Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 25 martie 2008

Un scriitor si un om de valoare: Marius Daniel Popescu

4 comentarii :
Puteti gasi un interviu cu Marius Daniel Popescu la acest link.
Pun aici un singur fragment interesant:
"Pentru mine banalitatea nu exista. Chiar cuvantul 'banal' este sacru. In sensul ca orice element al lumii trebuie respectat asa cum ne respectam pe noi insine. Orice element al lumii poate sa ne vorbeasca, sa ne explice lumea, sa ne dea retete asupra sacralitatii universului. Pentru mine literatura este viata, sensibilitatea fata de individ, de a trai respectand ce se intampla in jurul nostru, fiind un fel de ingeras, sa spunem, care spune despre tot ce vede in jurul lui: "si acestia sunt ingeri, si ei sunt la fel de sacralizati ca si mine".

Este vorba de un om care traieste cat se poate de natural o stare de empatie cu partea spirituala din tot ceea ce exista (printre altele un vechi deziderat al traditiei tantrice, de exemplu). Bravo lui!

4 comentarii :

  1. admir foarte mult oamenii care accepta viata asa cum este. este o adevarata virtute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eroul de fiecare zi este cel care a faurit lumea!

    RăspundețiȘtergere
  3. place omu asta. defel. de ce nu il intrebati despre averea lui nevastasa?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-are a face averea sotiei cu persoana in cauza? Fiecare om are liber arbitru, si un om nu poate fi tras la raspundere pentru faptele altuia, chiar si daca este vorba de rude apropiate.

    RăspundețiȘtergere