Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 13 martie 2008

Un posibil raspuns pentru Marian Vanghelie

Un comentariu :
Astazi ziaristii de la cotidianul sustin intr-un articol ca Marian Vanghelie a declarat ca "in subordinea sa, in filiala pesedista, sint si adepti ai organizatiei lui Bivolaru. Marian Vanghelie sustine insa ca acestia, adica cei care sint si membri ai PSD, “nu au participat la ceea ce s-a vazut la televizor”, adica la spirale sau orgii."

In primul rand tinem sa-i amintim d-lui Vanghelie ca la cursurile MISA nu exista si nu au existat orgii. Aceasta este o inventie a presei care nu are nici o baza reala, lucru care poate fi verificat personal de catre orice cetatean.

Revenind la declaratia lui Vanghelie, daca este reala, ne indoim ca este posibil sa existe yoghini simpatizanti sau membri ai PSD. Avand in vedere ca acest partid si presedintele sau de atunci, masonul Adrian Nastase, au coordonat in 2004, fabricarea unor dosare, atacul talharesc al autoritatilor si campania presei impotriva MISA, asa cum reiese din stenogramele secrete ale PSD si din chiar o declaratie a primarului sectorului 5 facuta la Realitatea TV, e foarte putin probabil ca un yoghin sa mai simpatizeze cu acest partid. Iar ca dovada suplimentara aveti si bancul de mai jos:

Se spune ca, la facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarit sa dea fiecaruia cite doua virtuti.
Si asa fu.
- pe elvetieni i-a facut ordonati si respectuosi fata de legi
- pe englezi - perseverenti si studiosi
- pe japonezi - muncitori si rabdatori
- pe francezi - culti si rafinati
- pe spanioli - veseli si ospitalieri
Cind ajunse la romani,se intoarse catre ingerul care scria si-i zise:
'Romanii vor fi inteligenti, cinstiti si PSD-isti'

Cind termina facerea lumii, ingerul ii atrase atentia:
'Doamne,ai dat tuturor popoarelor cite doua virtuti iar romanilor trei; in acest fel ii vor depasi si exploata pe toti ceilalti'.
'Aoleu, asa e! Ai dreptate! '
Da, dar virtutile dumnezeiesti o data acordate, nu se pot lua inapoi; asa ca, 'Fie, romanii sa aiba trei virtuti! Doar ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua in acelasi timp!'
Si astfel iata ce s-a intimplat:

Romanul care e PSD-ist si cinstit, nu poate fi inteligent.
Cel care e inteligent si PSD-ist, nu poate fi cinstit.
Iar cel care e inteligent si cinstit nu poate fi PSD-ist.

Concluzia logica: un yoghin nu poate fi in nici un caz PSD-ist.

Un comentariu :