Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 28 mai 2008

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
53. Asa cum multe tipuri de ghirlande pot fi impletite dintr-un maldar de flori, tot astfel multe lucruri bune pot fi realizate de catre un muritor odata ce s-a nascut pe acest Pamant.
Datorita complexitatii existentei, practicantul spiritual poate amplifica prin rezonanta (atat in propria sa fiinta mai intai, cat si apoi revarsa asupra celorlalti actionand ca un veritabil focar benefic) variatele energii benefice care pot fi modulate si combinate in nenumarate feluri. Fericirea pe care o resimte cel ce procedeaza in felul acesta este astfel variata la nesfarsit, omul asemanandu-se in acest caz cu un copil care se joaca fascinat laolalta cu prietenii sai cu jucariile nenumarate aduse in existenta de catre Dumnezeu.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu