Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 24 aprilie 2008

Copiii - o tinta a noii ordini mondiale?

2 comentarii :
Copiii zilelor noastre sunt altfel decat cei din generatiile anterioare. Au o dexteritate inexplicabila in a opera cu noile tehnologii inca de la varste fragede, asimileaza cu o viteza uimitoare o gama larga de informatii atat din lumea reala cat si din lumea virtuala a internetului, a jocurilor sau a televiziunii. Multi dintre ei sunt foarte inteligenti si par mai maturi decat varsta lor biologica. Exista chiar curente de opinie care sustin ca trecem printr-o perioada de mari transformari la nivel planetar si chiar la nivelul speciei umane, ca dovada oferind cazurile multor copii deosebiti ce s-au nascut in ultimii ani, cu inzestrari speciale sau pregatiti pentru un alt tip de comunicare, pentru o noua epoca, numiti si copii indigo sau copii de cristal. Un astfel de caz este si renumitul Boris, "baiatul de pe Marte", prezentat recent intr-un articol pe acest blog.

Copii românilor par a se diferentia si ei in raport cu cei nascuti in mijlocul altor natii. Citim adesea in presa despre olimpicii români care iau premii la concursuri scolare internationale. Copiii românilor emigrati se remarca peste hotare, atat in Canada unde publicatii precum „Globe and Mail“ vorbesc cu uluire si entuziast despre de reuşitele şcolare ale copiilor imigranţilor români, cat si in Italia, unde din pacate copiii unei familii de români au fost rapiti de catre serviciile sociale italiene pentru ca micuţii sunt "suspect de bine educaţi şi de inteligenţi" in comparatie cu ceilalti, ceea ce denotă in viziunea italienilor, că mama lor nu poate fi decât lipsită de afecţiune şi severă cu ei.

Faptul ca nu este deloc simplu sa fii copil in societatea actuala, in care cuvintele de ordine sunt putere, control, profit si manipulare, este demonstrat si de studii care indica ca ei sunt primii expusi promovarii excesive a produselor si "trendurilor" societatii de consum, precum si a agresivitatii din mass media, televiziune si cinematografie. Promotorii noii ordini mondiale au avut grija sa creeze conditii pentru ca acesti micuti, din randul carora unii ar putea sa produca o transformare profunda a lumii in care traim, sa "beneficieze" de tratamente speciale. Ca sa furnizam doar cateva exemple, s-a ajuns ca produse alimentare destinate exclusiv copiilor, precum sucuri, pateuri, chipsuri, jeleuri, acadele, sa contina aditivii alimentari nocivi, ce afecteaza grav inteligenţa copiilor sau provoaca crize de astm, alergii, tulburări de comportament şi tumori pe glanda tiroidă in cazul consumului îndelungat. Programul scolar foarte incarcat provoaca stari de oboseala, tulburări de somn, anxietate şi dezechilibre metabolice din cauza suprasolicitării. In plus studiile arata ca greutatea excesiva a ghiozdanelor constituie atît o cauză a surmenajului, cît şi a solicitării fizice. Si cum asta nu era deajuns autoritatile de la noi planuiesc sa mai puna cateva kilograme, plus temerea permanenta a amenintarii unui cataclism, in spatele elevilor: un rucsac de urgenta, in caz de cutremur. Nici serviciile medicale nu se lasa mai prejos. Sub slogane populiste precum "constientizarea importantei imunizarii copiilor si respectarii dreptului fiecarui minor la vaccinare" se promoveaza programe gratuite de vaccinare cu produse de multe ori insuficient testate si cu efecte secundare multiple, daca nu cumva chiar fatale, cum au fost cazurile raspandirii in lumea intreaga a cancerului, a virusului SIDA si a leucemiei prin virusuri injectate in vaccinuri ale companiei farmaceutice Merck sau prin vacinul antipolio finantat si distribuit prin actiuni "umanitare" de catre organizatia masonica Rotary.

Credem ca totul nu este doar o intamplare, ci face parte dintr-un program ce incearca alienarea viitoarelor generatii si impiedicarea manifestarii acelor fiinte inzestrate pentru catalizarea unor transformari benefice, de elevare a constiintei intregii umanitati. Acest gen de actiune nu este noua, istoria se repeta. Spre deosebire de actualii conducatori ai lumii, Irod a fost insa ceva mai putin subtil acum 2000 de ani cand a ordonat uciderea directa a celor 14000 de prunci nevinovati.

2 comentarii :