Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 21 aprilie 2008

SEMNAŢI PETIŢIA PENTRU OPRIREA PERSECUŢIEI ÎMPOTRIVA PRACTICANŢILOR FALUN GONG ÎN CHINA

Niciun comentariu :
Opinia publică va extinde presiunea asupra răufăcătorilor deoarece cu cât mai mulţi oameni ştiu despre aceste atrocităţi cu atât le va fi mai greu să îşi ascundă crimele şi cu atât mai mică le va fi speranţa deşartă că pot scăpa nepedepsiţi. Din această cauză apelăm la conştiinţa dumneavoastră şi vă rugăm să semnaţi următoarea petiţie întrucât, în acest fel, veţi arăta că şi dumneavoastră ştiţi că aceste lucruri se întâmplă şi că doriţi ca persecuţia să fie oprită.

Falun Gong, cunoscută şi sub numele de Falun Dafa, este o practică străveche a minţii, corpului şi spiritului, adânc înrădăcinată în cultura tradiţională chineză, care pe lângă cele 5 exerciţii fizice învaţă oameni să trăiască în concordanţă cu principiile Adevăr - Bunătate – Toleranţă. Falun Gong este larg răspândită şi bine primită în peste 70 de ţări din întreaga lume ca o practică ce conduce către standarde morale înalte şi de aceea ajută la îmbunătăţirea societăţii în general. Practicanţii Falun Gong din China sunt victimele unei persecuţii inumane începând cu luna iulie 1999 – ei sunt bătuţi, torturaţi, omorâţi şi supuşi la tot felul de suferinţe în lagăre de muncă, închisori şi centrele de reeducare din China, pentru a-i determina să renunţe la credinţa lor, desi Constituţia Republicii Chineze prevede cetăţenilor ţării libertatea vorbirii, întrunirilor, asociaţiilor şi credinţelor.

Campania de defăimare a Falun Gong este dezaprobată de Parlamentul Europei şi numeroase forumuri internaţionale ale drepturilor omului, rapoartele Amnesty International şi Human Rights Watch, Naţiunile Unite au evidenţiat numeroase încălcări sistematice ale drepturilor practicanţilor Falun Gong din China, conform căruia zeci de mii de practicanţi suferă de arestări arbitrare, procese nedrepte şi torturi, numărul cunoscut al morţilor prin tortură fiind de 3147 conform investigatiilor Dr. D. Kilgour, ex-secretar de stat canadian si Dr. D. Matas, avocat de drepturile omului. In urma publicării “Raportului despre afirmaţiile făcute în legătură cu recoltarea de organe de la practicanţii de Falun Gong în China”, statul chinez se face vinovat de trafic ilegal de organe obţinute de la practicanţii Falun Gong, fără consimţământul acestora. Pe plan internaţional s-au deschis procese împotriva oficialilor chinezi care au iniţiat şi participat în persecuţie, cu acuzaţia de „genocid şi crime împotriva umanităţii”.

Cititi si: Scenariul MISA se repeta si in alte parti ale lumii

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu