Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 8 aprilie 2008

Invitatie pentru binecuvantarea poporului tibetan

2 comentarii :
Toti cei care sunt interesati sa ajute in mod spiritual poporul tibetan in efortul sau de a se elibera de sub jugul tiranic al chinezilor comunisti, sunt rugati sa binecuvanteze poporul tibetan. Cei care doresc sa faca la unison aceasta binecuvantare o vor face zilnic(pana cand poporul tibetan isi va recapata libertatea) incepand cu ora 22.30 ora Romaniei (cei care nu pot face binecuvantarea la aceasta ora dar doresc totusi sa ajute poporul tibetan, il pot binecuvanta oricand doresc). Cei care nu stiu cum sa binecuvanteze pot afla despre aceasta aici , sau se pot ruga la Dumnezeu timp de 5 minute rugandu-L sa-si reverse Gratia Sa asupra poporului tibetan.

Dumnezeu sa ajute poporul tibetan ca acesta sa-si redobandeasca libertatea!

2 comentarii :

  1. este o invitatie minunata. as vrea totusi sa stiu cat timp va dura binecuvantarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. In privinta acestui aspect situatia este deocamdata asta:
    1. Invitatia este facuta pentru a face o binecuvantare zilnic poporului tibetan pana cand acesta isi va recapata libertatea. Momentul exact cand va avea loc acest eveniment numai Dumnezeu il stie.
    2. Este la latitudinea fiecaruia cat timp doreste sa faca aceasta binecuvantare, functie de afinitatile sale cu aceasta situatie si cu dorinta sa de a ajuta in acest fel.
    3. Probabil ca intr-un interval mediu de timp (saptamani sau luni) vor interveni noutati in privinta acestei invitatii, pe care le voi face cunoscute imediat ce ele vor apare.

    RăspundețiȘtergere