Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 25 februarie 2008

Israelul cumpara România??

3 comentarii :
Ca tot discutaram despre implicatiile manevrei masonice din Kosovo asupra Israelului si Palestinei, acum cateva zile ministrul de Externe al Romaniei a facut o vizita in regiune. Toate bune si frumoase, comunicate in obisnuitul limbaj de lemn diplomatic. N-am auzit insa de vreo reactie a partii romane la declaratia de acum cateva luni, de pe 10 octombrie 2007, de la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, unde presedintele Israelului Shimon Peres spunea: “Unei tari mici, ca a noastra, ii va fi greu sa devina o tara industrializata. Vad ca totusi cumparam Manhattan-ul, Ungaria si Romania si Polonia. Este interesant, pentru ca suntem o tara mica, dar avem multi oameni talentati si cu multe relatii”.



În Ungaria, presa a reacţionat vehement. Ministerul de externe de la Budapesta a fost criticat aspru că nu a luat nicio poziţie faţă de afirmaţiile lui Peres. Scandalul a durat câteva zile, timp în care ziarele au susţinut că diplomaţia ungară a fost umilită. În cele din urmă, oficialii israelieni au anunţat că preşedintele a fost interpretat complet greşit de presă. La noi nici macar presa n-a luat pozitie daramite ministerul de externe. Oare de ce?

Sursa: Novopress

3 comentarii :

  1. Cand si unde a aparut acest dicurs?

    RăspundețiȘtergere
  2. 10 octombrie 2007,la Hotelul Hilton din Tel-Aviv

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca in Romania numai masonii sunt la putere...cum sa se vorbeasca unu pe altul d rau...nu?...

    RăspundețiȘtergere