Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 21 februarie 2008

CNSAS-ul a murit! Traiasca Noua Securitate!

Niciun comentariu :
Dupa ce au reusit sa neutralizeze CNSAS-ul care ar mai fi putut crea oaresce probleme, securistii nostri dragi si-au dat cu totii mana si s-au alaturat intereselor masonice ale lui Big Brother de a afla in mod oficial ce faci, cu cine vorbesti, cat vorbesti la telefon, cu cine comunici pe email si cam cat timp petreci pe internet. Iar chipurile acest lucru se va face fara a se urmari si continutul comunicarilor. Ha! Cine-i crede?

Tu ce faci? Ai vreo reactie? Esti multumit cu acesta supraveghere? Sau dormi linistit pentru ca cineva (te) vegheaza? Daca nu reactionezi acum mai tarziu s-ar putea sa fie inutil. Legea urmeaza sa fie adoptata de Parlament si asa ca trebuie sa reactionam. Alo presa! Se aude? Chestia asta e mai importanta decat cresterea preturilor si taxa auto. E vorba de drepturile si de viata voastra privata!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu