Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 mai 2008

Maxima zilei - Robert Half

2 comentarii :

“A pune intrebarea corecta necesita tot atata indemanare ca si a da raspunsul corect.” - Robert Half

2 comentarii :

  1. Doresc sa iti trimit felicitari fiindca imi plac consecventa si prezenta ta pe blog.Intr-adevar, intrebarile intelepte pot determina raspunsuri alese cu grija de cel care le da. In alta ordine de idei.... am observat intr-una dintre postarile tale ca ai sugerat vizionarea mai multor filme interesante,laudabila initiativa, succes .... si sper sa nu uiti sa ne tii "la curent" cu noutatile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru felicitari.

    Si mie mi-a placut mult maxima referitoare la importanta intrebarilor bine puse, mai ales in privinta intrebarilor pe care ni le punem NOUA INSINE.

    In privinta filmelor, o sa am destul de putin timp liber ceva vreme de acum incolo si asta se reflecta si in privinta filmelor, dar este posibil sa putem pune la dispozitie in privinta artei cinematografice o solutie mai buna decat articolele de pana acum de pe blog (referitoare la filme).

    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere