Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 31 octombrie 2007

Oare ingerii merg la mare in concediu?

Niciun comentariu :
Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare apasati pe play:


Anunt preluat de pe www.angelinspir.ro

Cum arata o imbratisare in Saptamana Ingerilor:

marți, 30 octombrie 2007

Îngerii răbdării şi Îngerii înţelepciunii

Niciun comentariu :


Din programul Săptămânii Îngerilor (29 octombrie-4 noiembrie):

Marti, 30 octombrie
17:00-17:30 Spectacolul "Ingerul" sustinut de actori copii ai trupei de teatru
17:30-18:30 Teatru de papusi. Spectacol "In cautarea unui prieten" (Adaptare dupa "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery) sustinut de trupa de teatru din Bucuresti
18:30-19:00 Notiuni esentiale despre Ingerii rabdarii
19:00-19:30 Rugaciune colectiva adresata Ingeriilor rabdarii
19:30-19:45 Filme documentare avand ca tema interventia ingerilor in viata noastra (2)
Miercuri, 31 octombrie

18:30-19:00 Notiuni esentiale despre Ingerii intelepciunii
19:00-19.30 Rugaciune colectiva adresata Ingeriilor intelepciunii
19:30-19:45 Filme documentare avand ca tema interventia ingerilor in viata noastra (3)
19:45-21:00 Concert de muzica electronica ambientala sustinut de renumitul compozitor Gheorghe Iovu


Prezentările fiecărui înger precum şi muzica se găsesc pe http://www.angelinspir.ro/
Psihologia consonantista si Yoga - 8

Niciun comentariu :
Urmatoarele legi sunt puse de catre Odobleja in legatura cu legea inertiei, prezentata anterior:
Legea antrenamentului. Orice fenomen inceput tinde sa se efectueze, sa continue, sa dureze...Progresul amorsat in domeniul unei functii oarecare tinde sa continue. - pag. 354
Odata depasita lenea/inertia, perseverenta in efectuarea unui exercitiu ne rasplateste cu un fel de automatism in care practica devine mult mai usoara, ca si cum ar fi in firea lucrurilor ca noi sa facem acel exercitiu.
Legea sensibilizarii este un aspect al legii antrenamentului. E un antrenament al reactiilor care devin mai prompte si mai intense. - pag. 355
Perseverenta antrenamentului nu provoaca rezultate numai la nivelul usurintei executarii lui, ci sporeste deasemenea rafinamentul perceptiilor. De exemplu daca la inceputul practicarii asanelor yoghinul simte foarte vag, lent si greu energiile subtile, dupa cativa ani de practica el va in stare sa le sesizeze mult mai clar, mai rapid si mai usor.
Legea folosintei si a desuetudinii. Functia creaza si dezvolta organul, si invers. Exercitiul unei functii este conditia primordiala a dezvoltarii sale (intensitate, extensiune, complexitate, superioritate calitativa, diferentiere functionala etc.). - pag. 355
Acest aspect este valabil atat in privinta corpului fizic (unde de exemplu anumite exercitii dezvolta anumiti muschi), dar si in privinta corpurilor subtile (anumite exercitii dezvolta anumiti centri de forta care vehiculeaza un anumit tip de energie subtila).

In prima parte a cartii sale Odobleja defineste cele 2 aspecte ale fenomenului rezonantei: consonanta (amplificare datorata similitudinii), si disonanta (inhibitia datorata diferentei). In cadrul capitolului destinat legilor Universului, legea consonantei este definita astfel:
Legea consonantei... E un acord de vibratii ritmate. O simbioza, o corespondenta intre undele vibratorii (G. Clemenceau). - pag. 356
Aceasta lege este foarte importanta prin prisma evolutiei personale a omului, si se bazeaza pe faptul ca omul este alcatuit din structuri rezonante: "Creierul este un rezonator cu compartimente multiple" (G. Clemenceau - "Au fin d'un siecle"). Acordandu-ne aceste structuri rezonante (cum ar fi creierul) pe frecventele dorite, noi putem amplifica in noi exact acele energii care slujesc evolutiei noastre. Ca un exemplu, daca noi ne vom acorda prin gandurile noastre la energia bunatatii (intretinand in mintea noastra ganduri de bunavointa fata de cei din jur), noi ne vom acorda creierul pe aceasta lungime de unda, astfel incat creierul nostru va amplifica aspectele corelate cu bunatatea (de exemplu astfel se va amplifica in interiorul nostru o stare de fericire afectiva elevata). In plus, aspectele rautatii(impreuna cu starile de suferinta asociate) vor fi inhibate si se vor stinge in fiinta noastra, datorita procesului de disonanta cu energiile binelui din ce in ce mai mari in noi.

Anunt important: se inchid urmatoarele artere....

Niciun comentariu :
Apasati pe play pentru a asculta anuntul:Anunt preluat de pe www.angelinspir.ro

luni, 29 octombrie 2007

Istoria Ingerilor (in limba in engleza)

Niciun comentariu :
Un documentar destul de reusit despre cum sunt si au fost vazuti Ingerii de-a lungul timpului si in diverse civilizatii. E disponibil doar in limba engleza, integral pe google video (uneori apare o eroare) sau in 5 parti pe youtube. Daca se ofera cineva sa faca o traducere este binevenit.

Filmul pe Youtube:

sâmbătă, 27 octombrie 2007

Conferinta Grieg: "Ceea ce este esential si care totusi ne lipseste" (Herculane 2001)

Un comentariu :

Conferinta "Ceea ce este esential si care totusi ne lipseste" a fost sustinuta de dl. profesor yoga Gregorian Bivolaru in cadrul taberei de yoga Herculane 2001."Ceea ce este esential si care totusi ne lipseste" - Prima parte


"Ceea ce este esential si care totusi ne lipseste" - A doua parte

vineri, 26 octombrie 2007

S-a descoperit bateria care funcţionează cu urină

3 comentarii :
Înainte de a trage data viitoare apa la toaletă, gândiţi-vă la asta: oamenii de ştiinţă din Singapore au dezvoltat o baterie care funcţionează pe bază de urină. Cercetătorii de la Institutul de Bioenergie şi Nanotehnologie au creat o baterie de mărimea unei cărţi de credit care poate funcţiona ca sursă de energie pentru kit-urile de teste medicale.

Oamenii de ştiinţă s-au străduit să creeze „biochipuri” care să fie testate pentru boli precum diabetul. Până acum, oricum, bateriile de mici dimensiuni care să pună în funcţiune diferite dispozitive medicale, au rămas doar o iluzie.

Kit-urile de stabilire a diagnosticului analizează compoziţia chimică a urinei unei persoane pentru a detecta o maladie. Ki Bang Lee şi colegii săi şi-au dat seama că însăşi substanţa supusă testelor pentru diagnosticare – urina – ar putea deveni sursa de energie pentru realizarea unor astfel de teste.

„Pentru acest lucru am realizat o baterie integrată într-un chip şi activată de fluizi biologici precum urina”, a scris Lee într-un e-mail.

Echipa de cercetare descrie bateria în Journal of Micromechanics and Microengineering.

Daniel Kammen, directorul Renewable and Appropriate Energy Laboratory de la Universitatea California, Berkeley, a spus că tehnologia reprezintă o inovaţie binevenită în condiţiile creşterii preţului la energie. „Toate bancurile pe seama urinei trebuie lăsate deoparte. Noi avem nevoie de baterii la costuri mici... În plus, nu trebuie trecut cu vederea faptul că este vorba despre o baterie biodegradabilă”, a spus el.

Energie din urină
Pentru a realiza bateria, Lee şi colegii săi au înmuiat o bucată de hârtie într-o soluţie de clorură de cupru şi au prins-o între bucăţi de magneziu şi cupru. Acest „sandvici” a fost apoi laminat între două bucăţi de plastic transparent.

Când o picătură de urină este adăugată pe bucata de hârtie, printr-un orificiu făcut în bucata de plastic, are loc o reacţie chimică în urma căreia se produce energie electrică.

Prototipul bateriei a produs aproximativ 1,5 volţi, aceeaşi cantitate de energie eliberată de o baterie AA standard, şi funcţionează 90 de minute. Cercetătorii au spus că puterea, voltajul şi durata de viaţă ale bateriei pot fi îmbunătăţite prin adaptarea materialelor utilizate şi a formei.

Urina conţine mulţi ioni (atomi încărcaţi cu energie electrică), lucru care permite realizarea unor reacţii chimice în urma cărora se produce energie electrică în bateriile cu urină, au spus specialiştii. Alte fluide precum sângele, lacrimile, sângele şi chiar lichidul seminal pot activa bateria.

„Micile pungi cu urină ar putea determina chicoteli. Dar urina este doar un exemplu de lichid care poate face acest lucru”. Chiar şi cutiile de suc din pachetul pentru prânzul copilului ar fi de ajuns, a adăugat el.

Dacă dispozitivele medicale au inspirat bateria cu urină, aceasta poate activa orice dispozitiv electric cu un consum redus de energie, a spus Lee, co-inventatorul bateriei. „De exemplu, putem integra un telefon celular şi bateria noastră într-un card de plastic. Aceasta ar putea fi activată în caz de urgenţă de fluide organice, precum saliva”, a spus el.

Potrivit lui Kamme, tehnologia ar putea fi aplicată chiar şi în cazul laptop-urilor, mp3 player-elor, televizoarelor şi maşinilor. Bateriile care funcţionează cu lichide din corpul uman „pot face foarte multe lucruri. Ideea este să afli cum să le foloseşti pentru a produce mai multă energie”, a spus el.

O soluţie ar fi realizarea de baterii mai mari. O altă metodă este să legi mai multe baterii mici una lângă alta, aşa cum funcţionează bateriile de laptop, a explicat Kammen.

Kamen, care pledează pentru iniţiativele guvernamentale de a descoperi resurse alternative de energie electrică, spune că numărul mare de aplicaţii pentru bateriile ieftine pe bază de biofluid dovedesc valoarea cercetării.

Sursa: National Geographic
Preluat de pe: http://www.chip.ro/stiri/hardware/s-a_descoperit_bateria_care_functioneaza_cu_urina_/17590

Cititi si:
Urinoterapia, o terapie milenară redescoperită recent de ştiinţă
Energia libera pe baza de apa sarata - descoperirea solutiei pentru criza energetica a umanitatii poate vindeca si cea mai crunta boala: cancerul

joi, 25 octombrie 2007

Asana sau postura corporală în Yoga

Niciun comentariu :
un articol de Gregorian Bivolaru

În yoga, asana este considerată a fi o simultană strădanie a trupului, a sufletului şi a mentalului de a vibra la unison cu nemărginirea. ASANA este o postură statică realizată cu o concentrare specifică. Ea este mai mult decât un exerciţiu fizic, este o modalitate de integrare psihosomatică. Această apropiere blândă şi respectuoasă de misterele fiinţei se bazează pe reeducarea posturală şi vizează ca, prin intermediul corpului, să conducă la trezirea spirituală.

Cel care o practică descoperă pacea interioară şi armonia, remarcând în acelaşi timp că nivelul său energetic şi vital creşte în mod considerabil. O asana este prin urmare o postură statică care facilitează relaxarea schemelor fizice şi mentale înscrise în subconştient. Asemenea scheme perturbă şi chiar blochează libera expresie a mişcării şi a creativităţii fiinţei. Inconştiente şi restrictive, ele se dezvoltă adesea ca răspuns la accidente, boli, şocuri, traumatisme emoţionale datorate stresurilor vieţii cotidiene, grijilor, responsabilităţilor, nemulţumirii, tristeţii. Ele se manifestă sub forma tensiunii, a reţinerii, a rigidităţii sau înţepenirii, a durerii sau limitării funcţionale.

Sugerând ţesuturilor corporale printr-o concentrare adecvată, în timp ce ne aflam în postura statică, o nouă modalitate de a fi şi de a simţi, mai uşoară şi mai liberă, mentalul transmite mesaje sistemului de recepţie, care răspunde prin relaxare, energizare şi bunăstare. Procedând astfel putem constata că mentalul şi emoţiile se destind în aceeaşi proporţie cu corpul.

Practica asiduă cu o cât mai bună conştientizare, a posturilor speciale yoga, cunoscute sub numele de ASANA determină multiple fenomene de rezonanţă cu diferitele niveluri vibratorii subtile sau focare de energie din Univers.

Efectele predominante ce se resimt din ce în ce mai pregnant (sau atitudini-YOGA) sunt:
• echilibru
• încredere în sine
• energie crescută
• rezistenţă la oboseală şi stress
• o senzaţie relaxantă de bunăstare calmă
• regenerare rapidă
• o mai bună odihnă graţie deconectării complete
• creativitate şi concentrare
• acumulare de energie
• rearmonizare fizică şi psihică

Iată şi câteva exemple de posturi corporale yoghine şi o parte dintre efectele lor pshice şi fizice:

VIRASANA – POSTURA EROULUI
Amplifică energia vitală, favorizează trezirea intuiţiei. Conferă relaxare şi seninătate.

PASHCHIMOTTANASANA – POSTURA CLEŞTELUI
Tonifică întreg corpul, reîntinereşte, vindecă hemoroizii şi constipaţia, catalizează emoţiile.

JANUSHIRSHASANA – POSTURA LATERALĂ cu capul la genunchi,
Elasticizează coloana vertebrală, indicată în afecţiunile rinichilor, sciatică; elimină lenea.

SUKHASANA – POSTURA PLĂCUTĂ
Amplifică energia sexuală, conferă stăpânirea instinctelor, elimină impulsivitatea, conferă receptivitate

YONI ASANA – POSTURA YONI-ului (organul genital feminin)
Amplifică creativitatea feminină. Facilitează înţelegerea emoţiilor ascunse. Asigură echilibrul emoţional şi vindecă afecţiunile ginecologice.

MATSYASANA – POSTURA PEŞTELUI
Favorizează secreţia hormonilor sexuali, fortifică musculatura coloanei vertebrale. Conferă vitalitate şi vigoare, reglează tulburările de ciclu menstrual.

DHANURASANA – POSTURA ARCULUI
Stimulează centrii nervoşi ai coloanei vertebrale, face să apară o stare pregnantă de euforie şi libertate interioară. Măreşte încrederea în sine.

TRIKONASANA – POSTURA TRIUNGHIULUI
Elasticizează şi dezvoltă considerabil musculatura coloanei vertebrale. Influenţează benefic organele abdominale şi sistemul genito-urinar.

UDDHIYANA BANDHA – RETRACŢIA ABDOMINALĂ
Combate majoritatea afecţiunilor abdominale, aerofagia, stimulează ficatul, are o acţiune profund benefică asupra plexului solar, transmută şi faciliteaza sublimarea potenţialului sexual.

BHUJANGASANA – POSTURA COBREI
Face coloana vertebrală să fie flexibilă, păstrează nealterată vitalitatea şi tinereţea. Conferă plenitudine afectivă şi bucurie.

KURMASANA - POSTURA BROAŞTEI ŢESTOASE
Activează funcţiile viscerelor abdominale, fiind in acelaşi timp relaxantă şi dinamizantă. Conferă deschidere spirituală, elimină tensiunile, măreşte interiorizarea.

GOMUKHASANA - POSTURA CAPULUI DE VACĂ
Mobilizează articulaţiile umărului şi ale coatelor, îndreaptă coloana vertebrală. Conferă înflorire lăuntrică şi armonizare spirituală.

SARVANGASANA - POSTURA LUMÂNĂRII
Ameliorează irigarea cerebrală, asigură o mai bună circulaţie venoasă în picioare şi abdomen, acţionează pregnant asupra glandei tiroide. Conferă purificare, creativitate artistică.

ARDHA-MATSYENDRASANA – POSTURA DE TORSIUNE
Corijează deviaţiile coloanei vertebrale, tonifică sistemul nervos simpatic şi revitalizeaza remarcabil organismul. Facilitează trezirea intuiţiei

VIPARITA-KARANI – POSTURA INVERSATĂ
Are o acţiune eficientă împotriva obezităţii şi a celulitei, stimulează şi descongestionează ficatul şi tubul digestiv. Conferă expresivitate şi afirmare de sine.

HALASANA – POSTURA PLUGULUI
Prin acţiunea complexă asupra întregii coloane vertebrale este un tonic foarte puternic, în plus normalizează metabolismul şi conferă elasticitate mentală si inspiraţie.

PADMASANA – POSTURA LOTUSULUI
Accelerează circulaţia sângelui în regiunea lombară şi în abdomen, tonifică coloana şi organele abdominale. Permite trezirea energiei latente în fiinţă – KUNDALINI. Măreşte puterea de concentrare mentală, facilitează asimilarea experienţelor spirituale.

VAJRASANA – POSTURA TRĂZNETULUI
Reechilibrează statica la nivelul coloanei vertebrale, elimină la femeie anumite tulburări ale ciclului menstrual sau ale menopauzei. Conferă încredere şi echilibru psiho-mental.

PRASARITA PADATTANASANA - POSTURA EXTINSĂ CU CAPUL LA SOL
Măreşte capacitatea de digestie, ajută la reducerea greutăţii corporale în caz de obezitate, amplifică energia mentală. Conferă armonizare şi integrare superioară.

SHIRSHASANA – POSTURA STÂND PE CAP
Datorită efectelor sale complexe, este numită şi "Regina asanelor". Ameliorează memoria, măreşte considerabil puterea de concentrare şi rezistenţa la oboseală nervoasă, elimină stările de anxietate şi nervozitate, trezeşte capacităţile telepatice. Conferă înţelepciune şi perseverenţă.
Text preluat de pe: http://www.yogaesoteric.net/

Pentru Tine - documentar biografic despre Gregorian Bivolaru realizat in anul 2002

Un comentariu :

Pentru Tine este un film documentar despre viata profesorului yoga Gregorian Bivolaru, prezentat in anul 2002 cu ocazia zilei sale de nastere. Filmul a fost realizat pe baza inregistrarii audio a unui interviu.

miercuri, 24 octombrie 2007

Aforisme despre umilinţă

Niciun comentariu :

de profesor yoga Gregorian Bivolaru

* Dacă ne aflăm mai mereu într-o profundă stare de umilinţă, nici un rău nu ne mai poate atinge.

* Pentru a atinge starea de îndumnezeire trebuie să devenim ACUM şi AICI umili servitori ai Supremului Tată Ceresc Dumnezeu. Acţionând permanent în această stare de spirit atunci iubirea noastră unul pentru celalalt devine PUJA (adoraţia Divinului). Acţionând zi de zi în felul acesta cu toţii resimţim cu adevărat în fiinţa noastră că Îl servim pe El care este Sursa Unică şi Supremă a tot ceea ce există. Această experienţă inefabilă ne transformă spiritual enorm.

* În cazul umilinţei adevărate creşterea noastră spirituală poate fi asemeni unei rostogoliri la vale. Dar nu vă faceţi griji: această coborâre e doar o pregătire a urcării către DUMNEZEU.

* După cum ştim cu toţii floarea are o tulpină. Si în cazul tău trebuie să existe totdeauna ceva Atotputernic care să te susţină. Hotărăşte azi ca acel „CEVA” pentru tine să fie întotdeauna Dumnezeu. Dă-ţi seama că dacă ai fi fost perfect nu mai era necesar să te renaşti în această viaţă. Tocmai de aceea urmăreşte să fii foarte umil. Fii atent la Lună şi realizează că ea nu face nici un efort pentru a îndepărta întunericul care îi acoperă o jumătate din suprafaţa sa şi îşi oferă lumina pământului, îndepărtând mai ales în timpul nopţii întunericul de aici.

* Nu vei putea niciodată să te debarasezi de tot ceea ce este rău în tine manifestându-l. Dacă vei urmări însă să fii mereu bun, iubitor, umil şi sincer, răul va dispare din tine foarte repede.

Cum inteleg eu umilinta

Niciun comentariu :


A fi umil presupune pentru mine:
- Sa nu cred ca din intalnirea cu oricare fiinta numai ea are de invatat din acea intalnire, si eu nu.  Intotdeauna e ceva de invatat din orice intalnire cu oricare om, din cauza complexitatii extraordinare a tot ceea ce exista.

- Sa fiu deschis sa invat chiar si atunci cand ii invat pe altii.

- Sa realizez ca orice om a trecut prin situatii de viata prin care eu nu am trecut, asadar are o experienta de viata pe care eu nu o am, si de aceea e bine sa-l privesc ca pe un om de la care am de invatat.

- Sa-mi evaluez realist propria persoana, si sa-mi adaptez comportamentul si scopurile la mijloacele limitate de care dispun.

- Sa fiu constient de efemeritatea corpului si a personalitatii, si a statului omului in lume care rezulta din acest dat.

- Sa ascult mai mult decat sa vorbesc.

- Sa accept faptul ca potential toti oamenii sunt egali, si ca orice om are la fel de mult dreptul la fericire ca si mine.

- Sa nu vreau sa ies in evidenta si sa nu vreau sa par mai inzestrat cu calitati  decat sunt in realitate.  Sa accept si sa am puterea de a actiona dand impresia ca sunt mai prost decat sunt in realitate, daca prin acest lucru ajut o alta persoana.

marți, 23 octombrie 2007

Adevarul despre MISA si Gregorian Bivolaru este rareori reflectat corect in mass media

Niciun comentariu :
Unul dintre foarte putinele reportaje difuzate la televiziunile din Romania care prezinta realitatea despre abuzurile realizate impotriva yoghinilor MISA si a lui Gregorian Bivolaru. Doar din acest film puteti afla si faptul ca yoghinii protesteaza saptamanal, de ani de zile, iarna sau vara, impotriva procurorilor care au comis actiuni ilegale si a celor care au blocat cercetarile abuzurilor. La stirile tv sau in ziare nu veti vedea asa ceva.


Lumina pe MISA - Emisiunea Reflector (TVR 1) din 20.02.2006

Cititi si:

luni, 22 octombrie 2007

MARGUSA, UN ARBORE MAGIC

Niciun comentariu :
Medicina traditionala din India foloseste din cele mai vechi timpuri proprietatile vindecatoare ale arborelui A. indica (Margusa, Neem) in lupta cu diabetul, bolile infectioase sau cele virale. Margusa este cunoscut pentru eficacitatea sa in tratamentul unor boli parazitare (helmintioze) si in combaterea ulcerului gastric.

Extractul din lemnul trunchiului este cunoscut pentru insusirile sale astringente, tonice si antihemoragice. Scoarta trunchiului este folosita si impotriva unor boli de piele, ne spune dr. Dragos Ionescu, specialist in Ayurveda.

FRUNZELE

Deoarece beta-sitosterolul este prezent, practic, in toate componentele plantei, de la Margusa se folosesc incepand cu frunzele si terminand cu scoarta. Frunzele tinere combat parazitii intestinali, iar sub forma de pasta se folosesc in tratamentul ulceratiilor. Extractul de frunze exercita un efect inhibitor asupra procesului de coagulare a sangelui, prelungind timpul de coagulare. Infuzia calda este folosita ca factor revulsiv in entorse. Extractele alcoolice au o actiune inhibitoare asupra bacteriilor din specia M. pyogenes var. aureus. Un extract de frunze a fost studiat penru efectele sale asupra sistemului cardio-vascular al cobailor si iepurilor. A produs scaderea ritmului cardiac al iepurelui, de la 200 la 150 batai/minut.

BENEFICIILE ULEIULUI

Din seminte se obtine un ulei de culoare verzui-galbuie spre brun, cu un gust iute si amar, cunoscut cel mai bine sub numele de ulei de Margusa. Are numeroase proprietati medicinale. In dermatologie si diverse ulceratii se aplica cu bune rezultate, precum si in reumatologie (uz extern!), in tratamentul hemoroizilor si leprei. Extern, uleiul caldut se utilizeaza in otite sau in gingivite. Alte aplicatii: in astm, in scop contraceptiv, ca antiseptic, pentru combaterea unor micoze. Este activ impotriva unor specii bacteriene gram-pozitive si gram-negative.
Fructul are insusiri tonice, laxative, emoliente, fiind un remediu eficient si in helmintioze. Este folosit in patologia urinara, precum si in tratamentul antihemoroidal. Se folosesc fructe uscate, se sfarama in apa, iar lichidul astfel obtinut este utilizat ca remediu dermatologic. Din arbore se obtine o substanta de culoarea chihlimbarului, cunoscuta sub numele de guma din India de Rasarit, care are efecte stimulante, tonice, analgezice. Lastarii sunt utilizati ca factori stimulatori ai lactatiei, imediat dupa nastere, usurand, in plus, digestia. Lastarii tineri sunt utilizati pentru bolile gingiilor sau abcesele dintilor.

preluare http://www.ziarulcn.com/

Ce este yoga integrală?

Niciun comentariu :
Cursul nostru este un curs de yoga integrală. Yoga integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase a fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental , intelectual şi spiritual.

Yoga integrală este un sistem ştiinţific care combină diferite ramuri sau forme de Yoga în vederea atingerii unei complete şi depline înfloriri a tuturor potenţialităţilor latente superioare ale individului.

Câteva ramuri yoga care se predau la cursurile noastre

HATHA YOGA. Aceasta implică: posturi corporale speciale cu efecte benefice complexe (ASANA), relaxare profundă (SHAVASANA), controlul şi ritmarea suflurilor prin respiraţie (PRANAYAMA), procedee fundamentale de purificare (KRIYAS), procedee de concentrare mentală care urmăresc să armonizeze corpul, facându-l cât mai suplu şi relaxat. Toate aceste exerciţii concertate măresc vitalitatea, asigură o sănatate deplină, şi ajută la vindecarea diferitelor boli.

Printr-o dietă adecvată, corpul fizic este gradat şi complet purificat, iar aceasta face ca impurităţile şi toxinele să fie eliminate în acelaşi timp, creându-se astfel condiţii ca vitaminele şi oligoelementele să poata fi mai bine utilizate si asimilate de către sistem. Procedând astfel corpul şi mintea sunt complet purificate, iar practicantul dobândeşte în scurt timp controlul asupra mentalului.

KARMA YOGA. Aceasta este calea acţiunii detaşate care face cu putinţa punerea spontană la unison a aspirantului cu energiile divine, infinite. Aici, prin realizarea activităţilor sau îndatoririlor sociale zilnice , fără ataşament sau dorinţa de a ne însuşi rezultatele sau fructele acţiunii, karma yoghinul îşi purifică în mod constant mintea şi îşi accelerează progresul lăuntric.

Atunci când mintea şi inima sa sunt suficient de purificate, karma yoghinul devine un perfect instrument superconştient prin şi în care se manifestă Divinul, pentru a realiza prin intermediul său diferite acţiuni în manifestare. Acţionând mereu astfel, animat de acest sublim spirit de dăruire yoghinul îşi transcende individualitatea şi experimentează starea de comuniune cu Conştiinta Divină.

BHAKTI YOGA. Aceasta este calea iubirii nemărginite şi a dăruirii pline de dragoste faţă de Dumnezeu , faţă de o manifestare divină, faţă de un învăţător spiritual sau chiar faţă de scânteia divină care există în orice fiinţă umană sub forma Sinelui Suprem nemuritor (ATMAN).

Printr-o iubire constantă atât în gândire cât şi în simţire pusă necontenit în slujba divinului fiinţa umană fuzionează în cele din urmă cu iubirea divină infinită si transcenzându-şi personalitatea sa limitată atinge starea de Constiinţa Cosmică. Calea lui Bhakti, sau a devoţiunii nesfârşite în care ne focalizăm întreaga iubire asupra Divinului sau a diferitelor manifestări ale acestuia, poate fi practicată cu usurinţa de oricine. Tot ceea ce este necesar atunci este credinţa fermă şi o constantă aducere aminte de Dumnezeu, prin intermediul iubirii ce i-o dăruim mai mereu.

RAJA YOGA. Aceasta este calea concentrării intense, a meditaţiei profunde şi a controlului deplin al minţii. Această formă de YOGA se bazează pe perfecţionarea morală şi etică şi pe un control complet al simţurilor care gradat duce la o stare de meditaţie, prin care mintea poate fi liniştită şi eliberată de turbioanele mentale nedorite. Într-o asemenea fază, când această stare este ferm realizată, toate limitările sunt transcense şi datorită fuziunii complete cu mentalul Divin Macrocosmic, yoghinul experimentează starea de supremă constiinţă sau extazul cunoscut în Yoga sub numele de SAMADHI.

MANTRA YOGA. Aceasta este calea punerii în inefabilă rezonanţă cu anumite energii sublime şi subtile ale manifestării divine prin emisia unei anumite silabe sonore care facilitează punerea la unison, şi care sunt cunoscute sub numele de MANTRAS. O MANTRĂ este deci o structurare sonoră care reprezintă un aspect particular al unei energii sau sfere ascunse de manifestare din Macrocosmos. Concentrarea mentală adecvată în timpul emisiei unei Mantra facilitează apariţia unei stări inefabile de rezonanţă sau unison în întreaga fiinţa a yoghinului care va fi astfel pus într-o inefabilă şi profundă legatură cu REALITATEA DIVINĂ.

JNANA YOGA. Aceasta este calea cunoaşterii intelectuale superioare, a înţelepciunii. Ea constă într-o perfectă autocunoaştere (cunoaştere de sine) şi într-o analiză detaşată care conduce gradat la o deplină trezire spirituală. Jnana yoghinul dobândeşte încă din primele faze cunoaşterea Sinelui său Suprem (ATMAN) şi încetează să se mai identifice cu corpul, psihicul, mintea şi egoul. Prin intermediul revelării depline a Sinelui său nemuritor(ATMAN) el se identifică cu Esenţa Divină din interiorul fiinţei sale şi recunoscând pretutindeni Esenţa Divina în tot ceea ce îl înconjoară realizează Unicitatea dătătoare de extaz.

In concluzie putem spune ca Yoga Integrală este o sinteză a tuturor formelor de Yoga. Obiectivele sale principale sunt un trup perfect, plin de sănătate şi viguros, minte clară, puternică, calmă şi controlată. Intelect rafinat, treaz şi ascuţit ca o lamă ascuţită de oţel, o inimă plină de dragoste şi compasiune capabilă să traiască empatic stările elevate ale celorlalţi, o viaţă plină de năzuinţe sublime dedicate bunăstării şi fericirii celorlalţi, în care predomină permanent aspiraţia de Realizare a Sinelui lăuntric nemuritor.

preluat de pe http://www.yogaesoteric.net/

duminică, 21 octombrie 2007

În România, dreptatea e mai dreaptă pentru unii

Niciun comentariu :
Paralela dintre scandalul Remeş şi cazul MISA o dovedeşte cu prisosinţă

Difuzarea de către TVR a imaginilor şi înregistrărilor telefonice care demonstrează că fostul ministru al agriculturii, Decebal Traian Remeş, a primit mită de la Ioan Mureşan a aruncat în aruncat în aer societatea românească. O serie de instituţii publice s-au sesizat din oficiu privind gravele încălcări ale prezumţiei de nevinovăţie. Declaraţii incendiare au fost făcute de persoane publice. Toate asezonate cu talk-show-uri, audieri la comisii, demisii.

O simplă comparaţie între modul în care aceleaşi instituţii şi persoane publice au reacţionat în cazul Remeş şi în cazul MISA arată ce înseamnă dreptatea în România de azi. În cazul MISA, pecheziţiile brutale în locuinţele yoghinilor au fost prezentate ostentativ ca dovezi ale unor infracţiuni care nu au fost comise – ele dovedeau doar brutalitatea anchetatorilor. În cazul Remeş, filmarea flagrantului era dovada în sine.

Decebal Traian Remeş a avut din partea presei un tratament mult mai blând decât cel oferit lui Gregorian Bivolaru, deşi acuzaţiile aduse fostului ministru al agriculturii sunt mult mai grave decât cele care i se aduc profesorului de yoga. Mai mult, în cazul lui Gregorian Bivolaru procurorii nu au probe concrete care să le susţină acuzaţiile fabricate la comandă politică. Nu acelaşi lucru se poate spune în cazul Remeş: dovezile sunt de netăgăduit şi le-a văzut o ţară întreagă.

CNA sesizează Parchetul
Miercuri, 10 octombrie, postul public de televiziune difuzează în cadrul jurnalului de ştiri imagini şi înregistrări telefonice care îl prezintă pe ministrul agriculturii, Decebal Traian Remeş, luând mită de la predecesorul său, Ioan Mureşan. După difuzarea acestei ştiri, la cererea primului ministru, Decebal Traian Remeş îşi dă demisia. Reacţiile la această ştire sunt din cele mai diverse. Filmul luării de mită se găseşte integral pe Internet. Toate ziarele şi televiziunile au prezentat cazul. Dar să vedem care a fost poziţia unor instituţii publice.

A doua zi după ce imaginile cu Remeş luând mită sunt difuzate de TVR, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să sesizeze Procurorul General al României în legătură cu difuzarea unui material probatoriu dintr-un dosar în curs de cercetare. CNA consideră că jurnaliştii de la TVR au încălcat Codul de procedură penală şi drepturile omului.

MISA nu a beneficiat, nici pe departe, de acelaşi tratament. Deşi au fost zeci de cazuri în care televiziunile au difuzat materiale din dosarele în curs de cercetare, deşi MISA a înaintat în acest sens plângeri către CNA, această instituţie a trimis, în cel mai bun caz, doar atenţionări către posturile vinovate de încălcări grave ale legilor şi reglementărilor în vigoare.

Audieri la Comisiile de Cultură din Parlament
Nu doar CNA a luat atitudine faţă de această situaţie. Preşedintele Comisiei de Cultură din Senat, Adrian Păunescu (PSD) a declarat că TVR nu a procedat corect în cazul Remeş. La mai puţin de o săptămână după difuzarea imaginilor incriminatoare, Alexandru Sassu, preşedintele director general al SRTV (Societatea Română de Televiziune) a fost audiat la şedinţa Comisiilor reunite de Cultură din Parlament. Şi Comisia de cultură din Senat s-a sesizat cu privire la difuzarea la televiziunea publică a înregistrărilor în cazul Decebal Traian Remeş şi va iniţia o serie de audieri, conform declaraţiilor făcute de preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu. De asemenea, preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Cătălin Micula, a propus Comisiei parlamentare de anchetă privind activitatea SRTV să audieze toate persoanele implicate în difuzarea la TVR a probelor audio şi video din dosarul DNA Mureşan - Remeş.

Pe la aceste Comisii de cultură a trecut şi MISA şi a lăsat o serie de memorii. Subiectul nu a avut defel un asemenea succes ca scandalul Remeş. Deşi reprezentanţii MISA au solicitat audierea lor în cadrul acestor comisii, nici până astăzi nu s-a primit un răspuns favorabil acestor cereri.

Declaraţiile contradictorii ale lui Cristian Tudor Popescu
De altfel, o serie de persoane publice au luat poziţie în acest scandal. Cristian Tudor Popescu, directorul ziarului Gândul şi preşedintele Clubului Român de Presă (CRP) a fost una dintre vocile cele mai auzite în cadrul discuţiilor născute de imaginile difuzate de TVR.

Într-o declaraţie audio postată pe site-ul ziarului Gândul pe 12 octombrie Cristian Tudor Popescu cataloghează TVR drept un post „unde se judecă, condamnă şi execută în direct”. Acesta a apreciat că imaginile difuzate provin „de la organe (n.n. organele de cercetare), că nu aveau de altundeva să le aibă”. Acesta mai spune că „la TVR, prin ceea ce s-a făcut, am văzut acolo pe ecran un adevăr, pentru că în mod evident că cei doi guzgani sunt vinovaţi, dar nu am văzut dreptate, nu aşa se face justiţie”. Cristian Tudor Popescu se contrazice doar câteva zile mai târziu, când declară în direct la emisiunea 100% de luni 15 octombrie că şi el ar fi dat acel film ca orice jurnalist.
Altă instituţie care s-au autosesizat în acest scandal politic este Clubul Român de Presă.

Poziţia Clubului Român de Presă
Dacă totuşi Cristian Tudor Popescu ţine la atât de mult dreptate, de ce nu a luat nici o poziţie până acum în cazul MISA – Gregorian Bivolaru? MISA a trimis din mai anul trecut o serie de plângeri către Clubul Român de Presă, care reclamau folosirea unor probe din dosarele de cercetare penală şi încălcarea prezumţiei de nevinovăţie. Cu toate acestea, nici după mai bine de un an şi jumătate aceste plângeri nu au primit un răspuns. Motivele invocate au fost „nu s-a întrunit Comisia, aceasta se întruneşte foarte rar” sau „plângerile dumneavoastră nu au ajuns încă pe ordinea de zi”. Totuşi atunci când anumite interese politice sunt în joc Consiliului de Onoare al Clubului Român de Presă (CRP) se întruneşte de urgenţă. Cazul Remeş s-a discutat în cadrul CRP în 16 octombrie. După această şedinţă Cristian Tudor Popescu a declarat că „interesul public justifica difuzarea imaginilor cu Remeş şi Mureşan de către TVR” şi că „difuzarea filmului nu a încălcat Codul Deontologic al CRP”.

Făcând din nou paralela cu MISA, subliniem că în acest caz interesul public nu justifica difuzarea informaţiilor şi imaginilor care au hrănit luni de zile imensul scandal mediatic declanşat în jurul MISA. Mai mult, Codul Deontologic al CRP a fost încălcat flagrant de mai toţi jurnaliştii care au scris despre MISA. Cu toate acestea, CRP nu s-a autosesizat niciodată din oficiu în cazul MISA. Ba mai mult, plângerile depuse de MISA la CRP referitoare au rămas până azi nerezolvate.

PSD şi semnele de întrebare
O altă poziţie publică a luat-o Partidul Social Democrat (PSD), care a solicitat CSM să analizeze condiţiile în care probe din dosarul lui Remeş au ajuns în presă. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat că „nu este prima oară când probe din dosar devin elemente de consum public, ceea ce, pe de o parte, afectează sistemul judiciar, iar pe de alta parte, ridică uriaşe semne de întrebare în legătură cu funcţionarea statului de drept în ţara noastră”.

Într-adevăr, nu este pentru prima oară când probe din dosare sunt publicate de ziare. Şi yoghinii acuzaţi pe nedrept în dosarele fabricate împotriva MISA o ştiu cel mai bine. Degeaba însă au căutat dreptatea la CSM. Concluziile magistraţilor au fost uluitoare: nimeni nu e vinovat, yoghinii şi-au înscenat propriile abuzuri. Dar s-ar putea ca în cazul Remeş dreptatea să fie mai la îndemână pentru membrii CSM.

Şi dacă tot se vorbeşte cu atât patos despre „probele din dosare devenite elemente de consum public”, de ce nimeni nu s-a înghesuit să facă declaraţii după ce rechizitoriul dosarului 6D în care sunt acuzaţi pe nedrept 21 de instructori şi practicanţi yoga a fost publicat ilegal şi abuziv pe Internet, pe site-ul Jurnalului naţional?

Iar dacă e vorba de PSD, ne amintim de celebrele stenograme care au adus dovada faptului că dosarul MISA a fost fabricat la comandă politică.

Citiţi şi:
Stenogramele PSD demonstrează iar Marian Vanghelie confirma ca diversiunea din martie 2004 contra MISA a fost realizata la ordinul lui Adrian Nastase
Dana Crăescu, doar una din victimele războiului mediatic anti-MISA declanşat cu sprijinul procurorilor
O ţară bananieră a intrat cu surle şi trâmbiţe în UE
S-a scris o nouă pagină în operaţiunea Christ. Pe Internet

preluat de pe http://www.yogaesoteric.net/
octombrie 2007

sâmbătă, 20 octombrie 2007

Cum a manipulat opinia publica Acasa tv in cazul Dana Atudorei (Craescu)

Niciun comentariu :
Postul TV Acasă are timp de trei ani interdicţie la evenimentele MISA


În urma emisiunii „Poveştiri Adevărate” difuzate de postul Acasă în data de 3 iulie, al cărei subiect a fost povestea unei tinere femei căsătorite, Dana Atudorei, o cursantă MISA, conducerea şcolii româneşti de yoga MISA a hotărât, în urma plângerii formulate de Dana Atudorei, că pe o perioadă de trei ani postul Acasă va avea interdicţie la evenimentele MISA. Din cauza modului tendenţios şi viclean în care a fost realizată această emsiune, nu se vor mai accepta invitaţii la emisiuni ale acestui post de televiziune şi de asemenea reporterii Acasă nu vor fi acreditaţi la nici una dintre manifestările MISA, cum ar fi conferinţe, tabere sau spirale timp de trei ani.

Povestea Danei Atudorei, care a fost internată cu forţa de către părinţii ei în două spitale de psihiatrie pentru „a-i şterge yoga din cap”, s-a încercat a fi distorsionată pentru a discredita şcoala românească de yoga MISA. Moderatorii emisiunii au sugerat în mod tendenţios că fata a ajuns la psihiatrie din cauză că practica yoga. De fapt, Dana Atudorei este una dintre victimele campaniilor de presă denigratoare la adresa cursurilor de yoga MISA şi a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Biroul de Presă MISA
25 iulie 2006

Cititi si:
Dana Crăescu, doar una din victimele războiului mediatic anti-MISA declanşat cu sprijinul procurorilor
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru

vineri, 19 octombrie 2007

Dhammapada - Buddha 3

Niciun comentariu :
7. Pe acela care traieste doar cautand placerile trecatoare, care nu-si controleaza simturile, lipsit de moderatie in mancare, lenes si slab, Mara (cel care duce in ispita) il va coplesi si il va dobori, la fel precum vantul doboara un copac putred pe dinauntru.

8. Pe acela care traieste fara sa caute doar placerile trecatoare, care isi controleaza simturile, moderat in alimentatie, plin de determinare si energie, Mara (cel care duce in ispita) cu siguranta nu-l va coplesi si nu-l va dobori, la fel precum vantul nu darama un munte din stanca.

Buddha nu spune ca e ceva rau in a te bucura de placeri, ci spune ca e o limitare sa traiesti cautandu-le doar pe acestea, si nemaivazand nimic dincolo de placerea momentana si superficiala.

Cel care nu-si tine simturile sub control este asemenea unui vizitiu care se afla intr-o trasura trasa de niste cai scapati de sub control. Desigur ca aceasta este o situatie in care nimeni nu doreste sa se afle fiindca mai devreme sau mai tarziu un astfel de vehicul care se deplaseaza haotic se va zdrobi cu siguranta de unul din multele obstacole existente.
Lipsa de moderatie in mancare este doar un exemplu al lipsei de control a simturilor, dar si un exemplu de subordonare totala fata de instincte (cel al hranirii), si este poate situatia cea mai des intalnita.

Omul lenes, omul neinteresat de nimic, omul lui "lasa-ma sa te las", omul lipsit de aspiratii cu siguranta nu poate realiza nimic notabil in viata, deoarece el nu este dispus la efort, si fara efort nimic cu adevarat valoros nu poate fi realizat.

Omul slab este omul lipsit de energie, care nu s-a preocupat prin exercitii sa se fortifice, sa devina puternic, sa acumuleze potential si sa dobandeasca abilitati, astfel incat acest om chiar daca la un moment dat doreste sa actioneze corect, nu poate pune in practica fiindca este lipsit de mijloace.

Omul care traieste cautand si dincolo de placerile superficiale si trecatoare, care foloseste el simturile si nu este el cel folosit de catre simturi, care este plin de hotarare, entuziast, si care s-a preocupat sa se fortifice si sa dobandeasca abilitati prin exercitii facute cu tenacitate, cu siguranta va putea sa mearga pe calea aleasa de el care il conduce catre telul sau.

De aceea se spune: "calea prostiei este dulce si usoara la inceput dar amara si grea la sfarsit, pe cand calea intelepciunii este grea si amara la inceput dar usoara si dulce la sfasit", fiindca lenea si nepasarea sunt usoare dar rezultatul lor se vadeste amar mai tarziu cand omul realizeaza nulitatea sa; iar efortul , sarguinta, perseverenta si autocontrolul sunt grele la inceput, dar omul care se angreneaza pe aceasta cale se felicita enorm mai tarziu atunci cand eforturile sale isi arata roadele, si el isi da seama ca a devenit plin de calitati folositoare in orice situatie.

Despre importanta Transfigurarii in cadrul unui cuplu iubitor

Un comentariu :

În cadrul continenţei amoroase, un aspect absolut necesar, fără de care cei doi iubiţi nu pot să acceadă la spiritualitatea pură, este transfigurarea.

Puţini sunt cei care au o atitudine corectă în timpul fuziunilor amoroase, care pot vedea în actul amoros o posibilitate de a trece dincolo de finitudinile individualităţii, de a trăi stări elevate de conştiinţă şi chiar de a descoperi o cale spre desăvârşire. Societatea actuală promovează doar sexualitatea animalică, lipsită de iubire şi sacralitate.

Transfigurarea înseamnă a vedea în fiinţa iubită o sublimă manifestare a Divinului, a trece dincolo de limitările impuse de personalitatea umană, a cuprinde în sfera conştiinţei toate aspectele perfecte manifestate sau nemanifestate încă care conduc în mod spontan iubirea pe nivele elevate, superioare. Iată ce spune Julius Evola legat de modul cum este abordată sexualitatea în zilele noastre:

"Dacă ar fi să vedem în dragostea sexuală un impuls legat genetic de animalitate, ţinând seama de toate acestea ar trebui să tragem neapărat concluzia că omul se află pe un nivel mult inferior celui pe care stă orice specie naturală, deoarece el a permis iubirii, sexului şi femeii să-i intoxice şi să-i domine în asemenea măsură nu numai fiinţa fizică, ci şi, mai ales, domeniul facultăţilor sale cele mai înalte, şi anume să extindă şi să potenţeze aria de cuprindere a unei atarii invazii mult dincolo de cea cuvenită unui instinct banal. Dacă urmăm însă interpretarea metafizică a sexului, toate acele fapte ni se înfăţişează sub altă lumină şi valorizarea lor e total diferită. Tirania dragostei şi a sexului şi întreaga capacitate a erosului de a răsturna, slăbi sau subordona totul, în loc de a reprezenta o extremă degradare şi o demonie inextirpabilă în existenţa umană, devine semn al impulsului incoercibil în om de a trece cu orice chip dincolo de limitele individului finit."


Un exemplu de reală transfigurare ni-l oferă Victor Hugo în poezia sa cu acelaşi nume:

"Bărbatul este cea mai elevată dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal.

Dumnezeu a făcut pentru bărbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exaltă, altarul sfinţeşte.

Bărbatul este creierul, femeia - inima. Creierul primeşte lumină, inima primeşte iubire. Lumina fecundează, iubirea reînvie.

Bărbatul este puternic prin raţiune, femeia este invincibilă prin lacrimi. Raţiunea convinge, lacrimile înduioşează sufletul.

Bărbatul este capabil de eroism, femeia - de orice sacrificiu. Eroismul înnobilează, sacrificiul aduce sublimul.

Bărbatul are supremaţia, femeia are intuiţia. Supremaţia semnifică forţa, intuiţia reprezintă dreptatea.

Bărbatul este un geniu, femeia este un înger. Geniul este incomensurabil, îngerul este inefabil.

Aspiraţia bărbatului este către gloria supremă, aspiraţia femeii este îndreptată către virtutea desăvârşită. Gloria face totul măreţ, virtutea face totul divin.

Bărbatul este un cod, femeia este o evanghelie. Codul corijează, evanghelia ne face perfecţi.

Bărbatul gândeşte, femeia intuieşte. A gândi înseamnă a avea un creier superior. A intui, simţind, înseamnă a avea pe frunte o aureolă.

Bărbatul este un ocean, femeia este un lac. Oceanul are perla care îl împodobeşte, lacul - poezia care luminează.

Bărbatul este un vultur care zboară, femeia – o privighetoare ce cântă. A zbura înseamnă a domina spaţiul, a cânta înseamnă cuceri sufletul.

Bărbatul este un templu, femeia este sanctuarul. În faţa templului ne descoperim, în faţa sanctuarului îngenunchem.

Bărbatul este plasat acolo unde se sfârşeşte pământul, femeia - acolo unde începe cerul."

Victor Hugo

Text preluat de pe http://www.yogaesoteric.net/

joi, 18 octombrie 2007

Alin Garlea - Romania

2 comentarii :

Un clip si un cantec impresionant

Exemplificare spirituală extraordinară care va fi oferită cu ocazia zilei Marii Puteri Cosmice BHUVANESHWARI

Niciun comentariu :

VINERI 19 OCTOMBRIE, ÎNTRE ORELE 17.30–01.30

(Notă. Toate orele din program sunt orele din România)

UN MINUNAT CADOU SPIRITUAL VA FI OFERIT ANUL ACESTA ÎNTR-UN MOD PARANORMAL DE GRIEG, TUTUROR FEMEILOR CARE PRACTICĂ FUZIUNEA AMOROASĂ CU TRANSFIGURARE ŞI CONTINENŢĂ. ACEASTĂ EXEMPLIFICARE OCULTĂ LE VA FI DĂRUITĂ ATÂT PRIN INTERMEDIUL SFEREI TAINICE DE FORŢĂ A MARII PUTERI COSMICE BHUVANESHWARI, CÂT ŞI PRIN INTERMEDIUL BĂRBAŢILOR CARE LE IUBESC. ACEASTĂ EXEMPLIFICARE VA FI SUSŢINUTĂ ÎN MOD EXCEPTIONAL DE GRIEG CU O ENERGIE TRIPLĂ (DE TREI ORI MAI MARE DECÂT CEA CARE ESTE ANGRENATĂ ÎN CADRUL ALTOR EXEMPLIFICARI PARANORMALE). ACEASTĂ EXEMPLIFICARE ESTE REZERVATĂ PRACTICANŢILOR YOGA, ATÂT DE LA CURSURILE YOGA DIN ROMÂNIA, CÂT ŞI PENTRU CEI DE LA CURSURILE YOGA DIN STRĂINĂTATE.

Fuziunea amoroasă plenară şi profundă ce se va baza pe transfigurare şi continenţă sexuală va fi realizată atunci cu FIINŢA IUBITĂ urmărind totodată trăirea la UNISON, într-un mod inefabil şi încântător, a stării de MISTER care caracterizează ETERNUL FEMININ ce este prezent (în stare latentă) în fiecare femeie. Aceasta se va produce şi datorită trezirii şi a dinamizării gradate a unei stări intense de adoraţie care va fi indusă şi susţinută de la distanţă de GRIEG prin intermediul unui tainic CÂMP SUBTIL, BINEFĂCĂTOR DE FORŢĂ care va fi manifestat atunci prin punerea şi menţinerea universului său lăuntric în stare constantă de REZONANŢĂ OCULTĂ cu sfera enigmatică de forţă a MARII PUTERI COSMICE BHUVANESHWARI.

Important!!!
Precizăm că acest joc amoros va fi realizat de fiecare cuplu (care se angrenează în această exemplificare) în deplină initimitate la el acasă.
La acest joc amoros cu impulsionare paranormală vor putea participa de asemenea şi cuplurile de femei care sunt deschise să realizeze, ele între ele, jocuri amoroase cu transfigurare şi continenţă sexuală.

O FASCINANTĂ CALITATE EXCEPŢIONALĂ A FEMEII PE CARE FOARTE PUŢINI BĂRBAŢI O CUNOSC

TRANSFIGURAREA IUBITEI. Un punct de vedere inspirat care totodată este o bază de pornire pentru fiecare bărbat care este capabil să intuiască şi să înţeleagă această revelaţie


Graţie înzestrării sale înnăscute, cu totul excepţionale care i-a fost oferită încă de la naştere de Dumnezeu Tatăl, absolut fiecare femeie este capabilă într-un mod spontan să realizeze cu o mare uşurinţă jocuri amoroase în cadrul cărora ea reuşeşte într-un mod aproape instinctiv să practice CONTINENŢA SEXUALĂ.
Datorită acestor disponibilităţi native care le diferenţiază net în comparaţie cu bărbaţii, majoritatea femeilor ating aproape de fiecare dată mult mai târziu decât bărbaţii starea de orgasm .

Aceasta se produce tocmai datorită faptului că din momentul angrenării unei fuziuni amoroase-sexuale (încă din timpul preludiului) femeia începe să realizeze în mod spontan (adeseori fără să fie conştientă de modul în care reuşeşte aceasta) CONTINENŢA SEXUALĂ chiar şi atunci când ea nu ştie nimic despre aceasta.

Tocmai datorită faptului că femeile au tendinţa să practice într-un mod spontan şi inconştient CONTINENŢA SEXUALĂ, marea majoritate a femeilor ating starea de orgasm după minim 30-45 de minute. Datorită acestei înzestrări native foarte multe femei vitale, armonioase şi senzuale sunt în mod spontan capabile să trăiască stări intense şi profunde de ORGASM ÎN SERIE fără a se descărca deloc. Ele realizează într-un mod firesc aceasta chiar şi atunci când nu ştiu nimic despre existenţa CONTINENŢEI SEXUALE.

Datorită amorsării gradate a procesului de transmutare a potenţialului sexual în energie, ele realizează astfel în mod spontan CONTINENŢA SEXUALĂ. Aceasta explică de ce femeile au întotdeauna (fără excepţie) o mare nevoie de existenţa unui PRELUDIU amplu, intens, considerabil şi adecvat înaintea fiecărei experienţe sexuale.

Datorită unor înzestări înnăscute care sunt cel mai adesea manifestate în aceeaşi manieră spontană şi intuitivă, multe femei vitale, armonioase şi foarte senzuale sunt cu uşurinţă capabile să trăiască stări copleşitoare de orgasm menţinându-se cu o uluitoare uşurinţă pe culmea şi în centrul unor astfel de stări beatifice, extraordinar de intense, fără ca ele să îşi piardă deloc controlul şi să se descarce. Ele pot realiza cu o uşurinţă absolut surprinzătoare toate acestea chiar şi în absenţa oricărui antrenament prealabil.

Mai ales datorită acestor înzestrări cu totul excepţionale care există aproape fără excepţii la toate femeile, realizarea CONTINENŢEI SEXUALE este pentru orice femeie vitală, armonioasă şi senzuală ceva extrem de uşor şi firesc.

Datorită acestor înzestrări cu totul aparte pe care le au femeile, fiecare femeie – aproape fără excepţie – poate să înceapă să practice chiar foarte bine CONTINENŢA SEXUALĂ la numai câteva ore după ce află pentru prima dată despre existenţa acesteia.

Nu acelaşi fenomen este valabil în cazul bărbaţilor, cu extrem de rare excepţii. Cel mai adesea, pentru a deveni cu adevărat capabil să practice foarte bine CONTINENŢA SEXUALĂ, un bărbat viril şi puternic are cel mai adesea nevoie de minim 7-9 luni de antrenament consecvent, ceea ce nu este deloc necesar în cazul femeilor.

În timp ce un bărbat viril şi puternic trebuie să se antreneze zi de zi o periodă considerabilă de timp şi să facă eforturi susţinute pentru a practica bine CONTINENŢA SEXUALĂ, fiecare femeie vitală, armonioasă şi senzuală are oricând la dispoziţie această minunată înzestrare care îi este înnăscută şi tocmai de aceea ea nu trebuie decât să vrea să o exercite în beneficiul ei, într-un mod foarte plăcut şi simplu.

Având în vedere aceste aspecte, se poate spune că dacă FEMEIA este comparată din acest punct de vedere (capacitatea înnăscută în cazul ei de a realiza uşor şi firesc CONTINENŢA SEXUALĂ), ea este în mod evident cu mult superioară BĂRBATULUI.

Cunoscând şi apreciind la justa lor valoare aceaste înzestrări înnăscute şi cu totul excepţionale ale femeii, MARII ÎNŢELEPŢI ai tradiţiei milenare TANTRA au admirat-o şi au adorat-o aşa cum se cuvine în ipostaza de SHAKTI (putere feminină, copleşitoare, benefică a naturii) considerand-o cel mai adesea ca fiind o IMPORTANTĂ FIINŢĂ INIŢIATOARE.

Toate aceste aspecte care sunt revelate aici îi pot ajuta foarte mult pe bărbaţi să intuiască, să înţeleagă şi să aprecieze la justa sa VALOARE MISTERUL FASCINANT PE CARE FIECARE FEMEIE ÎL TRĂIEŞTE ŞI ÎL MANIFESTĂ ATUNCI CÂND DEVINE CONŞTIENTĂ DE ACEASTA. Acest punct de vedere le poate ajuta imens pe toate femeile să se cunoască şi să se înţeleagă în profunzimea fiinţei lor şi totodată le oferă unele motive importante pentru a avea o mare încredere în sine şi în înzestrările latente excepţionale de care fiecare dintre ele dispun.

Pentru a înţelege şi mai bine această revelaţie oferim în cele ce urmează o poveste cu tâlc:
Unei femei frumoase, armonioase şi vitale care se plângea de destinul ei, MAESTRUL SPIRITUAL i-a spus:
- Ar trebui să îţi dai seama că în realitate prin tot ceea ce gândeşti şi faci clipă de clipă aici şi acum, în prezent tu şi numai tu eşti cea care îţi croieşti destinul pe care îl ai. Exact ceea ce semeni acum aceea vei culege ulterior.
Femeia i-a răspuns atunci:
- Eu deja mi-am dat seama că nu sunt responsabilă pentru faptul că în această existenţă m-am născut femeie.
Maestrul i-a răspuns:
- Faptul că în această existenţă te-ai născut femeie nu reprezintă pentru tine un destin. Este o fatalitate. Fii însă conştientă că aceasta nu este o întâmplare, ci o tainică necesitate. Totodată tu ar trebui să îţi dai seama că atât forma trupului tău precum şi trăsăturile feţei cu care ai fost înzestrată indică fără îndoială în cazul tău existenţa anumitor necesităţi tainice pe care trebuie să le trezeşti şi să le manifeşti. În cazul fiecărui trup al unei fiinţe umane, forma acestuia este de fapt o expresie a necesităţii. Destinul se referă la modul în care îţi înţelegi şi îţi accepţi condiţia de femeie şi la tot ceea ce faci clipă de clipă pentru a fi cât mai împlinită, fericită şi armonioasă dăruind mereu iubire şi urmărind să-l descoperi cât mai repede pe Dumnezeu care este ascuns în fiinţa ta.

În lumina acestor revelaţii, femeile pot să aprecieze la justa valoare importanţa fiecarei fuziuni amoroase bazate pe iubire reciprocă, respect şi transfigurare , cu un bărbat VIRA (erou spiritual) ce practică foarte bine continenţa amoroasă şi care le trezeşte şi le dinamizează într-un mod foarte plăcut aceste disponibilităţi latente care există în fiecare dintre ele. Faptul că în anumite condiţii speciale femeile pot să trăiască într-un mod spontan tainice stări de ORGASM ÎN SERIE fără să se descarce este o dovadă evidentă a acestei înzestrări excepţionale pe care fiecare dintre ele o au încă de la naştere.

Având în vedere aceste aspecte iniţiatice, femeile care sunt suficient de intuitive şi inteligente pot să înţeleagă mult mai bine posibilităţile adeseori nebănuite pe care le oferă, în lumina învăţăturilor secrete TANTRA , relaţiile amoroase dintre femei, atunci când aceste relaţii se bazează pe iubire reciprocă şi pe o atracţie erotică spontană.

Dincolo de prejudecăţile care există şi persistă datorită ignoranţei, în învăţătura secretă TANTRA se afirmă că două femei care se iubesc şi care sunt atrase erotic una de cealaltă pot să se transfigureze reciproc şi pot astfel să-şi trezească împreună, cu o mare uşurinţă, disponibilităţile latente care le permit să practice foarte bine încă de la început AMORUL CU CONTINENŢĂ. Totodată atunci, datorită iubirii reciproce şi a transfigurării mutuale, cele două iubite devin astfel într-un mod FOARTE PLĂCUT, uimitor de asemănătoare una cu cealaltă în ceea ce priveşte calităţile, talentele şi înzestrările excepţionale pe care fiecare dintre ele deja le are. Acest proces tainic şi rapid de transformare şi complexă dinamizare reciprocă se extinde chiar şi la trezirea reciprocă (prin influenţa pe care o exercită atunci una asupra celeilalte), a rezonanţelor astrologice care sunt caracteristice zodiei fiecăreia. Totodata atunci se produce şi o trezire a NITYA -ei specifice a fiecăreia în cealaltă. Şi în această direcţie un gram de practică valorează cât tone de teorie.

REVELAREA UNUI IMPORTANT SECRET AL IUBIRII

Secretul esenţial al tuturor acestor transformări constă în faptul că aproape întotdeauna ATÂT FEMEIA (ACEASTA FIINDU-I CHIAR FOARTE UŞOR, DATORITĂ RECEPTIVITĂŢII EI FUNDAMENTALE CARE O CARACTERIZEAZĂ), CÂT ŞI BĂRBATUL CARE ESTE INTEGRAT ÎNTR-UN CUPLU AMOROS POLAR OPUS DEVIN ÎNTR-UN MOD TAINIC EXACT CEEA CE FIECARE DINTRE EI IUBEŞTE ÎN MOD CONSTANT ŞI CU PUTERE.

În cazul iubirii frenetice care este manifestată fără măsură, a adoraţiei şi a admiraţiei intense ce este trăită aproape fără margini, acest enigmatic proces de DEVENIRE prin intermediul căruia cel sau cea care iubeşte ajunge să fie uluitor de asemănător (asemănătoare) cu fiinţa pe care o iubeşte, se accelerează uluitor de mult. Toate aceste minuni (care le sunt inaccesibile oamenilor care nu iubesc deloc) sunt cu uşurinţă posibile datorită energiei misterioase a IUBIRII care atunci se revarsă în valuri de la DUMNEZEU. Este important să ne dăm seama că energia subtilă, miraculoasă şi nesfârşită a iubirii care ne vine de la DUMNEZEU TATĂL nu aşteaptă decât să fie atrasă PRIN TRĂIREA PLENARĂ ŞI MANIFESTAREA ÎN UNIVERSUL NOSTRU LĂUNTRIC A STĂRII DE IUBIRE .

Tocmai de aceea înţelepţii au afirmat că atunci când iubirea devine nesfârşită şi se manifestă fără măsură în şi prin fiinţa noastră, tot ceea ce mai înainte ne apărea ca fiind imposibil, devine cu uşurinţă posibil. De îndată ce energia subtilă a iubirii care provine de la Dumnezeu este atrasă în universul nostru lăuntric prin declanşarea unui proces specific de rezonanţă ocultă, ea este însă de fiecare dată filtrată într-un anume mod în interiorul MICROCOSMOSULUI fiinţei noastre. ANALOGIC VORBIND, acest proces tainic de “filtrare”este oarecum asemănător cu modul în care este filtrată LUMINA CEA UNICĂ A SOARELUI atunci când ea pătrunde prin VITRALIILE CARE SUNT DIVERS COLORATE ale unei CATEDRALE.

DAT FIIND FAPTUL CĂ ÎN FIECARE CAZ ÎN PARTE NICI O CATEDRALĂ - absolut nici una - nu are VITRALIILE IDENTIC COLORATE rezultă că în cazul fiecărei catedrale în parte, modul în care este “FILTRATĂ” în interiorul ei LUMINA CEA UNICĂ A SOARELUI, este net diferit şi cunoscând acest aspect se poate spune că acest proces de filtrare este tocmai de aceea UNIC ŞI IREPETABIL în cazul FIECĂREI CATEDRALE. Pentru a înţelege cât mai bine acest aspect iniţiatic foarte important ne putem raporta şi la un alt exemplu analogic foarte semnificativ: un diamant poate fi şlefuit, tăiat, prelucrat în sute de miliarde de moduri şi în final el va avea o formă care este am putea spune distinctă şi unică chiar dacă fiecare diamant în parte este de fapt alcătuit dintr-o varietate cristalină de CARBON. Un diamant tăiat şi şlefuit într-un anume fel, atunci când este luminat cu o rază puternică de lumină, face să apară atât în el cât şi în afara sa, datorita unui proces de reflectare a luminii, un joc specific de aşa zise “ focuri” care este mirific şi fascinant atunci când este contemplat din afară. Analogic vorbind, acest proces unic şi inefabil de oglindire care prezintă o bogăţie de combinaţii sau altfel spus RĂSPUNSUL plin de o uluitoare varietate care apare atunci când o rază de lumină pătrunde într-un diamant este precum fenomenul complex , tainic şi irepetabil care se declanşează în MICROCOSMOSUL fiinţei umane atunci când în şi prin ea se manifestă ENERGIA SUBTILĂ FUNDAMENTALĂ A IUBIRII care provine de la DUMNEZEU TATĂL.

ACEST RĂSPUNS COMPLEX , TAINIC ŞI IREPETABIL CARE IMPLICĂ O INFINITATE DE COMBINAŢII POSIBILE apare atunci în şi prin reflexia energiei iubirii care este atrasă în universul fiecărei fiinţe umane. Această oglindire unică şi irepetabilă a energiei iubirii ce rezultă în felul acesta este de fiecare dată receptată instantaneu de DUMNEZEU TATĂL cu o mare încântare şi ea reprezintă mereu şi mereu de fiecare dată când apare MAREA BUCURIE A CREATORULUI pe care i-o generează CREATURA Sa prin intermediul revenirii la El a energiei iubirii care este « filtrată » într-un mod irepetabil. Această mare bucurie pe care creatorul – DUMNEZEU - o resimte fulgerator atunci când creatura îl iubeşte sau atunci când creatura iubeşte, este în cazul fiecărei creaturi ceva unic şi irepetabil pentru că în realitate iubirea pe care fiecare creatură umană o manifestă (drept răspuns) este de fapt RODUL unei MULTITUDINI APROAPE INFINITE DE COMBINAŢII care apar datorită faptului că în realitate fiecare creatură (fiinţa umană) este unică.

Această stare de unicitate, care rezultă tocmai datorită multitudinii apropape infinite de combinaţii care apar în realitate la fiecare fiinţă umană în parte, coexistă în simultaneitate cu faptul că în esenţa sa supremă, divină şi nemuritoare care este SINELE ABSOLUT ( ATMAN ), fiecare fiinţă umană este totodată IDENTICĂ în esenţa sa cu toate celelalte fiinţe umane.

Înţelegerea intuitivă a acestei revelaţii iniţiatice ne permite să trăim şi să înţelegem mult mai profund starea inefabilă şi misterioasă pe care iubirea ne-o revelează de fiecare dată în universul nostru launtric.

În lumina acestei revelaţii putem să ne dăm seama într-un mod intuitiv de bogăţia colosală de SCHIMBURI, DE PERMUTĂRI, DE TRANSFORMĂRI ŞI DE COMBINAŢII subtile care se declanşează în cazul iubirii reciproce între iubiţii polar opuşi care se iubesc şi se transfigurează foarte mult.

În felul acesta ne putem da seama de toate transformările tainice aproape miraculoase care devin cu uşurinţă posibile prin intermediul energiei iubirii, în universurile lăuntrice care uneori sunt aproape unificate într-o misterioasă sfera comună în acele momente unice când iubiţii fuzionează amoros, profund, intens si plenar atât datorită continenţei perfecte, cât şi datorită transfigurarii.

În astfel de trăiri amoroase extraordinare care sunt manifestate la unison, starea de empatie care apare între iubiţii polar opuşi devine aproape perfectă şi atunci aurele lor plenar fuzionate încep să se expansioneze într-un mod extatic de la finit către infinit.

Descoperind prin experienţă directă aceste taine în universul nostru launtric putem astfel să înţelegem de ce marii înţelepţi au considerat cu mii de ani în urmă că iubirea este una dintre cele mai mari forţe subtile tainice pe care Dumnezeu le-a manifestat în MACROCOSMOS. Totodată, deschizându-se faţă de energia misterioasa a IUBIRII, fiinţa umană îl descoperă în felul acesta pe Dumnezeu şi astfel ea are o fundamentală revelaţie: Dumnezeu Tatăl este o nesfarsită şi copleşitoare IUBIRE perfectă. Ea descoperă în felul acesta că întreaga creaţie (tot MACROCOSMOSUL) este în realitate un joc uluitor şi un misterios act gigantic de IUBIRE al lui Dumnezeu.

Iubirea ne dezvăluie şi o altă taină formidabilă a creaţiei lui Dumnezeu: întreaga manifestare (MACROCOSMOSUL) este în realitate o GIGANTICĂ ŞI PERFECTĂ SUI GENERIS HOLOGRAMĂ în care PARTEA (implicit fiecare FIINŢĂ UMANĂ) se află în permanenţa integrată în marele TOT şi TOTUL se afla clipă de clipă reflectat în fiecare PARTE (care implicit este MICROCOSMOSUL fiecărei fiinţe umane). Aceasta structurare holografică perfectă a întregii manifestării (MACROCOSMOSUL) face cu putinţă ca Dumnezeu să simtă instantaneu şi sa se bucure de toată IUBIREA care fiecare fiinţă umană o manifestă atât pentru El, cât şi pentru alte fiinţe umane. Totodată datorită acestei structuri holografice gigantice a întregii realităţi macrocosmice, fiecare dintre noi putem simţi fulgerător (dacă ne deschidem plenar pentru a trăi aceasta) atât iubirea pe care Dumnezeu o revarsă asupra noastră cât şi iubirea pe care o manifestă asupra noastră una sau mai multe fiinţei umane care ne iubesc. Trezind în noi iubirea, o atragem astfel instantaneu în universul nostru launtric şi o putem apoi manifesta către toate fiinţele umane pe care atunci le iubim, cu ajutorul energiei tainice a iubirii pe care o primim fără încetare de la DUMNEZEU TATĂL.

Un aspect esenţial pe care îl descoperă numai fiinţele umane care iubesc intens, profund şi fără măsură este acela că de fiecare dată TOATĂ IUBIREA PE CARE O DĂRUIM ESTE PENTRU TOTDEAUNA SAU ALTFEL SPUS ÎN ETERNITATE A NOASTRĂ, însă IUBIREA SPONTANĂ ŞI FIREASCĂ CE SE TREZEŞTE ÎN NOI ŞI PE CARE O EVITĂM SAU CU ALTE CUVINTE PE CARE NE FERIM SĂ O MANIFESTĂM (MAI ALES DATORITĂ EGOISMULUI, FRICII ŞI LARVARITĂŢII CARE EXISTĂ ÎN NOI) ESTE O IUBIRE PE CARE ÎN VEŞNICIE AM PIERDUT-O.

Aceasta (ratarea fiecărei ocazii pe care o avem de a manifesta spontan, plenar şi profund iubirea noastră (pentru una sau mai multe fiinţe umane către care simţim spontan nevoia să o dăruim la un moment dat), indiferent dacă fiinţa umană respectivă ne răspunde tot cu iubire sau nu răspunde deloc cu iubire la iubirea pe care noi o manifestăm) reprezintă de fiecare dată pentru noi un eşec lamentabil dacă luam în consideraţie următorul aspect fundamental.

DE FIECARE DATĂ ATUNCI CÂND IUBIM, ENERGIA TAINICĂ A IUBIRII PE CARE O MANIFESTĂM ŞI APOI O DĂRUIM UNEIA SAU MAI MULTOR FIINŢE UMANE, PROVINE ÎNTOTDEAUNA NUMAI DE LA DUMNEZEU ŞI ATUNCI CÂND NOI O MANIFESTĂM PRIN UNIVERSUL NOSTRU LĂUTRIC ÎNAINTE SĂ O FOCALIZĂM (ASUPRA UNEIA SAU MAI MULTOR FIINŢE UMANE), ACEASTĂ ENERGIE TAINICĂ A IUBIRII TRECE DE FIECARE DATĂ MAI ÎNTÂI PRIN MICROCOSMOSUL FIINŢEI NOASTRE UNDE EA PROVOACĂ ÎNTR-UN MOD SIGUR ŞI INEVITABIL O MULŢIME DE TRANSFORMĂRI CARE ÎN UNELE SITUAŢII SUNT CHIAR MIRACULOASE. Tocmai de aceea înţelepţii afirmă că ÎNTREAGA IUBIRE PE CARE O DĂRUIM CELORLALTE FIINŢE UMANE, TOTODATĂ, ÎN REALITATE NE-O DĂRUIM ATUNCI ÎNTR-O ANUMITĂ MĂSURĂ ŞI NOUĂ ÎNŞINE. PROCEDÂND FĂRĂ ÎNCETARE ÎN FELUL ACESTA (DĂRUIND CÂT MAI MULTĂ IUBIRE UNEIA SAU MAI MULTOR FIINTE UMANE), NOI NE TRANSFORMĂM TOTODATĂ ÎNTR-UN MOD PROFUND ŞI DURABIL PRIN INTERMEDIUL ENERGIEI TAINICE A IUBIRI PE CARE O RECEPTAM MAI ÎNTÂI ÎN UNIVERSUL NOSTRU LĂUNTRIC (UNDE ACEASTĂ ENERGIE TAINICĂ A IUBIRI VA GENERA INSTANTANEU FELURITE PROCESE SPECIFICE DE REZONANŢĂ ŞI VA DECLANŞA DUPĂ ACEEA O GAMĂ URIAŞĂ DE TRANSFORMARI PROFUNDE ŞI DURABILE) ÎNAINTE SĂ O FOCALIZĂM CĂTRE O ALTĂ FIINŢĂ UMANĂ. Acesta este un secret foarte important al iubirii pe care foarte puţini îl cunosc.

Un alt secret esenţial al iubirii pe care nu trebuie să-l pierdem niciodată din vedere este acela că prin intemediul puterii tainice formidabile a ENERGIEI IUBIRII ce se manifesta intens şi în simultaneitate cu o constantă TRANSFIGURARE fiecare dintre noi devenim în felul acesta foarte asemănători cu FIINŢA PE CARE O IUBIM. Datorită acestui tainic proces, noi devenim astfel exact ceea ce iubim intens, profund şi frenetic. În cazul fiinţelor de sex opus ţelul fundamental al iubirii este atingerea stării ANDROGINALE GLORIOASE.

În cazul iubirii în care TRANSFIGURAREA este absentă, procesul complex şi enigmatic de trezire şi transfer în propriul nostru univers lăuntric a tuturor înzestrărilor, calităţilor şi talentelor care există în stare latenta sau care sunt trezite la fiinţele pe care le iubim (şi cu care avem relaţii amoroase) este aproape imposibil.

În cazul unei fuziuni amoroase plenare şi profunde care este realizată cu transfigurare şi continenţă fie între nişte iubiţi de sex opus sau între doua femei care se iubesc acest proces tainic de trezire şi transfer în propriul univers lăuntric a calităţilor şi talentelor care sunt admirate la fiinţa iubită se produce foarte uşor şi rapid mai ales în cursul trăirii ample şi intense la distanţă a FENOMENULUI PARANORMAL ŞI INEFABIL DE AŞA ZISA “AVALANŞĂ” care apare în finalul jocului amoros.

În cazul jocurilor amoroase în trei intensitatea acestor FENOMENE care apar la distanţă în timpul realizării efectului de “avalanşă”, este extraordinar de puternică atunci când doi dintre cei trei iubiţi fac să apară la distanţă (între toţi cei trei) o formă geometrică de triunghi.
Atenţie!!! Înainte ca să se realizeze consacrarea fructelor acestui joc amoros către MAREA PUTERE COSMICĂ BHUVANESHWARI, fiecare bărbat va avea pregătite şi va oferi câte trei flori diferite iubitei sale. Cei care ştiu ce flori preferă iubita lor îi vor oferi trei flori diferite dintre florile pe care ea le preferă.
Suplimentar (FACULTATIV) ei îi pot oferi iubitei lor şi alte daruri simbolice în finalul jocului amoros, înainte de a se despărţi de ea pentru a realiza la unison trăirea stării de «AVALANŞĂ». În timpul realizării consacrării fructelor acestei fuziuni amoroase către MAREA PUTERE COSMICĂ BHUVANESHWARI, cele trei flori vor fi aşezate între cei doi iubiţi.

IDEEA FORŢĂ PE CARE FIECARE BĂRBAT (IUBITUL) VA TREBUI SĂ O MENŢINĂ VIE ŞI TREAZĂ PE ÎNTREAGA DURATĂ A ACESTUI JOC AMOROS CU IMPULSIONARE PARANORMALĂ

IDEEA FORŢĂ pe care mai ales bărbatul trebuie să o manifeste intens şi plenar pe întreaga durată a jocului AMOROS cu iubita sa, atât în timpul PRELUDIULUI (care va fi respectat cu stricteţe) cât şi în timpul LUDIULUI (jocul amoros) va fi:
CEA MAI MARE FERICIRE A MEA PE CARE O RESIMT EMPATIC, PLENAR ŞI PROFUND ÎN ÎNTREAGA MEA FIINŢĂ, ESTE FERICIREA DE A O FACE CÂT MAI FERICITĂ PE IUBITA MEA.
Acţionând în felul acesta bărbatul se va bucura totodată plin de altruism de întreaga fericire a iubitei lui, care va deveni într-un mod tainic şi inefabil fericirea lui. Această stare inefabilă de fericire care va fi trăită empatic de el îi va permite totodată să facă un prim pas către experimentarea unei stări androginale.

Procedând în felul acesta mai ales atunci bărbatul tandru şi iubitor se va simţi într-un mod inefabil şi armonios ATÂT BĂRBAT CÂT ŞI FEMEIE ÎN SIMULTANEITATE.

DESFĂŞURAREA GRADATĂ A IMPULSIONĂRII PARANORMALE

UN SFAT UTIL PENTRU TOATE CUPLURILE CARE VOR PARTICIPA LA ACEASTĂ IMPULSIONARE PARANORMALĂ

Atenţie!!! Pentru a intra în stare profundă şi intensă de REZONANŢĂ OCULTĂ cu CÂMPUL BENEFIC DE FORŢĂ care va fi manifestat sugerăm ca toate cuplurile care vor participa la acest joc amoros să respecte cu o mare rigurozitate orele care sunt indicate. Pentru a delimita cu exactitate perioadele de timp ale etapelor acestei impulsionări paranormale sugerăm să se folosească fie un ceas de bucătarie (aşa-zis TEMPORIZATOR), fie un ceas de masă cu sonerie care va fi potrivit să sune (rând pe rand) la capătul fiecărei etape.

UN SFAT UTIL PENTRU TOŢI CEI CARE NU AU ÎNCĂ INIŢIEREA PENTRU A INTRA ÎN COMUNIUNE CU MAREA PUTERE COSMICĂ BHUVANESHWARI

Atenţie!!! La acest excepţional joc amoros ce va fi realizat numai cu o mare transfigurare şi care va fi impulsionat şi susţinut într-un mod paranormal, de la distanţă, vor putea participa (în mod excepţional) chiar şi femeile sau bărbaţii care nu au încă iniţierea spirituală secretă care se oferă pentru a face posibilă comuniunea inefabilă cu MAREA PUTERE COSMICĂ BHUVANESHWARI.

Persoanele care nu au încă iniţierea pentru comuniunea cu MAREA PUTERE COSMICĂ BHUVANESHWARI şi care doresc să participe la această impulsionare vor fixa în prealabil cu privirea cu o mare atenţie YANTRA MARII PUTERI COSMICE BHUVANESHWARI şi simultan vor repeta atunci – ÎN GÂND – fără încetare numele acestei MARI PUTERI COSMICE: BHUVANESHWARI, BHUVANESHWARI, BHUVANESHWARI...
Procedând în felul acesta cu o mare umilinţă şi credinţă în realitatea sferei de forţă a MARII PUTERI COSMICE BHUVANESHWARI toate fiinţele umane care nu au această iniţiere vor putea totuşi să intre într-o inefabilă stare de REZONANŢĂ OCULTĂ cu sfera Sa tainică, nesfârşită de forţă.
Aceasta acţiune se va realiza atunci de către fiecare fiinţă umană care nu are această iniţiere specială între orele 17.15-17.30.

17.15-17.30 TRATAKAM (fixarea cât mai atentă cu privirea) asupra YANTRA-ei MARII PUTERI COSMICE BHUVANESHWARI, ce va fi simultan însoţită de rostirea fără încetare a numelui său (BHUVANESHWARI) (aceasta este valabil numai pentru aceia care nu au iniţierea care le permite comuniunea cu BHUVANESHWARI).

ÎNCEPUTUL PROPRIU-ZIS CARE ESTE VALABIL NUMAI PENTRU CEI CARE AU INIŢIEREA ÎN COMUNIUNEA CU BHUVANESHWARI

17.30-17.40 Consacrarea fructelor acestei fuziuni amoroase către MAREA PUTERE COSMICĂ BHUVANESHWARI.
În cazul în care ambii iubiţi primesc un răspuns afirmativ la această consacrare ei urmează să realizeze în continuare celelalte etape.

17.40-17.45 Evocarea mentală fiind cu ochii închişi a chipului lui GRIEG pentru a intra în mod GLOBAL în comuniune subtilă, spirituală, telepatică cu CÂMPUL DE FORŢĂ PE CARE ÎL VA MANIFESTA.
Aceasta evocare va fi realizată la unison atât de către bărbaţi cât şi de către femei. Sugerăm în prealabil pentru a realiza cât mai bine această vizualizare să se recurgă la o fotografie pe care fiecare o va privi în prealabil cu multă atenţie înainte să se înceapă respectiva evocare mentală.

17.45-17.55 Simţind în continuare starea de comuniune şi REZONANŢĂ cu CÂMPUL DE FORŢĂ CE VA FI MANIFESTAT ATUNCI DE GRIEG, atât bărbatul cât şi femeia vor intra intens, plenar şi profund în stare de REZONANŢĂ cu CÂMPUL FOARTE PUTERNIC de TRANSFIGURARE, COSMIZARE ŞI ADORARE A FEMEII IUBITE ÎN IPOSTAZA DE SHAKTI PERFECTĂ (o pură şi încântătoare prezenţă benefică feminină, divină, fascinantă, misterioasă, elevată, euforică, paradisiacă, maternă, copleşitoare prin grandoarea şi dragostea ei care îmbrăţişează şi face să se manifeste TOT şi TOATE în MARCOCOSMOS, ea răspunzând fulgerător şi fără încetare la orice idee sau intenţie a VOINŢEI ATOTPUTERNICE A LUI DUMNEZEU TATĂL).

UN SFAT FOARTE IMPORTANT PENTRU BĂRBAŢI

Atenţie!!!
Dat fiind faptul că acest CÂMP DE TRANSFIGURARE, COSMIZARE şi ADORARE A IUBITEI, ce va fi manifestat pentru a susţine această impulsionare paranormală va fi foarte puternic, ATRAGEM CU ANTICIPAŢIE ATENŢIA ÎN SPECIAL BĂRBAŢILOR CĂ MIŞCĂRILE EROTICE PROPRIU ZISE ŞI MAI ALES RITMUL CE VA FI ANGRENAT ÎN TIMPUL JOCULUI AMOROS SĂ FIE LENT SAU CHIAR FOARTE LENT, PENTRU A SE PUTEA TRANSMUTA ÎNTR-UN MOD ARMONIOS POTENŢIALUL SEXUAL, SUBLIMÂNDU-SE ÎN MOD GRADAT ENERGIA SUBTILĂ REZULTATĂ ÎN ETAJELE SUPERIOARE ALE FIINŢEI.

17.55-18.05 Transfigurarea şi cosmizarea plenară, amplă şi intensă a iubitei de către bărbat, pornind mai ales de la capacităţile şi însuşirile specifice pe care acesta le admiră cel mai mult la ea.
Aceste calităţi şi însuşiri vor fi evocate de bărbat în minte (rând pe rând) gândindu-se că ele devin atunci ca prin farmec foarte puternice şi se manifesta plenar şi profund în universul lăuntric al iubitei sale, fiind totodată resimţite atunci de el într-un mod copleşitor şi cu o mare forţă.

În cazul în care transfigurarea femeii nu se poate realiza pentru că bărbatul (iubitul) nu a descoperit încă nici măcar două calităţi la iubita sa pe care să le admire, sugerăm să se realizeze transfigurarea iubitei pornind de la ASPECTELE ASTROLOGICE: CONSTELAŢIA ZODIACALĂ, ASCENDENTUL, NITYA în care ea este născută. În această situaţie bărbatul se va raporta în conformitate cu sugestiile de mai sus şi într-un asemenea caz el va evoca rând pe rând calităţile (pe care le-a studiat în prealabil într-o lucrare de astrologie) principale ale zodiei ei precum şi acelea ale ascendentului ei (acesta evident numai daca îl cunoaşte).

18.05–18.10 Evocarea la unison de catre ambii iubiţi a tuturor momentelor excepţionale, minunate, mirifice ale ÎNCEPUTULUI RELAŢIEI LOR DE IUBIRE
Aceasta etapă va fi realizată de ambii iubiţi la unison.

18.10–18.25 PRELUDIUL (se realizează de către bărbat, iar în cazul jocurilor amoroase între femei se realizează de către femeia care joacă rolul activ în această angrenare)
Acesta va implica excitarea armonioasă şi cât mai plăcută prin mângâieri şi sărut ce vor fi realizate la nivelul majorităţii zonelor erogene (dacă încă nu ştiţi care anume sunt acele zone la femeie le veţi conspecta în prealabil din lucrările clasice de sexologie şi astfel veţi elimina o MARE LACUNĂ care totodată este şi un HANDICAP).

18.25–21.10 JOCUL AMOROS PROPRIU ZIS – LUDIUL.

21.10–21.20 POST LUDIUL.
În timpul postludiului cei doi iubiţi vor rămâne strâns îmbrăţişaţi şi vor resimţi la unison profund empatic având ochii închişi (fiind pentru aceasta cât mai atenţi unul la celălalt) starea profundă de iubire paradisiacă, de fericire, de bucurie spirituală, de îndumnezeire, de mister, de împlinire, de polarizare intensă şi profundă.

INTEGRAREA CUPLULUI AMOROS INTIM UNIT ÎN REALITATEA TAINICĂ A MACROCOSMOSULUI

21.20–21.30 Se va evoca atunci integrarea fiecărui cuplu ca fiind o tainică sfera unificată şi perfect polarizată într-un MICROCOSMOS COMUN - ANDROGINUL GLORIOS care este apoi făcut să fuzioneze în ipostaza de PARTE COMPONENTĂ, CE SE INTEGREAZĂ PERFECT ŞI ÎNTR-UN MOD ORGANIC ÎN MARELE TOT GIGANTIC AL MACROCOSMOSULUI. Se va simţi atunci plenar integrarea MICROCOSMOSULUI COMUN al celor doi iubiţi intim fuzionaţi ca fiind o PARTE componentă ce se integrează în MARELE TOT AL MACROCOSMOSULUI şi se va conştientiza într-un mod inefabil OGLINDIREA MIRIFICĂ, ENIGMATICĂ a MARELUI TOT (MACROCOSMOSUL) în fiecare PARTE A UNIVERSULUI LOR LĂUNTRIC.

21.30–21.45 SUBLIMAREA ARMONIOASĂ A ENERGIILOR SUBTILE REZULTANTE LA NIVELUL LUI SAHASRARA.
Meditaţie de sublimare armonioasă a energiilor subtile rezultante NUMAI la nivelul centrului fundamental de forţă SAHASRARA. În final se va contempla starea elevată, transcendentă, extatică, ce va apare către finalul acestui proces de sublimare. Această meditaţie de sublimare va fi realizată de către cei doi iubiţi la unison ţinându-se de la început până la sfârşit de mâini, întocmai ca la faza de realizare a CONSACRĂRII FRUCTELOR ACESTEI FUZIUNI CĂTRE MAREA PUTERE COSMICA BHUVANESHWARI.

21.45–21.55 MANIFESTAREA LA UNISON A UNEI STĂRI DE RECUNOŞTINŢĂ FAŢĂ DE DUMNEZEU TATĂL
Exprimarea umilă şi plină de iubire a unei stări de MULŢUMIRE faţă de DUMNEZEU TATĂL.
Ridicându-se în picioare şi orientându-se cu faţa către RĂSĂRIT, cei doi iubiţi vor rosti atunci cu VOCE TARE la unison (eventual unul dintre ei va citi formula de mulţumire de pe o foaie cu voce tare, iar atunci celălalt va rosti şi el aceeaşi formulă la unison):

ÎŢI MULŢUMESC TATĂ CERESC CĂ NE-AI DEZVĂLUIT TAINELE IUBIRII PURE, NESFÂRŞITE, ŞI PARADISIACE.
PLINE SUNT CERURILE ŞI PĂMÂNTUL DE MISTERELE ŞI GLORIA TA CEA VEŞNICĂ.
FACĂ-SE DOAR VOIA TA ÎN ŞI PRIN FIINŢELE NOASTRE CARE ACUM SUNT UNITE ÎNTR-O SINGURĂ SFERĂ ANDROGINALĂ SACRĂ.
AJUTĂ-NE SĂ DESCOPERIM CĂ AM FOST FĂCUŢI FIECARE FĂPTURI ANDROGINALE CARE EXISTĂ DUPĂ CHIPUL ŞI ASEMĂNAREA TA.
SLĂVIT SĂ FIE ACUM ŞI PURUREA NUMELE TĂU CEL SFÂNT.
AMIN! AMIN! AMIN!

În final se va simţi şi contempla cu umilinţă şi iubire în universul lăuntric starea înălţătoare de graţie a lui DUMNEZEU TATĂL care se va revarsa în trupul şi în fiinţa celor doi iubiţi sub forma unui flux intens, pur, copleşitor, extatic, dumnezeiesc, ce se va manifesta ca un fior inefabil ce curge de sus în jos, intrând prin creştetul capului.

22.00–01.30 EXPERIMENTAREA LA UNISON DE CĂTRE CEI DOI IUBIŢI A FENOMENULUI DE “AVALANŞĂ“. Aceasta va implica atunci conştientizarea întregii game de fenomene subtile paranormale, inefabile, euforice, afective, spirituale, care vor apare între cei doi iubiţi de îndată ce bărbatul (se sugerează că este cel mai bine că bărbatul să se deplaseze atunci la distanţă) se deplasează la o distanţă cât mai mare de locul unde el a făcut dragoste cu iubita sa. Cei care au la dispoziţie o maşina se pot deplasa la minim 50 de kilometri de locul unde va rămâne iubita.
Sugerăm apoi (pe cât posibil) ca cei doi iubiţi să rămână după aceea separaţi şi să se întâlnească abia după ora 12 în ziua următoare. Ei îşi vor împărtăşi cu acea ocazie unul altuia stările pe care le-au trăit în timpul experimentării la unison a efectului de “avalanşă“.

Ei îşi vor putea nota în prealabil tot ceea ce vor simţi fiecare atunci şi vor menţiona în însemnările făcute orele la care s-au produs acele fenomene pentru a constata astfel anumite sincronicităţi semnificative care au apărut cu acea ocazie la distanţă între ei. Timp de 49 de zile de la data respectivă cei doi iubiţi vor fi cât mai atenţi la toate fenomenele tainice de SINCRONICITATE, cât şi la alte experienţe de altă natură (spirituală, mistică) care vor apare ulterior între ei sau eventual la fiecare dintre ei.
VĂ URĂM SUCCES!!!
Totodată vă asigurăm cu anticipaţie că SUCCESUL acestei impulsionări paranormale va fi pentru fiecare cuplu foarte mare, iar pentru unele cupluri el va fi uluitor.

În felul acesta veţi descoperi plini (pline) de fericire că Dumnezeu este IUBIRE. Unele cupluri care vor fi pregătite aşa cum trebuie vor trăi în cursul acestei exemplificări stări de ORGASM COSMIC. Mulţi bărbaţi vor descoperi cu o mare încântare că adorarea frenetică a femeii iubite îi face să trăiască starea inefabilă de MISTER, care le revelează existenţa în fiinţa iubită a ETERNULUI FEMININ.

preluat de pe www.yogaesoteric.net