Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 7 mai 2008

Un articol foarte bun pe blogul lui Costica Cojocaru

Niciun comentariu :

Mi-a placut mult articolul scris de Costica Cojocaru pe blogul sau si intitulat "Cainele moare de drum lung si ziarul Gardianul de grija yoghinilor", articol pe care il puteti accesa facand click aici.
Mai jos este un foarte mic fragment din articol, restul lui putand fi citit integral pe blogul lui Costica.

Ca sa intelegeti si mai bine va adresez din nou cateva intrebari:

- ce credeti ca s-ar petrece daca spitalele nu ar mai avea bolnavi? Nu zic ca la yoga nu sunt oameni bolnavi sau nu au fost cazuri chiar de boli grave precum cancerul; dar atentie putem observa rata de imbolnavire...... care este mult, mult mai mica.

- Ce credeti ca s-ar petrece cu industriile de tutun, alcool, cafea daca oamenii ar renunta la aceste vicii asa cum au facut marea majoritate a yoghinilor?

- Ce credeti ca s-ar petrece daca oamenii ar avea din nou lideri spirituali si nicidecum unii imaginari pusi cu bani si pentru bani, santajabili in orice clipa. ( uite dosarul , nu e dosarul , ba din nou apare dosarul ).

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu