Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 22 ianuarie 2008

Exemplificare spirituală extraordinară care va fi oferită cu ocazia zilei Marii Puteri Cosmice TARA

Niciun comentariu :
JOI 24 IANUARIE 2008, ÎNTRE ORELE 17:30–01:30
(Notă. Toate orele din program sunt orele din România)

UN MINUNAT CADOU SPIRITUAL VA FI OFERIT ÎNTR-UN MOD PARANORMAL DE GRIEG, TUTUROR FEMEILOR CARE PRACTICĂ FUZIUNEA AMOROASĂ CU TRANSFIGURARE ŞI CONTINENŢĂ. ACEASTĂ EXEMPLIFICARE OCULTĂ LE VA FI DĂRUITĂ ATÂT PRIN INTERMEDIUL SFEREI TAINICE DE FORŢĂ A MARII PUTERI COSMICE TARA, CÂT ŞI PRIN INTERMEDIUL BĂRBAŢILOR CARE LE IUBESC. ACEASTĂ EXEMPLIFICARE VA FI SUSŢINUTĂ ÎN MOD EXCEPTIONAL DE GRIEG CU O ENERGIE TRIPLĂ (DE TREI ORI MAI MARE DECÂT CEA CARE ESTE ANGRENATĂ ÎN CADRUL ALTOR EXEMPLIFICARI PARANORMALE). ACEASTĂ EXEMPLIFICARE ESTE REZERVATĂ PRACTICANŢILOR YOGA, ATÂT DE LA CURSURILE YOGA DIN ROMÂNIA, CÂT ŞI PENTRU CEI DE LA CURSURILE YOGA DIN STRĂINĂTATE.

Fuziunea amoroasă plenară şi profundă ce se va baza pe transfigurare şi continenţă sexuală va fi realizată atunci cu FIINŢA IUBITĂ urmărind totodată trăirea la UNISON, într-un mod inefabil şi încântător, a stării de MISTER care caracterizează ETERNUL FEMININ ce este prezent (în stare latentă) în fiecare femeie. Aceasta se va produce şi datorită trezirii şi a dinamizării gradate a unei stări intense de adoraţie care va fi indusă şi susţinută de la distanţă de GRIEG prin intermediul unui tainic CÂMP SUBTIL, BINEFĂCĂTOR DE FORŢĂ care va fi manifestat atunci prin punerea şi menţinerea universului său lăuntric în stare constantă de REZONANŢĂ OCULTĂ cu sfera enigmatică de forţă a MARII PUTERI COSMICE TARA.

Important!!!

Precizăm că acest joc amoros va fi realizat de fiecare cuplu (care se angrenează în această exemplificare) în deplină initimitate la el acasă.

La acest joc amoros cu impulsionare paranormală vor putea participa de asemenea şi cuplurile de femei care sunt deschise să realizeze, ele între ele, jocuri amoroase cu transfigurare şi continenţă sexuală.

Atenţie!!! Înainte ca să se realizeze consacrarea fructelor acestui joc amoros către MAREA PUTERE COSMICĂ TARA, fiecare bărbat va avea pregatite şi va oferi câte trei flori diferite iubitei sale. Cei care ştiu ce flori preferă iubita lor îi vor oferi trei flori diferite dintre florile pe care ea le preferă.

Suplimentar (FACULTATIV) ei îi pot oferi iubitei lor şi alte daruri simbolice în finalul jocului amoros, înainte de a se despărţi de ea pentru a realiza la unison trăirea stării de «AVALANŞĂ». În timpul realizării consacrării fructelor acestei fuziuni amoroase către MAREA PUTERE COSMICĂ TARA, cele trei flori vor fi aşezate între cei doi iubiţi.

IDEEA FORŢĂ PE CARE FIECARE BĂRBAT (IUBITUL) VA TREBUI SĂ O MENŢINĂ VIE ŞI TREAZĂ PE ÎNTREAGA DURATĂ A ACESTUI JOC AMOROS CU IMPULSIONARE PARANORMALĂ

IDEEA FORŢĂ pe care mai ales bărbatul trebuie să o manifeste intens şi plenar pe întreaga durată a jocului AMOROS cu iubita sa, atât în timpul PRELUDIULUI (care va fi respectat cu stricteţe) cât şi în timpul LUDIULUI (jocul amoros) va fi:
CEA MAI MARE FERICIRE A MEA PE CARE O RESIMT EMPATIC, PLENAR ŞI PROFUND ÎN ÎNTREAGA MEA FIINŢĂ, ESTE FERICIREA DE A O FACE CÂT MAI FERICITĂ PE IUBITA MEA.

Acţionând în felul acesta bărbatul se va bucura totodată plin de altruism de întreaga fericire a iubitei lui, care va deveni într-un mod tainic şi inefabil fericirea lui. Această stare inefabilă de fericire care va fi trăită empatic de el îi va permite totodată să facă un prim pas către experimentarea unei stări androginale.

Procedând în felul acesta mai ales atunci bărbatul tandru şi iubitor se va simţi într-un mod inefabil şi armonios ATÂT BĂRBAT CÂT ŞI FEMEIE ÎN SIMULTANEITATE.

DESFĂŞURAREA GRADATĂ A IMPULSIONĂRII PARANORMALE

Persoanele care nu au încă iniţierea pentru comuniunea cu MAREA PUTERE COSMICĂ TARA şi care doresc să participe la această impulsionare vor fixa în prealabil cu privirea cu o mare atenţie YANTRA MARII PUTERI COSMICE TARA şi simultan vor repeta atunci – ÎN GÂND – fără încetare numele acestei MARI PUTERI COSMICE: TARA, TARA, TARA...

Procedând în felul acesta cu o mare umilinţă şi credinţă în realitatea sferei de forţă a MARII PUTERI COSMICE TARA toate fiinţele umane care nu au această iniţiere vor putea totuşi să intre într-o inefabilă stare de REZONANŢĂ OCULTĂ cu sfera Sa tainică, nesfârşită de forţă.

Aceasta acţiune se va realiza atunci de către fiecare fiinţă umană care nu are această iniţiere specială între orele 17.15-17.30.

17.15-17.30 TRATAKAM (fixarea cât mai atentă cu privirea) asupra YANTRA-ei MARII PUTERI COSMICE TARA, ce va fi simultan însoţită de rostirea fără încetare a numelui său (TARA) (aceasta este valabil numai pentru aceia care nu au iniţierea care le permite comuniunea cu TARA).

ÎNCEPUTUL PROPRIU-ZIS CARE ESTE VALABIL NUMAI PENTRU CEI CARE AU INIŢIEREA ÎN COMUNIUNEA CU TARA

17.30-17.40 Consacrarea fructelor acestei fuziuni amoroase către MAREA PUTERE COSMICĂ TARA
În cazul în care ambii iubiţi primesc un răspuns afirmativ la această consacrare ei urmează să realizeze în continuare celelalte etape.

17.40-17.45 Evocarea mentală fiind cu ochii închişi a chipului lui GRIEG pentru a intra în mod GLOBAL în comuniune subtilă, spirituală, telepatică cu CÂMPUL DE FORŢĂ PE CARE ÎL VA MANIFESTA.

Aceasta evocare va fi realizată la unison atât de către bărbaţi cât şi de către femei. Sugerăm în prealabil pentru a realiza cât mai bine această vizualizare să se recurgă la o fotografie pe care fiecare o va privi în prealabil cu multă atenţie înainte să se înceapă respectiva evocare mentală.

17.45-17.55 Simţind în continuare starea de comuniune şi REZONANŢĂ cu CÂMPUL DE FORŢĂ CE VA FI MANIFESTAT ATUNCI DE GRIEG, atât bărbatul cât şi femeia vor intra intens, plenar şi profund în stare de REZONANŢĂ cu CÂMPUL FOARTE PUTERNIC de TRANSFIGURARE, COSMIZARE ŞI ADORARE A FEMEII IUBITE ÎN IPOSTAZA DE SHAKTI PERFECTĂ (o pură şi încântătoare prezenţă benefică feminină, divină, fascinantă, misterioasă, elevată, euforică, paradisiacă, maternă, copleşitoare prin grandoarea şi dragostea ei care îmbrăţişează şi face să se manifeste TOT şi TOATE în MACROCOSMOS, ea răspunzând fulgerător şi fără încetare la orice idee sau intenţie a VOINŢEI ATOTPUTERNICE A LUI DUMNEZEU TATĂL).

UN SFAT FOARTE IMPORTANT PENTRU BĂRBAŢI

Atenţie!!!
Dat fiind faptul că acest CÂMP DE TRANSFIGURARE, COSMIZARE şi ADORARE A IUBITEI, ce va fi manifestat pentru a susţine această impulsionare paranormală va fi foarte puternic, ATRAGEM CU ANTICIPAŢIE ATENŢIA ÎN SPECIAL BĂRBAŢILOR CĂ MIŞCĂRILE EROTICE PROPRIU ZISE ŞI MAI ALES RITMUL CE VA FI ANGRENAT ÎN TIMPUL JOCULUI AMOROS SĂ FIE LENT SAU CHIAR FOARTE LENT, PENTRU A SE PUTEA TRANSMUTA ÎNTR-UN MOD ARMONIOS POTENŢIALUL SEXUAL, SUBLIMÂNDU-SE ÎN MOD GRADAT ENERGIA SUBTILĂ REZULTATĂ ÎN ETAJELE SUPERIOARE ALE FIINŢEI.

17.55-18.05 Transfigurarea şi cosmizarea plenară, amplă şi intensă a iubitei de către bărbat, pornind mai ales de la capacităţile şi însuşirile specifice pe care acesta le admiră cel mai mult la ea.

Aceste calităţi şi însuşiri vor fi evocate de bărbat în minte (rând pe rând) gândindu-se că ele devin atunci ca prin farmec foarte puternice şi se manifesta plenar şi profund în universul lăuntric al iubitei sale, fiind totodată resimţite atunci de el într-un mod copleşitor şi cu o mare forţă.

18.05–18.10 Evocarea la unison de catre ambii iubiţi a tuturor momentelor excepţionale, minunate, mirifice ale ÎNCEPUTULUI RELAŢIEI LOR DE IUBIRE

Aceasta etapă va fi realizată de ambii iubiţi la unison.

18.10–18.25 PRELUDIUL (se realizează de către bărbat, iar în cazul jocurilor amoroase între femei se realizează de către femeia care joacă rolul activ în această angrenare)

Acesta va implica excitarea armonioasă şi cât mai plăcută prin mângâieri şi sărut ce vor fi realizate la nivelul majorităţii zonelor erogene (dacă încă nu ştiţi care anume sunt acele zone la femeie le veţi conspecta în prealabil din lucrările clasice de sexologie şi astfel veţi elimina o MARE LACUNĂ care totodată este şi un HANDICAP).

18.25–21.10 JOCUL AMOROS PROPRIU ZIS – LUDIUL.

21.10–21.20 POST LUDIUL.
În timpul postludiului cei doi iubiţi vor rămâne strâns îmbrăţişaţi şi vor resimţi la unison profund empatic având ochii închişi ( fiind pentru aceasta cât mai atenţi unul la celălalt) starea profundă de iubire paradisiacă, de fericire, de bucurie spirituală, de îndumnezeire, de mister, de împlinire, de polarizare intensă şi profundă.

INTEGRAREA CUPLULUI AMOROS INTIM UNIT ÎN REALITATEA TAINICĂ A MACROCOSMOSULUI

21.20–21.30 Se va evoca atunci integrarea fiecărui cuplu ca fiind o tainică sfera unificată şi perfect polarizată într-un MICROCOSMOS COMUN - ANDROGINUL GLORIOS care este apoi făcut să fuzioneze în ipostaza de PARTE COMPONENTĂ, CE SE INTEGREAZĂ PERFECT ŞI ÎNTR-UN MOD ORGANIC ÎN MARELE TOT GIGANTIC AL MACROCOSMOSULUI. se va simţi atunci plenar integrarea MICROCOSMOSULUI COMUN al celor doi iubiţi intim fuzionaţi ca fiind o PARTE componentă ce se integrează în MARELE TOT AL MACROCOSMOSULUI şi se va conştientiza într-un mod inefabil OGLINDIREA MIRIFICĂ, ENIGMATICĂ a MARELUI TOT (MACROCOSMOSUL) în fiecare PARTE A UNIVERSULUI LOR LĂUNTRIC.

21.30–21.45 SUBLIMAREA ARMONIOASĂ A ENERGIILOR SUBTILE REZULTANTE LA NIVELUL LUI SAHASRARA.

Meditaţie de sublimare armonioasa a energiilor subtile rezultante NUMAI la nivelul centrului fundamental de forţă SAHASRARA. În final se va contempla starea elevată, transcendentă, extatică, ce va apare către finalul acestui proces de sublimare. Această meditaţie de sublimare va fi realizata de catre cei doi iubiti la unison tinandu-se de la inceput pana la sfarsit de maini, intocmai ca la faza de realizare a CONSACRĂRII FRUCTELOR ACESTEI FUZIUNI CĂTRE MAREA PUTERE COSMICA TARA.

21.45–21.55 MANIFESTAREA LA UNISON A UNEI STĂRI DE RECUNOŞTINŢĂ FAŢĂ DE DUMNEZEU TATĂL

Exprimarea umilă şi plină de iubire a unei stări de MULŢUMIRE faţă de DUMNEZEU TATĂL

Ridicându-se în picioare şi orientându-se cu faţa către RĂSĂRIT, cei doi iubiţi vor rosti atunci cu VOCE TARE la unison (eventual unul dintre ei va citi formula de mulţumire de pe o foaie cu voce tare, iar atunci celălalt va rosti şi el aceeaşi formulă la unison):

ÎŢI MULŢUMESC TATĂ CERESC CĂ NE-AI DEZVĂLUIT TAINELE IUBIRII PURE, NESFÂRŞITE, ŞI PARADISIACE
PLINE SUNT CERURILE ŞI PĂMÂNTUL DE MISTERELE ŞI GLORIA TA CEA VEŞNICA.
FACĂ-SE DOAR VOIA TA ÎN ŞI PRIN FIINŢELE NOASTRE CARE ACUM SUNT UNITE ÎNTR-O SINGURĂ SFERĂ ANDROGINALĂ SACRA.
AJUTĂ-NE SĂ DESCOPERIM CĂ AM FOST FĂCUŢI FIECARE FĂPTURI ANDROGINALE CARE EXISTă DUPĂ CHIPUL ŞI ASEMĂNAREA TA.
SLĂVIT SĂ FIE ACUM ŞI PURUREA NUMELE TĂU CEL SFÂNT.
AMIN! AMIN! AMIN!

În final se va simţi şi contempla cu umilinţă şi iubire în universul lăuntric starea înălţătoare de graţie a lui DUMNEZEU TATĂL care se va revarsa în trupul şi în fiinţa celor doi iubiţi sub forma unui flux intens, pur, copleşitor, extatic, dumnezeiesc, ce se va manifesta ca un fior inefabil ce curge de sus în jos, intrând prin creştetul capului.

22.00–01.30 EXPERIMENTAREA LA UNISON DE CĂTRE CEI DOI IUBIŢI A FENOMENULUI DE “AVALANŞĂ“. Aceasta va implica atunci conştientizarea întregii game de fenomene subtile paranormale, inefabile, euforice, afective, spirituale, care vor apare între cei doi iubiţi de îndată ce bărbatul (se sugerează că este cel mai bine că bărbatul să se deplaseze atunci la distanţă) se deplasează la o distanţă cât mai mare de locul unde el a făcut dragoste cu iubita sa. Cei care au la dispoziţie o maşina se pot deplasa la minim 50 de kilometri de locul unde va rămâne iubita.
Sugerăm apoi (pe cât posibil) ca cei doi iubiţi să rămână după aceea separaţi şi să se întâlnească abia după ora 12 în ziua următoare. Ei îşi vor împărtăşi cu acea ocazie unul altuia stările pe care le-au trăit în timpul experimentării la unison a efectului de “avalanşă“.

Ei îşi vor putea nota în prealabil tot ceea ce vor simţi fiecare atunci şi vor menţiona în însemnările făcute orele la care s-au produs acele fenomene pentru a constata astfel anumite sincronicităţi semnificative care au apărut cu acea ocazie la distanţă între ei. Timp de 49 de zile de la data respectivă cei doi iubiţi vor fi cât mai atenţi la toate fenomenele tainice de SINCRONICITATE, cât şi la alte experienţe de altă natură (spirituală, mistică) care vor apare ulterior între ei sau eventual la fiecare dintre ei.

VĂ URĂM SUCCES!!!

Totodată vă asigurăm cu anticipaţie că SUCCESUL acestei impulsionări paranormale va fi pentru fiecare cuplu foarte mare, iar pentru unele cupluri el va fi uluitor.

În felul acesta veţi descoperi plini (pline) de fericire că Dumnezeu este IUBIRE. Unele cupluri care vor fi pregătite aşa cum trebuie vor trăi în cursul acestei exemplificări stări de ORGASM COSMIC. Mulţi bărbaţi vor descoperi cu o mare încântare că adorarea frenetică a femeii iubite îi face să trăiască starea inefabilă de MISTER, care le revelează existenţa în fiinţa iubită a ETERNULUI FEMININ.

Articolul integral il puteti citi pe Yogaesoteric

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu