. din Bacău, au şi copil, s-au despărţit dar trăiesc împreună. Merg săptămânal la MISA, fac sex în grup şi de fiecare dată făcea test HIV (ea medic)…orgii… »

«În MISA nu există ideea de păcat. Totul e permis: relaţii sexuale între rude,etc. au adepţi printre intelectuali nu-s transparenţi, sunt o castă. Tantra yoga. Gina. »

«Doamna Ildiko are mare dreptate, face parte din organizaţia MISA, este coordonată de grupul ei. Ea manipulează totul cu ajutorul energiei negative. Fiţi atenţi, prin sex c. absorbea energie. B.S. »

Este evidentă intenţia de a crea un curent de opinie şi de a manipula opinia publică în legătură cu pretinse acţiuni de sex în grup, iar acesta este chiar conţinutul incitării la ură şi oprobriu public, situaţie interzisă de legile amintite.

Adăugăm că dreptul la replică pe care ne sugeraţi să îl cerem ar putea fi o măsură complementară, prin aceasta însă neputându-se înlocui sancţiunea prevăzută pentru instigare la ură. De aceea, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a reanaliza cererea formulată de MISA, cu nr. 9393/27.06.2007 şi să aplicaţi legile în vigoare. Aşteptăm decizia Dvs. la adresa menţionată. Sperăm că vă veţi face aşa cum trebuie datoria.

Cu respect,
Biroul de presă MISA
8 august 2007
Sesizare adresată CNA pentru sancţionarea postului OTV


Sesizare adresată CNA pentru sancţionarea postului B1TV

Către CONSILIUL NAŢIONAL AL AUDIOVIZUALULUI

Vă supunem atenţiei faptul că postul de televiziune B1TV a încălcat reglementările în vigoare privind emisiunile cu caracter informativ şi vă solicităm sancţionarea sa.

Astfel, în programul de ştiri „6 vine presa” de luni 6 august 2007, la ora 18.00, a fost difuzată ştirea „Integrat în Absolut”. S-au folosit imagini de arhivă fără a se preciza aceasta, încălcându-se astfel Articolul 86 din Decizia nr. 187 din 3 aprilie 2006 privind codul de reglementare a conţinutului audiovizual adoptată de CNA.

Imaginile difuzate, în care Gregorian Bivolaru se află în arest, după gratii şi în care se află înconjurat de Poliţie, la momentul eliberării sale din arest, le sugerează telespectatorilor ideea că mentorul MISA este un infractor. Gregorian Bivolaru este cercetat în două dosare penale, dar până în acest moment nu a fost găsit vinovat de nici una dintre acuzaţiile care i se aduc, motiv pentru care el are dreptul la prezumţia de nevinovăţie. Mai mult, el se află la această oră în libertate, sub protecţia statului suedez, unde a primit la sfârşitul anului 2005 azil politic pe motiv că în ţară nu poate avea parte de un proces corect. Prin difuzarea acestor imagini B1TV a încălcat Articolele 30 şi 34 din Decizia nr. 187 din 3 aprilie 2006.

Vă solicităm să sancţionaţi postul B1TV pentru încălcarea Articolului 86, Articolului 30 şi Articolului 34 din Decizia nr. 187 din 3 aprilie 2006 privind codul de reglementare a conţinutului audiovizual.
Aşteptăm decizia Dvs. la adresa menţionată. Sperăm că vă veţi face aşa cum trebuie datoria.

Biroul de presă MISA
8 august 2007


Sesizare adresată CNA pentru sancţionarea postului N24

Către CONSILIUL NAŢIONAL AL AUDIOVIZUALULUI,

Vă supunem atenţiei faptul că postul de televiziune N24 a încălcat reglementările în vigoare privind emisiunile cu caracter informativ şi vă solicităm sancţionarea sa.

Astfel, în programele de ştiri de luni 6 august 2007, la orele 18.31, 20.31 şi 22.28, a fost difuzată ştirea „Proces fără Guru”. S-au folosit imagini de arhivă fără a se preciza aceasta, încălcându-se astfel Articolul 86 din Decizia nr. 187 din 3 aprilie 2006 privind codul de reglementare a conţinutului audiovizual adoptată de CNA.

Imaginile difuzate, în care Gregorian Bivolaru se află flancat de mascaţi, le sugerează telespectatorilor ideea că mentorul MISA este un infractor. Gregorian Bivolaru este cercetat în două dosare penale, dar până în acest moment nu a fost găsit vinovat de nici una dintre acuzaţiile care i se aduc, motiv pentru care el are dreptul la prezumţia de nevinovăţie. Mai mult, el se află la această oră în libertate, sub protecţia statului suedez, unde a primit la sfârşitul anului 2005 azil politic pe motiv că în ţară nu poate avea parte de un proces corect. Prin difuzarea acestor imagini N24 a încălcat Articolele 30 şi 34 din Decizia nr. 187 din 3 aprilie 2006.

Vă solicităm să sancţionaţi postul N24 pentru încălcarea Articolului 86, Articolului 30 şi Articolului 34 din Decizia nr. 187 din 3 aprilie 2006 privind codul de reglementare a conţinutului audiovizual. Este evident că avertismentele anterioare nu au determinat postul N24 să procedeze corect în realizarea ştirilor despre MISA şi Gregorian Bivolaru.

Aşteptăm decizia Dvs. la adresa menţionată. Sperăm că vă veţi face aşa cum trebuie datoria.

Biroul de Presă MISA
7 august 2007

Cititi si:
Realitatea TV atentionata de CNA pentru manipulare in cazul MISA - Gregorian Bivolaru
Agentii de influenta ai masoneriei din mass media il calomniaza pe Gregorian Bivolaru
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru

Maxime

Niciun comentariu :

“Mintile, ca si parasutele, functioneaza numai cand sunt deschise.” – Thomas Dewar

“Abilitatile innascute sunt ca plantele salbatice. Trebuiesc cultivate prin studiu si efort.” – Francis Bacon

“Limita constiintei voastre este limitata numai de capacitatea voastra de a iubi si de a imbratisa cu dragoste spatiul din jurul vostru si tot ceea ce el contine.” – Ken Carey

“Regele este omul care poate.” – Thomas Carlyle

“Prima cerinta pentru a dobandi succesul este capacitatea de a folosi si directiona energiile fizice si mentale catre o problema, fara incetare, dar fara a lasa loc plictiselii.” - Edison

“Oameni cu mari calitati innascute sunt usor de gasit, dar cineva care are calitati simetrice si echilibrate, niciodata.” - Ralph Waldo Emerson

“Televiziunea: guma de mestecat pentru ochi.” – Frank Lloyd Wright

“Masura unui om este modul in care se descurca in conditii grele.” – Plutarh

“Ceea ce castigam in interior va schimba realitatea exterioara.” – Otto Rank

“Singurul mod de a duce la bun sfarsit ceea ce ne-am propus este sa stim care lucruri trebuie sa le lasam nefacute.”

miercuri, 8 august 2007

Dezvaluiri pe internet: Armaghedonul masonic 2007

11 comentarii :
Ce mai circula pe mail? Un Armaghedon masonic. Sau "Armagedonul masonic 2007" asa cum il intituleaza autorii.

Documentul arata ca "Marea Lojă Naţională din România, condusă de Marele Maestru Eugen Ovidiu Chirovici este o creaţie a serviciilor secrete ruse realizată cu sprijinul direct a criptocomuniştilor români" si de asemenea ca "Masoneria română, „fiică zvăpăiată” a Kremlinului este o organizaţie secretă para‐politică, bine ancorată în toate zonele societăţii româneşti, de la administraţie şi servicii secrete până la diplomaţie şi biserică. Prin aderarea la grupurile înfracţionale organizate sub „Cupola” M.L.N.R., nenumăraţi fraţi masoni au adus atingere siguranţei naţionale, făcându‐se vinovaţi de conspirare împotriva statului român şi a interesului naţional."

Sunt multe date despre toate zonele si subgruparile masonice: Ritul Scoţian Antic şi Acceptat, Ritul de York, Ritul Antic şi Primitiv de Memphis şi Misrain, plus o serie de organizatii care se pare ca functioneaza pe principiul obedienţei faţă de „insituţia mamă” (centrul director) şi principalii pioni ai masoneriei care le orchestrează.

Intreg raportul unor asa zisi "dizidenti" masoni care se "delimiteaza" de abuzurile "masoneriei bolsevice" poate fi citit sau downloadat la adresa: http://masoneria-bolsevica.blogspot.com/ sau in format pdf la: http://rapidshare.com/files/45970733/Raport_final.rar.html

Ceea ce se incearca in acest raport este crearea impresiei ca masoneria de fapt nu ar fi organizatia malefica si plina de coruptie care este astazi desi exista in toata lumea multiple exemple de acest gen si desi asasinarea arhitectului Hiram care a stat la originea masoneriei spune totul despre caracterul ei malefic.

Iata si o lista cu membri ai masoneriei asa cum este redata in raport:

1. ADAMESCU CONSTANTIN, 2. ADRIAN BAICUSI, 3. ADRIAN ANDRONE, 4. ADRIAN DRAGOMIRESCU, 5. ADRIAN MIHAI, 6. ADRIAN RADESCU, 7. ADRIAN PASCU, 8. ADRIAN DAMINESCU, 9. ADRIAN CHITU, 10. ADRIAN MIHAILESCU, 11. ADRIAN SEVERIN, 12. ADRIAN NASTASE, 13. ADNAGI SLAVOLIUB, 14. ALEXANDRU HOMOTESCU (Gr.33), 15. ALEXANDRU DIACONU, 16. ALEXANDRU LAPUSAN, 17. ALEXANDRU BOGDAN, 18. ALEXANDRU VALENTIN TOMESCU, 19. ALEXANDRU DARIE, 20. ALEXANDRU TIBERIU DEKANY, 21. ALEXANDRU PASCU, 22. ALECSANDRU HOCIOTA (Gr.33), 23. ALEXANDRU TOCILESCU, 24. ALEXANDRU POLEUCA, 25. ALEXANDRU PETRE, 26. AUREL STOICA, 27. AUREL CIUMBERICA, 28. AUREL BÂRZAN, 29. AUREL CARAIMAN, 30. AUREL ROGOJAN, 31. AURELIAN MIHALACHE, 32. AL. RACOVICEANU, 33. ANDREI VERNESCU, 34. ALBERTO MATEI, 35. ARISTIDE BUTUNOIU, 36. AMMAR AOUN, 37. ATTILA VERESTOY, 38. BARCAN MISU, 39. B.I. DUCU, 40. BARBU CIOCULESCU (Gr.33), 41. BOGDAN DIMITRIE NICULAE, 42. BOGDAN POPESCU (Gr.33), 43. BOGDAN MIRODOTESCU, 44. BOGDAN MIHAI MANOLACHE (Gr.33), 45. BOGDAN DUMITRACHE (Gr.33), 46. BOCIOC GABRIEL (Gr.33), 47. BUJOR PRELIPCEANU, 48. CATALIN GRIGORESCU, 49. CATALIN HANU, 50. CATALIN M.FLUTUR, 51. CATALIN NEAGU, 52. CATALIN TURLIUC, 53. CATALIN IONESCU ARBORE (Gr.33), 54. CATALIN GARGANCIUC (Gr.33), 55. CONSTANTIN ROCO, 56. CONSTANTIN FLORIN, 57. CONSTANTIN VLADUTU, 58. CONSTANTIN NICOLAESCU, 59. CONSTANTIN IANCU (Gr.33), 60. CONSTANTIN ROMAN TAMADUIANU, 61. CONSTANTIN POPECI, 62. CONSTANTIN LIVIU PANAITE (Gr.33), 63. CONSTANTIN NITA, 64. CORNELIU SIMION, 65. CORNELIU BRISTAN, 66. CORNELIU ZEANA, 67. CORNELIU TABÂRCA, 68. CORNELIU RUSE, 69. CORNEL LACEANU, 70. CORNEL KAMENINSZKI, 71. CORNEL VISU (Gr.33), 72. CRISTIAN BURCI, 73. CRISTIAN DUMITRESCU, 74. CRISTIAN UNTEANU, 75. CRISTIAN CRISAN, 76. CRISTIAN PANCIU (Gr.33), 77. CRISTIAN BECHEANU (Gr.33), 78. CRISTIAN DUDULEANU, 79. CRISTIAN BERILA, 80. CRISTIAN BOUREANU, 81. CRISTIAN GHIBY, 82. CRISTIAN RADAN, 83. COSTIN CUNESTEANU, 84. CLAUDIU IONESCU (Gr.33), 85. COSTICA LAPTES, 86. COLT NICOLAE, 87. CEZAR CALUSCHI, 88. COSMIN ALEXANDRESCU, 89. CODRIN STOICESCU, 90. DAN ANGHELESCU (Gr.33), 91. DAN TANASIE (Gr.33), 92. DAN CRISTESCU(Gr.33), 93. DAN FAGARASEANU, 94. DAN BERINDEI, 95. DAN VARDIE, 96. DAN DOBREANU, 97. DAN STUPARU, 98. DAN NEAGU, 99. DAN MORAR, 100. DAN CIOCHINA, 101. DAN POPESCU, 102. DAN POENARU, 103. DAN GRIGORE, 104. DAN SANTA, 105. DAN GEORGESCU, 106. DAN DELEGEANU, 107. DAN MIRCEA POPESCU, 108. DORIN STANCIU, 109. DORIN BALEANU, 110. DORIN VOINEA, 111. DORIN TIGANUS, 112. DRAGOS CÎRNICI, 113. DRAGOS BÂLTEANU, 114. DRAGOS DRAGOMIRESCU, 115. DRAGOS STANESCU, 116. DEDU NICUSOR VERONEL, 117. DAFIN MURESAN, 118. DENIS DIACONESCU, 119. DANIEL HOTARANU, 120. DINU SARARU (Gr.33), 121. DACIAN PALLADY, 122. DANUT CACIANOV, 123. DANIEL CRISTIAN GHERASIM, 124. DOREL TARMUREANU, 125. DORU TARACILA, 126. DORU SURDUCAN, 127. DANUT PRISECARIU, 128. DOREL GHEORGHIU, 129. DANUT BOGHIU, 130. DANIEL MOLDOVEANU, 131. DUDU STEFAN, 132. DUMITRU RADU, 133. DUMITRU DORIN PRUNARIU (Gr.33), 134. DUMITRU ILIESCU, 135. DUMITRU CRESTIN, 136. DUMITRU BALTA, 137. DUMITRU CIOFLINA, 138. EUGEN GHEORGHE, 139. EUGEN FLORESCU, 140. EUGEN OVIDIU CHIROVICI, 141. EUGEN NEGRUS, 142. EUGEN MIHAIESCU, 143. EUGEN COIFAN, 144. EUGEN PASCAL, 145. EUGEN BRATUCU, 146. EMANUEL FLOREA, 147. EMILIAN M. DOBRESCU, 148. EMANUEL BÂRCA, 149. EMANOIL SAVOIU, 150. EMANUEL BADESCU, 151. EMIL NEDELEA CARAMIZARU, 152. EDUARD TOGOREANU, 153. FLORIN C.VASILE, 154. FLORIN M. GHIULBENCHIAN, 155. FLORIAN PITTIS (Gr.33), 156. FLOREA CHIRIAC, 157. FLORIN STOENESCU, 158. FLORIN SIMION, 159. FLORIAN DIMA, 160. FLORICA DRAJNEANU, 161. FLORENTIN CALAPOD, 162. FLORIN SANDU, 163. FLORIN MIHALACHE, 164. FILIP POPA, 165. FRANCISC AARON, 166. FRANCISC TOBA, 167. GABRIEL HOMOTESCU (Gr.33), 168. GABRIEL TOCU, 169. GABRIEL GIURGIU, 170. GABRIEL OLTEAN, 171. GABRIEL CORIN, 172. GABRIEL COJOCARU, 173. GABRIEL NAGHI, 174. GABRIEL OPREA, 175. GABRIEL G. STANESCU, 176. GHEORGHE FLOREA (Gr.33), 177. GHEORGHE DUDESCU (Gr.33), 178. GHEORGHE NEAGU, 179. GHEORGHE NAGHIU, 180. GHEORGHE RUSU, 181. GHEORGHE STANCIU, 182. GHEORGHE NICULESCU, 183. GHEORGHE GRIGORAS, 184. GHEORGHE TURDA, 185. GHEORGHE CARP, 186. GHEORGHE TINCA, 187. GRIGORE MÂNTESCU (Gr.33), 188. GRIGORE IOAN POPA, 189. GIUSEPPE ROSSI, 190. GHERASE SABIN, 191. GELU KELMER, 192. GELU VOICAN VOICULESCU, 193. GEORGE CRISTIAN MAIOR, 194. GEORGE MIRCEA BOTESCU, 195. GILERU MIRCEA, 196. GAVRIL IOSIF CHIUZBAIAN, 197. GEORGE PREDA, 198. GEORGE POPA, 199. HORIA GLIGOR, 200. HORIA FURTUNA, 201. HORIA PINTEA, 202. HELIOS MELENCU, 203. ION BIRIS, 204. ION BAZGAN (Gr.33), 205. ION SANDRU, 206. ION TURLACU, 207. ION VULPE, 208. ION BORDEIANU, 209. ION DEACONESCU, 210. ION STAN, 211. ION ILIESCU, 212. IOAN GÎLCA, 213. IOAN TALPES, 214. IOAN RUS, 215. IOAN CODRUT SERES, 216. IOAN G.PUIU IORDACHESCU, 217. IOAN GRIGORE POPA, 218. IOAN GIURESCU, 219. IOAN OPRISAN, 220. IOAN MÂNZATU IOAN SBÂRCIU, 221. IOAN DAVID, 222. IONICA MARIN, 223. IULIAN BIANU, 224. IONEL MARCU (Gr.33), 225. IONUT DOGARU, 226. IONEL DUMITRU (Gr.33), 227. IONEL UDRESCU, 228. IONEL BARA, 229. IONEL CRACIUN, 230. IULIAN MOISESCU, 231. IULIAN CORBU, 232. IOSIF CONSTANTIN DRAGAN, 233. IRINEL POPESCU (Gr.33), 234. ILIE SÂRBU, 235. LAURENTIU GANEA, 236. LAURENTIU C. BOHÎLTEA, 237. LAURENTIU MIRCEA POPESCU, 238. LIVIU ADRIAN MANTA(Gr.33), 239. LIVIU PREJA, 240. LIVIU TOADER, 241. LIVIU PATRU, 242. LAZAR POPESCU, 243. LEON ZAGREANU, 244. LUCIAN PAHONTU, 245. MANOLE IOSIPER (Gr.33), 246. MANOLE FLORIN GABRIEL, 247. MARIAN STEFAN (Gr.33), 248. MARIAN MIHAILA, 249. MARIAN NASTY VLADOIU, 250. MARIAN DRAGUSIN, 251. MARIAN COVLEA, 252. MARIAN SLAV, 253. MARCEL H.SERBAN, 254. MARCEL MIHOC, 255. MARCEL IVAN, 256. MATEI GASPAR, 257. MARIUS VELICU, 258. MATEI VINTILA, 259. MARIUS MACOVEI, 260. MIRON DORIN, 261. MORA AKOS, 262. MUGUR CARACAS, 263. MUGUR ISARESCU, 264. MIHAI DRAGOS MARINCIU, 265. MIHAI PRISECARIU, 266. MIHAI SÂRBU, 267. MIHAI STOENESCU, 268. MIHAI PELIN, 269. MIHAI COCULESCU, 270. MIHAI DOGARU, 271. MIHAI NANE, 272. MIHAI ILIESCU, 273. MIHAI J. BUGARU, 274. MIHAI STAN, 275. MIHAI NICOLAICIUC, 276. MIHAI TANASESCU, 277. MIHAIL POPESCU, 278. MIRCEA CIOCIAN, 279. MIHAIL MONTANU, 280. MIRCEA CHELARU, 281. MIRCEA PASCU, 282. MIRCEA MOCANU (Gr.33), 283. MIRCEA A.BIRT (Gr.33), 284. MIRCEA BOBORA, 285. MIRCEA VAIDAVOIEVOD (Gr.33), 286. MIRCEA PERPELEA, 287. MIRCEA O.CONSTANTINESCU, 288. NARCIS ZARNESCU (Gr.33), 289. NEGRU ADRIAN, 290. NICU POP, 291. NICU VALEANU, 292. NICOLAE CRISTESCU, 293. NICOLAE BOTICA – RADULESCU, 294. NICOLAE JIDOVU, 295. NICOLAE CERNAIANU (Gr.33), 296. NICOLAE GLIGOR, 297. NICOLAE BATANOIU, 298. NICOLAE ANGHEL, 299. NICOLAE SPIROIU, 300. NICOLAE ALEXANDRU, 301. OCTAVIAN PALER, 302. OCTAVIAN CRETU, 303. OCTAVIAN POP, 304. OCTAVIAN TOCU, 305. OCTAVIAN APAHIDEANU, 306. OLIMPIAN UNGHEREA (Gr.33), 307. OVIDIU GABRIEL GALES, 308. OVIDIU MARIAN, 309. OVIDIU PETRU POPESCU, 310. OVIDIU DAIANU, 311. OVIDIU TENDER, 312. OVIDIU BAJENARU, 313. OVIDIU SOARE, 314. PAVEL ANGHELESCU, 315. PAVEL ABRAHAM (Gr.33), 316. PAUL POP, 317. PAUL ADRIAN ILIES, 318. PETRU CALISTRU, 319. PETRE MIHUT, 320. PETRE ROMAN, 321. PALLADI DACIAN SALVATOR, 322. PIERRE JOSEPH DE HILLERIN (Gr.33), 323. RADU G.SERAFIM, 324. RADU BALANESCU, 325. RADU BALANEAN, 326. RADU COMANESCU, 327. RADU MIHAILOV, 328. RADU BOROIANU (Gr.33), 329. RADU ILIESCU, 330. RADU GEORGESCU, 331. RAZVAN PURDILA, 332. RAZVAN SOCOLOV, 333. RAZVAN TEODORESCU, 334. ROMEO VÎLCU, 335. ROMEO AVRAM, 336. ROMEO MARINOF, 337. REMUS OPRIS, 338. REMUS CAPOTA, 339. ROBERTO CONSTANTINESCUU, 340. SORIN MOISESCU, 341. SORIN IONESCU, 342. SORIN TESU, 343. SORIN OVIDIU BALAN, 344. SORIN UNGUREANU, 345. SORIN SÎRBU, 346. SORIN CALAFUS, 347. SORIN NAGHIU, 348. SORIN A.ROBU, 349. SORIN SIMION, 350. SORIN GRIGORESCU (Gr.33), 351. SORIN CRIVAT, 352. SORIN NICULA, 353. SANDU MARIAN, 354. SANDU POPESCU, 355. SANDU GABRIEL, 356. SERGIU IONESCU, 357. SERGIU PROTOPOPESCU, 358. SERGIU CONSTANTIN, 359. SILVIU MANGHIUREA, 360. SILVIU DOPAN (Gr.33), 361. SILVIU MARIUS STEFAN (Gr.33), 362. STEFAN IONESCU, 363. STEFAN S.SOBOTKA, 364. STEFAN MÎSU, 365. STEFAN UZUNOV, 366. STEFAN MURESAN, 367. STEFAN ENE, 368. STEFAN TOPOR, 369. STEFAN MITROI, 370. SERBAN MIHAILESCU, 371. SERBAN STANESCU, 372. SERBAN GAVRILESCU, 373. TRAIAN CARAMANIAN, 374. TRAIAN PETRESCU, 375. TIBERIU POPESCU, 376. TIBERIU BOITAN, 377. TEODOR ROBU, 378. TOMA ZAHARIA, 379. VASILE SAVOIU (Gr.33), 380. VASILE TALOS, 381. VASILE TOADER, 382. VASILE IANCU, 383. VASILE MIHALCEA, 384. VASILESCU GHE. TEODOR, 385. VALENTIN CREATA, 386. VALENTIN NASTASE, 387. VALENTIN TALAPANESCU, 388. VLADIMIR BOTNARIUC, 389. VASILE BUTULESCU, 390. VLAD SAVCIUC, 391. VRÎNCEANU DECEBAL, 392. VOLOSCIUC DUMITRU, 393. VALERIU ARBORE (Gr.33), 394. VIRGIL MURESAN, 395. VIRGIL STOENESCU (Gr.33), 396. VIRGIL S. NITULESCU (Gr.33), 397. VIRGIL OPREA, 398. VIRGILIU NICOLESCU, 399. VIRGIL ARDELEAN, 400. VICTOR MARCU, 401. VICTOR RADESCU, 402. VICTOR RACHITA (Gr.33), 403. VIOREL STELIAN POPA, 404. VIOREL COSMA, 405. VIOREL RUS, 406. VIOREL HREBENCIUC, 407. VISARION MARINESCU, 408. ZMEU VECESLAV

Cititi si:
Dezvaluiri aparute recent pe internet: Armaghedonul Oligarhilor
Dezvaluirea secretelor oligarhiilor, in contextul imperiului global si a noii ordini mondiale
Ce ascund de marele public Iliescu, Geoana si Nastase? Stransa colaborare cu masoneria!
Masonii, dolarii si elvetienii - Cum se finanteaza masoneria si care erau dimensiunile reale ale coruptiei PSD
Remember 2004: PSD-ul, Nastase si masonii sai carau banii cu geamantanele in banci straine
Andrei Badin, masoneria, suspendarea lui Basescu si calomnia din "spatele usilor inchise"
Mentalitatea francmasonică
Numarul 322 din parlamentul Romaniei - un "sincromisticism"?
Loja lui Patriciu
PNL-ul pentru noi este PSD-ul 2 - masoni, "baieti destepti", petrolisti, moguli de presa
Traficul cu copii patronat de PSD - Ce nu au vazut romanii orbiti de «fumigena M.I.S.A.»?

Maxime

Niciun comentariu :

“Sa ii vorbesti de rau pe altii e o cale nedemna de a te ridica pe tine…sa fim deasupra acestui egoism atat de vadit.” – Will Durant

“Badarania nu este de folos in conversatie” – Aristotel

“Omul intelept, chiar atunci cand tace, spune mai mult decat prostul care vorbeste” – Thomas Fuller

“ Cu cat vorbesti mai putin, cu atat mai mult vei fi ascultat” – Abigail van Buren

“Vorbesc ceea ce cred fiindca nu am nimic de pierdut” – S.I. Hayakawa

“Sfatul este mai putin necesar unui intelept decat unui prost, si cu toate acestea inteleptul scoate mai mult folos din el” – Francesco Guicciardini

“Fii mai intelept decat alti oameni daca poti, dar nu le spune asta” – Lord Chesterfield

“Inima prostului este in gura, dar gura omului intelept e in inima” – Benjamin Franklin

“Un fanatic e un om care nu vrea sa-si schimbe nici parerile si nici subiectul” – Winston Churchill

“ Mania incepe cu prostie si se termina cu pareri de rau” – Pitagora

Propaganda masonica numai cu cadavre convenabile

Niciun comentariu :
A murit Florian Pittis. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Masonii s-au hotarit sa-si faca propaganda la inmormantarea lui. La fel au facut si atunci cand a murit Adrian Pintea pentru ca da bine la imagine. Au transformat slujba religioasa de ingropaciune intr-o anexa a unui ritual masonic de parada, cu complicitatea unor preoti, deoarece biserica interzice astfel de slujbe.

Televiziunile au selectionat cu grija imaginile aparute pe post. La moartea IPS Teoctist, "ca la orice praznic de la Patriarhie, metodic, au urmat la ştiri îmbrânceli, ţipete, inadvertenţe… Nu a fost nicio inadvertenţă mediatică la înmormântările recente ale celor doi masoni amintiţi. Nu a fost prezentat la TV niciun gest anapoda al participanţilor la înmormântare, deşi se putea găsi un actor scârmându-se în nas sau vorbind la mobil şi râzând sau pe o bătrână împiedicându-se. Nimeni nu a greşit gradele pe care le aveau cei doi şi când a vorbit fratele Olimpian despre fratele Pitiş nimeni nu a surâs la auzul unor astfel de apelative de ev-mediu." ( citat preluat de pe http://bastrix.wordpress.com/2007/08/07/despre-ocultari-oculte/)

Au mai murit si alti masoni de-a lungul timpului. Unul dintre ei este Sorin Crivat. El a detinut o functie importanta, şef al securităţii OPSPI (Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie) din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor. A murit in arest dupa ce se hotarase sa colaboreze cu organele judiciare. Nu a fost inmormantat cu fast masonic. Nu am vazut stiri la televizor despre moartea lui si nici despre apartenenta sa la masonerie.

Va intrebati de ce? Iata de ce:

Crivăţ voia să devoaleze afacerile murdare cu armament ale unor politicieni
Motivul morţii fostului şef al securităţii OPSPI din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor, Sorin Crivăţ, nu este străin unora dintre şefii acestuia. Potrivit unor surse din cadrul serviciilor secrete, Sorin Crivăţ ar fi descoperit întreaga reţea de trafic de armament România-Nigeria. Aceleaşi surse ne-au precizat că Crivăţ a fost avertizat de către şefii serviciilor să nu mai „dezgroape morţii“. Fostul şef al OPSPI se pare că nu a ascultat „sfaturile“ şefilor serviciilor, aşa că a sfârşit prin a fi ucis în penitenciar.

Dovadă a faptului că fostul şef al OPSPI a fost avertizat să o lase mai moale cu rapoartele despre reţeaua de trafic de armament a fost „chemarea la vatră“ a acestuia. Mai exact, Crivăţ nu a mai fost trimis în nicio misiune, asta deşi era remunerat. Crivăţ nu a fost, oficial, pe statul de plată al vreunui serviciu, dar, cu toate acestea, fostul şef al OPSPI a primit bani de la servicii. Mai mult, acesta a fost şi premiat în bani pentru rezultatele pe care le-a obţinut în misiunile sale. În plus, Crivăţ primea cu regularitate indemnizaţia pentru haine şi sporurile pe care le primesc toţi funcţionarii SRI. În ciuda acestor evidenţe, după ce Crivăţ a fost arestat, toţi şefii serviciilor secrete s-au făcut că plouă, susţinând că fostul şef al securităţii OPSPI nu are nicio legătură cu serviciile româneşti.
Într-una dintre misiunile sale în Nigeria, Crivăţ s-a deplasat la o închisoare nigeriană, unde s-a întâlnit cu Bogdan Dumitrescu, arestat în Nigeria sub acuzaţ ia de spionaj. Acesta ocupa, în 1994, funcţia de secretar economic în cadrul Ambasadei României din Nigeria, iar presa a relatat la acea dată că Dumitrescu era de fapt ofiţer de informaţii.

Potrivit unor surse demne de încredere, Dumitrescu i-ar fi spus lui Crivăţ că a fost vândut nigerienilor de serviciile secrete româneşti. Fostul secretar economic al Ambasadei României în Nigeria i-ar mai fi relatat lui Crivăţ că a fost vândut şi trădat de şefii săi din servicii pentru că a început să descopere afacerile dubioase ale unor politicieni şi oameni de afaceri români în Nigeria. Aceleaşi surse ne-au precizat faptul că, după întâlnirea cu Dumitrescu, şi Crivăţ ar fi intrat în posesia unor astfel de date compromiţătoare despre unii politicieni români. Din această cauză, fostul şef al OPSPI se temea pentru viaţa sa. Mărturie stă faptul că, în timpul deplasării sale în Nigeria, şi-a sunat un apropiat, căruia i-a spus că nu crede că se va mai întoarce în ţară viu. În închisoare, Dumitrescu era coleg de celulă cu alţi cetăţeni din ţări occidentale, cu privire la care autorităţile nigeriene aveau suspiciuni de comitere a unor acte de spionaj.

Drept tratament, suspecţii erau încarceraţi într-o celulă plină cu apă. Înainte de a-i telefona persoanei respective, la viaţa lui Crivăţ au avut loc mai multe atentate pe parcursul deplasă rii sale în Nigeria, motiv pentru care acesta a fost în permanenţă păzit de patru indivizi. Imediat după vizita din Nigeria, Crivăţ s-a îndreptat către Egipt şi Israel. Deşi nu există detalii referitoare la motivul pentru care fostul şef al OPSPI s-a deplasat în aceste ultime două ţări, se pare că procurorii care au instrumentat dosarul de corupţie al acestuia ştiau de vizitele întreprinse în Egipt şi Israel. În acest sens, procurorul Horia Şelaru l-ar fi întrebat pe Crivăţ dacă şi-a depus actele pentru a obţine cetăţenie israeliană. Interesant este că toate cheltuielile legate de aceste trei deplasări nu apar justificate la nicio instituţie. Cu excepţia cheltuielilor pentru transport, care au fost suportate de Ministerul Economiei şi Finanţelor. Un alt „detaliu“ interesant, în ceea ce îl priveşte pe fostul şef al securităţii OPSPI, este apartenenţa sa la Marea Lojă Masonică Naţională din România. Calitatea sa era de Mare Purtător de Banieră (vezi foto 2).

După decesul fulgerător al lui Crivăţ, au apărut tot felul de informaţii controversate: ba că acesta proteja persoane certate cu legea, ba că ar fi coordonat o reţea de infractori. În fapt, procurorii nu au stabilit, nici până la această oră, dacă Sorin Crivăţ, un om abia trecut de 30 de ani, sportiv de performanţă, a murit, aşa cum s-a susţinut iniţial, din cauza efortului depus la un meci de fotbal. Iar peste caz s-a aşternut tăcerea.

(articol preluat de pe http://www.atac-online.ro/actualitate_42/crivat-voia-sa-devoaleze-afacerile-murdare-cu-armament-ale-unor-politicieni_9117)

Meditatiile zilei - Miercuri, 8 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală:
Translaţie într-un paradis astral22:00 – 22:30 Exemplificare spirituală:
Realitatea tainică a lui DUMNEZEU

Toate meditaţiile din acest program vor fi susţinute în mod subtil-telepatic de către Grieg

marți, 7 august 2007

Gregorian Bivolaru despre persecutiile politice la care au fost supusi yoghinii dupa 1989

Niciun comentariu :
Ameninţările liderilor PDSR (actualul PSD) din anul 1994 au fost confirmate de faptele şi acţiunile criminale pe care ei le-au comandat
Acestea au culminat cu “Operaţiunea Christ” din martie 2004 şi fabricarea dosarului în care membrii MISA sunt acuzaţi de trafic de persoane, în aprilie 2005

de Gregorian Bivolaru

În anul 1994, în luna noiembrie (într-o noapte, după orele 21, atunci când eram singur acasă), a venit la mine, la apartamentul în care locuiam, un ciudat MESAGER, care a refuzat să-şi spună numele, însa mi-a specificat că era COLONEL în cadrul poliţiei secrete (SERVICIUL ROMÂN DE INFORMAŢII). El a insistat să avem o discuţie STRICT CONFIDENŢIALĂ. El a specificat că această întrevedere este foarte importantă pentru binele meu. Am acceptat şi, încă de la începutul discuţiei, el mi-a spus că are “MISIUNEA” să-mi comunice unele “SFATURI IMPORTANTE”, de care va trebui să ţin seama.

În realitate, mi-am dat seama că toate “SFATURILE” pe care el mi le-a transmis erau, de fapt, nişte “ORDINE” CLARE ŞI UNELE AMENINŢĂRI care (conform afirmaţiilor sale) proveneau de la LIDERII PARTIDULUI (partidul aflat la putere în acel moment, PDSR, a devenit apoi Partidul Social Democrat, iar printre liderii acestuia era şi Adrian Năstase).

Iată ce mi-a spus el atunci:
Liderii PARTIDULUI (PDSR) sunt foarte supăraţi pe mine pentru că eu şi toţi ”derbedeii” de la MISA (şcoala de yoga) am devenit deja ”DUŞMANI DECLARAŢI” ai Partidului. Este evident că noi toţi facem PROPAGANDĂ OSTILĂ atât Partidului (PDSR), cât şi CONDUCĂTORILOR SĂI, convingându-i pe foarte mulţi oameni cu ideile noastre veninoase, pentru a SABOTA astfel AUTORITATEA PARTIDULUI şi a declanşa în mod intenţionat un curent OSTIL de opinie la adresa lui în întreaga ţară. Tupeul meu şi al sectanţilor de la MISA a întrecut deja orice măsură şi ei îmi transmit că de acum înainte nu vor mai tolera această situaţie.

Mi s-a comunicat atunci că am un termen de două luni pentru a duce la îndeplinire următoarele “SFATURI”:
1) SĂ DESFIINŢEZ CÂT MAI REPEDE MISA (Şcoala de yoga). Motivul desfiinţării va trebui să-l inventez chiar eu.
2) Să încetez definitiv în România orice MANIFESTARE COLECTIVĂ de yoga şi să nu mai organizez niciodată nici un fel de conferinţe publice despre yoga.
3) Să încetez definitiv orice critică sau propagandă publică duşmănoasă la adresa Partidului (PSD, numit atunci PDSR) şi a CONDUCĂTORILOR SĂI, atât în ţară, cât şi în străinătate.
4) După ce desfiinţez MISA (Şcoala de yoga), să nu mai înfiinţez niciodată în România o altă organizaţie de nu contează ce orientare.

În cazul în care nu am să respect aceste SFATURI, trebuie să fiu sigur că voi avea din nou mari necazuri, aşa cum am mai avut şi voi vedea atunci că nu va exista pentru mine nici o posibilitate de scăpare.

Dacă nu voi face ceea ce sunt “sfătuit”, voi fi sigur “DISTRUS” şi atunci O SĂ MĂ CONVING CINE ESTE MAI PUTERNIC ÎN ACEASTĂ ŢARĂ. TREBUIE, ÎNSĂ, SĂ FIU SIGUR CĂ DACĂ MĂ ÎNCĂPĂŢÂNEZ ŞI NU FAC CE MI SE CERE, VA FI FOARTE RĂU PENTRU MINE. Dacă voi îndrăzni să mă opun şi nu desfiinţez MISA, voi vedea că, oricum, până la urmă, ea nu va scăpa şi va fi cu siguranţă desfiinţată.

Răspunsul meu în finalul acelei întâlniri a fost că nu sunt de acord să respect şi să îndeplinesc acele “SFATURI”, nişte ORDINE mascate care urmăresc să mă forţeze prin teroare să acţionez împotriva voinţei mele, datorită unor ameninţări şi a şantajului.

La plecare, îmi amintesc foarte bine că respectivul mesager mi-a spus “PROFETIC”:
“ Să ştii că acesta este ultimul avertisment care ţi se dă. Dacă nu-l iei în serios, o să vezi ce o să urmeze şi ai să regreţi că nu ne-ai ascultat, dar atunci va fi prea târziu. Tu nu-ţi dai seama că eşti mult prea mic, tu şi toţi sectanţii tăi, ca să vă luptaţi cu acest partid? Ai să vezi cum o să fiţi zdrobiţi cu toţii ca nişte muşte!!”

După respectiva întâlnire, am fost înclinat să cred că tot ceea ce mi s-a transmis atunci se limitează la nişte BANALE AMENINŢĂRI ale liderilor partidului aflat la conducerea ţării, care urmăresc în felul acesta să mă manipuleze prin ameninţări şi şantaj să nu-i mai “deranjez” prin criticile mele. Mărturisec că după aceea nu m-am aşteptat deloc ca acele ameninţări să înceapă să fie urmate (după ce s-a sfârşit termenul fixat al celor două luni) de anumite ACŢIUNI şi FAPTE CRIMINALE care, unele dintre ele, au avut urmări îngrozitoare şi profund zguduitoare pentru mine.

Aş putea spune că după aceea – în anii care au urmat – pentru mine s-a dezlănţuit în România un CALVAR ÎNSPĂIMÂNTĂTOR care a fost (FĂRĂ ÎNDOIALĂ) dirijat în secret şi comandat politic de liderii partidului respectiv (actualul PSD). Aceşti lideri corupţi au urzit o conspiraţie criminală care a urmărit nu numai distrugerea mea, din toate punctele de vedere, ci şi desfiinţarea şcolii de yoga MISA.

Deşi atunci aceste ameninţări referitoare la desfiinţarea MISA au fost pentru mine incredibile, în aprilie 2005, toate acestea au devenit o şocantă realitate prin ÎNSCENAREA FLAGRANTĂ, care a fost realizată de PROCURORI (la COMANDA POLITICĂ a lui Adrian Năstase), a unui aberant DOSAR PENAL pentru TRAFIC DE PERSOANE. Datorită “FABRICĂRII” acestui halucinant DOSAR PENAL (care, din nefericire, seamănă uluitor de mult cu faimoasele DOSARE de tristă amintire ale EPOCII STALINISTE ), întreaga conducere a Şcolii de Yoga – MISA (peste 40 de persoane) a fost deja învinuită, iar eu (Bivolaru) am fost, din nou, considerat şi în acest DOSAR PENAL – SINGURUL INCULPAT şi pentru a doua oară s-a emis pe numele meu un mandat de arestare. În ACTELE OFICIALE care au fost transmise în Suedia în legătură cu acest nou DOSAR PENAL “FABRICAT” la comandă politică, se sugerează că deja voi primi – CU TOATE CĂ SUNT NEVINOVAT – o pedeapsă de 20 de ani închisoare.

Prin intermediul acestui nou DOSAR PENAL (care a fost “FABRICAT” la COMANDA POLITICĂ a lui Adrian Năstase) acţiunea criminală de DESFIINŢARE cu orice preţ a acestei şcoli de yoga (MISA) este evidentă, dacă avem în vedere faptul că DEJA S-A CERUT CONFISCAREA a 70 de case (ASHRAM-uri), în care locuiau yoghini în cadrul acestei şcoli de yoga şi, mai mult decât atât, S-A CERUT CONFISCAREA tuturor clădirilor şi a sediilor în care MISA îşi desfăşura activitatea. În ceea ce priveşte soarta care îi aşteaptă pe cei 40 membri din conducerea MISA, care deja au fost învinuiţi în acest DOSAR PENAL (“FABRICAT” la COMANADĂ POLITICĂ) este posibil ca datorită CORUPŢIEI Justiţiei din România (care răspunde cu o totală supunere la COMENZILE POLITICE), ei să fie condamnaţi la mulţi ani de închisoare - FĂRĂ A FI ÎN REALITATE VINOVAŢI. Faptele care deja există în cazul de faţă vorbesc de la sine.

În cazul de faţă, dovada că respectiva întâlnire cu acel mesager (care mi-a transmis acele “ORDINE” şi AMENINŢĂRI ale liderilor PDSR) a existat cu adevărat este destul de evidentă. Această dovadă ne apare ca fiind foarte clară (chiar dacă ea rezultă prin DEDUCŢIE), dacă luăm în consideraţie CAZUL FOARTE GRAV al exploziei declanşate şi al incendiului, ce au fost, amândouă, provocate în mod criminal (la sfârşitul termenului de două luni care îmi fusese fixat de LIDERII PARTIDULUI) în apartamentul meu (în februarie 1995) de făptuitori pe care POLIŢIA nu i-a găsit niciodată după aceea. Totodată, această dovadă apare ca fiind foarte clară, dacă luăm în acelaşi mod (prin DEDUCŢIE) în consideraţie toate celelalte acţiuni abuzive şi ilegale pe care liderii partidului şi, în acelaşi timp, primul ministru Adrian Năstase le-a COMANDAT POLITIC, atât în anii care au urmat, dar mai ales în anul 2004, an în care aceste abuzuri şi ilegalităţi împotriva mea au atins culmea).

Toate acestea indică fără îndoială existenţa INTENŢIILOR PREALABILE ale liderilor PSD, care, după aceea, au fost definitivate într-un PLAN DIABOLIC care a fost urzit atât împotriva mea, cât şi a Şcolii de Yoga MISA. Aceste aspecte probează astfel (PRIN FAPTELE ŞI ACŢIUNILE CRIMINALE care au urmat în timp, datorită COMENZILOR POLITICE) existenţa unei CONSPIRAŢII MÂRŞAVE ce a fost urzită şi dirijată la vârf de liderii partidului respectiv (pentru a-şi atinge SCOPURILE abjecte pe care şi le-au propus).

Citiţi şi:
Gabriel Andreescu despre ultimul rechizitoriu dat de procurori presei
05.02.1995 - Explozia criminală

yogaesoteric.net
3 august 2007

In SUA s-a oficializat dictatura militara si controlul maselor

Niciun comentariu :
Dupa programul de supraveghere globala invizibila SUA oficializeaza interceptarea fara mandat judiciar dand mana libera incalcarii dreptului la viata privata. Urmatorul pas pentru obtinerea controlului absolut de catre conducatorii masoni ai Americii este implantarea de chip-uri in corpul uman. Deocamdata se incepe cu militarii, bolnavii si copiii. Sa spunem adio Constitutiei SUA si libertatilor consacrate de ea!

SUA adoptă interceptarea fără mandat judiciar
Preşedintele George Bush a obţinut o victorie în Congres
Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite a adoptat un proiect de lege care permite autorităţilor să asculte convorbirile telefonice şi să intercepteze poşta electronică a străinilor suspectaţi de terorism - fără mandat judecătoresc.

Votul din Camera Reprezentanţilor urmează celui din Senat, care aprobase proiectul în primă lectură, astfel că proiectul de lege va ajunge în curând la preşedintele George Bush pentru promulgare. Casa Albă spune de altfel că era nevoie de această lege pentru ca măsurile împotriva ameninţărilor teroriste să poată fi luate mai rapid. Preşedintele George Bush a declarat că hotărârea elimină anumite lacune de comunicare în relaţia cu serviciile secrete străine.

Criticii sunt îngrijoraţi însă că actul normativ va încălca dreptul la viaţă privată şi libertăţile individuale.
BBC


Soldaţii americani vor avea chip-uri implantate în creier
Departamentul de Apărare al Statelor Unite vrea să introducă microcipuri de dimensiuni foarte mici în creierele soldaţilor săi. Potrivit celor de la Inteldaily, chip-urile, realizate la Centre for Bioelectronics, Biosensors and Biochips (C3B) de la Universitatea Clemson, vor monitoriza informaţiile legate de starea de sănătate a soldaţilor.

Acest lucru înseamnă că medicii vor putea să obţină informaţii detaliate despre un soldat rănit, rămas inconştient pe câmpul de luptă.

Militarii nu sunt foarte încântaţi de idee, pentru că chip-ul va dezvălui modul în care se simt, 24 de ore pe zi. Ei se tem că astfel vor fi puşi sub urmărire, chiar şi atunci când sunt în afara serviciului.

Biochip-urile ar putea fi testate pe oameni peste cinci ani, iar Departamentul de Apărare ar putea începe să le utilizeze imediat după aceea.
Sursa: CHIP


cititi si: http://www.noverichipinside.com/
http://www.wethepeoplewillnotbechipped.com/

Meditatiile zilei - Marţi, 7 August

Niciun comentariu :
14:00 – 14:30 Exemplificare spirituală:
Starea de veselie debordantă


22:00 – 22:30 Exemplificare spirituală:
Starea de aspiraţie şi dragoste nemărginită către DUMNEZEU

Toate meditaţiile din acest program vor fi susţinute în mod subtil-telepatic de către Grieg

Psihologia consonantista si Yoga - 6

Niciun comentariu :
O alta lege fundamentala descrisa de Odobleja in "Psihologia consonantista" este legea reactiei:
"Daca asupra unui sistem in echilibru se exercita o actiune (o constrangere) care deranjeaza starea lui de echilibru, se produce un fenomen care se opune acestei actiuni si care distruge partial efectul ei... Reactia este...o actiune de echilibrare consecutiva imediata, o revansa, o replica, o reversibilitate, o actiune in sens contrar." - pag. 349
Exemplele din fizica sunt clare: atunci cand urmarim sa punem in miscare un corp in atmosfera apare o forta de frecare cu aerul care se opune miscarii, si care forta de frecare creste odata cu cresterea vitezei. Evaporarea in spatiu inchis scade progresiv din cauza presiunii exercitate de vapori. Atunci cand comprimam un corp elastic, ia nastere o tensiune care va actiona in sensul decomprimarii.

Privita prin prisma conceptiei orientale despre existenta celor doua forte opuse in Univers: Yin si Yang, legea reactiei capata valoare universala, si este in stransa legatura(explicand) de exemplu cu legea care afirma ca "Extremul Yin se transforma in Yang, si extremul Yang se transforma in Yin", tocmai datorita aparitiei acestei forte care se opune stricarii echilibrului, si care forta de echilibrare care apare la deformari mari tinde sa fie mare decat impulsul initial care a provocat alunecarea sistemului intr-o anumita directie. De exemplu un arc compresat suficient de mult de catre o persoana, va dezvolta o tensiune care va fi mai mare decat forta exercita de persoana pentru a-l compresa, si astfel se va ajunge la decompresie, elongatia putand atinge valori chiar mai mari decat lungimea initiala a arcului inainte de comprimare.
Exemplul arcului compresat si al actiunii legii reactiei poate fi insa aplicat si la psihicul uman. Abstinenta/retinerea unui anumit aspect(de exemplu legat de hranire sau sexualitate) genereaza forte de sens contrar care vor actiona in directia destinderii. Si invers, abuzul genereaza procese care indeamna la abstinenta (de exemplu daca exageram cu mancatul dulciurilor, senzatia de dulce resimtita la nivelul papilelor gustative se diminueaza in timp, astfel ca suntem nevoiti sa incetam fiindca actiunea nu mai produce efect).

Aceasta lege este in stransa legatura si cu sfatul lui Buddha legat de inutilitatea ascezei exagerate sau in general a abuzurilor in vederea eliberarii spirituale. Astfel, prin asceze exagerate noi nu facem decat sa generam implicit forte puternice in sens opus, care ne mentin astfel in lumea schimbatoare a dualitatii. Transcenderea dualitatii nu se realizeaza asadar prin asceze sau abuzuri severe care nu vor face decat sa genereze forte care ne vor impinge apoi in directia opusa, ci adoptand "calea de mijloc" a echilibrului, atitudine prin care ne putem ridica deasupra sau detasa de oscilatiile dualitatii.

luni, 6 august 2007

Culmea prostiei antispirituale: reincarnarea cu adeverinta

Niciun comentariu :
China interzice reincarnarea fara adeverinta

-- China le-a spus liderilor spirituali tibetani, celor care sunt considerati ca fiind reincarnari ale lui Buddha, sa obtina permisiune inainte sa se reincarneze, relateaza presa britanica.

Astfel, acesti lideri spirituali au nevoie acum de permisiunea liderilor atei chinezi. Noile reguli intentioneaza sa dea putere autoritatilor de la Beijing asupra budistilor si a tibetanilor.

"Orice reincarnare a unui asa-zis lider spiritual este ilegala si invalida daca nu este aprobata de Guvern", suna ordinul care intra in vigoare de la data de 1 septembrie.

Ordinul, emis de Administratia de Stat pentru Afaceri Religioase, a fost emis pentru a limita influenta liderului spiritual Dalai Lama, care se afla in exil, si pentru a preveni reincarnarea calugarului de 72 de ani fara aprobarea Beijing-ului. Aceasta lege este ultima dintr-o serie de masuri luate de autoritatile comuniste care doresc sa "stranga cat mai mult latul" in jurul Tibetului.

Liderii spirituali tibetani, cunoscuti sub numele de tulkus si care sunt considerati a fi reincarnari ale lui Buddha, conduc comunitatile religioase si supravegheaza instruirea calugarilor. Ei au de asemenea o influenta enorma in Tibet.

Nimeni din afara Chinei nu are voie sa ia parte in procesul de cautare si recunoastere a unui om considerat a fi reincarnarea lui Buddha, ceea ce il exclude efectiv pe Dalai Lama, care traditional poate juca un rol foarte important in recunosterea potentialilor candidati.

Pentru prima data China a dat Guvernului puterea sa se asigure ca nici un "nou Buddha" nu poate fi identificat, ceea ce inseamna ca se doreste de fapt anihilarea unui sistem religios care dureaza cel putin din secolul al-XII-lea.

Mai mult decat atat, China deja insista ca doar Guvernul poate aproba intalnirile cu cei mai importanti calugari ai Tibetului, Dalai Lama si Panchen Lama.

Anuntul lui Dalai Lama din mai 1995 conform caruia in Tibet, cu ajutorul unui staret, a fost identificat cel care reprezinta cea de-a 11-a reincarnare a lui Panchen Lama, care a murit in 1989), a infuriat peste masura Beijing-ul.

Acel anunt i-a determinat pe comunisti sa trimita un reprezentant la Lhasa, unde urma sa aiba loc ceremonia alegerii. Astfel, liderii comunisti au ajuns sa prezideze ceremonia din templul Jokhang, din Lhasa, in cadrul careia numele a trei baieti au fost inscriptionate pe trei bete de fildes, care, la randul lor, au fost puse intr-o urma de aur, urmand ca cel tras apoi din urna sa fie considerat a fi alesul.

Baiatul ales de Dalai Lama a disparut. Staretul care l-a ajutat a fost incarcerat, si apoi a disparut si el.

Inca din 1995 s-au emis o serie de reguli care vizau cautarile alesilor, dar nu au fost puse in practica. Acum se crede ca sute de persoane care reprezinta reincarnari ale lui Buddha traiesc in interiorul si in afara Chinei.

Toti tibetanii cred in reincarnare, insa numai cei alesi pot fi recunoscuti ca fiind tulku.

Cautarea unui spirit care s-a reincarnat reprezinta un proces care include cautarea unor indicii lasate de cel plecat, precum si viziuni ale calugarilor in care li se arata unde ar trebui sa caute.

Cel care este in prezent Dalai Lama a fost identificat in 1937, cand calugarii au venit dupa el in satul sau natal.

China de mult a insistat ca trebuie sa aiba ultimul cuvant in ceea ce priveste noii Lama. Expertii tibetani au declarat ca aceste noi reguli doresc de fapt sa limiteze cat mai mult influenta liderilor lor spirituali.
Ziua - 6 aug 2007