Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 21 aprilie 2008

Stiri: Analistii, agenti de manipulare in mass media

Niciun comentariu :
New York Times preluat de Hotnews arata modul cum sunt manipulate in mass media subiectele referitoare la terorism si razboaie, pentru a obtine rezultatele dorite de Pentagon. Modul a actiona nu este nou si se foloseste in toate domeniile importante: economic, politic, religios. Insa este remarcabil ca un ziar atat de prestigios dezvaluie dedesubturile unui astfel de caz. Pe-ai nostri analisti cine i-o fi... ajutand?
New Work Times: Analistii militari ai televiziunilor, manipulati de Pentagon
de Dumitrina Galantonu HotNews.ro

Pentagonul s-a folosit de analistii militari angajati de televiziunile americane pentru a transmite publicului propriul mesaj despre razboiul din Irak si razboiul impotriva terorismului, relateaza New York Times, citat de NewsIn.

Articolul, ce examineaza legaturile dintre administratia Bush si fosti ofiteri la care posturile de televiziune apeleaza in calitate de analisti, arata ca acestia au beneficiat de briefinguri in cerc restrans cu oficiali, calatorii si acces la informatii secrete menite sa le influenteze comentariile.

"Documentele (...) arata ca administratia Bush si-a folosit controlul asupra accesului si informatiei cu scopul de a transforma analistii intr-un fel de cal troian in presa, un instrument care sa modeleze modul cum se discuta despre terorism in interiorul marilor retele de televiziune si radio", scrie New York Times.
continuare

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu