Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 19 iunie 2008

Antonie Iorgovan: "Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana"

3 comentarii :

"Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana". Nu o spunem numai noi yoghinii prin toate documentele pe care le-am publicat ci a spus-o si regretatul Antonie Iorgovan renumit jurist si senator, intr-un interviu dat emisiunii "Teoria conspiratiei" cu tema "Masoneria in România" la postul de televiziune TVR1. Pentru indrazneala sa, cel care a fost numit de unii parintele constitutiei a platit insa cu viata fiind asasinat lent si fara urme prin acelasi procedeu pe care si-ar fi dorit unii sa-l aplice si in cazul lui Gregorian Bivolaru cel care a publicat mai multe carti cu dezvaluiri despre secta satanica a francmasonilor, daca ar fi apucat sa-l tina in arest.

Declaratia de mai sus nu este singura declaratie a lui Antonie Iorgovan referitoare la masonerie. În martie 2006 el declara într-o conferinţă de presă: "Demisia lui Năstase este o demisie întârziată. Ar fi trebuit să se producă mai de mult. Demisia lui Năstase este începutul sfârşitului pentru anumiţi oameni şi un anumit mod de a face politică în PSD şi în alte partide. Năstase şi gaşca lui sunt expresia de cumetrie dintre politică şi mătuşa Tamara. Criteriul de apartenenţă la această gaşcă a fost în primul rând homosexualitatea, în al doilea rând - masoneria şi în ultimul rând - infracţionalitatea. Cum pot fi numite persoanele care se ocupă cu traficarea funcţiilor, dacă nu infractori?".

Facand o mica paranteza, comportamentul homosexual al masonilor nu este ceva rar intalnit. In America anilor '80-90 au fost cateva scandaluri de presa care dezvaluiau depravarea extremă şi perversiunile sexuale de tot felul în rândul politicienilor de vază, al oamenilor bogaţi şi influenţi din apropierea Casei Albe si a elitei mondiale de la Bohemian Grove. Mai multe detalii cititi in Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili.

"Unelte" masonice filmate de TVR la ritualul unei loji din România

Antonie Iorgovan a continuat insa cu afirmatiile sale si a indicat şi nume: "Unii din membrii Guvernului condus de Năstase, precum Ilie Sârbu (la acea vreme vice-preşedinte al PSD şi fost ministru al agriculturii, n.n.), Eugen Bejenariu (senator PSD n.n.), Şerban Mihăilescu (fost secretar general al guvernului Năstase n.n.), Gabriel Oprea, iar în teritoriu este încrengătura de la Caraş-Severin, în frunte cu Ion Mocioalcă. Mai sunt cei cărora li se spunea Miki Şpagă sau Şpagaton (fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon n.n.). "

Într-o conferinţă de presă Iorgovan revine cu noi dezvăluiri despre Ilie Sârbu: "Eu nu l-am facut homosexual pe Ilie Sarbu. Evident ca nu-l vedeam la homosexuali, dar categoric mi s-a confirmat ca este mason. Pai, daca este mason si Frunzaverde este tatal lor si ei merg in genunchi, cum pot ei sa fie vreodata adversari politici si sa sara la gatul lui Frunzaverde? Sârbu este mâna dreaptă a lui Frunzăverde şi va trebui să aleagă dacă face politică sau îi duce tava şefului de cuib" (sintagmă cu evidente trimiteri la legionari, n.n.)

Antonie Iorgovan in 2006

Au urmat reacţii vehemente. Ilie Sârbu a spus chiar că "îl ia de păr şi-l bate în plenul Senatului, să-l vadă toată lumea". Eugen Bejinariu că "Iorgovan mai vorbeşte în calitate de membru PSD doar ca urmare a îngăduinţei de care a dat dovadă Adrian Năstase". Ion Iliescu l-a ameninţat cu "judecata în Consiliul de Integritate Morală". Aici trebuie făcută o precizare importantă: şi lojile masonice au astfel de Consilii în care membrii care îşi încalcă jurămintele sunt judecaţi şi condamnaţi, uneori chiar la moarte.

Cert este faptul că Iorgovan a declarat un război făţiş masoneriei atunci când a afirmat: "Ori eu, ori ei. Am constituit consiliul de onoare care va judeca toate cazurile. Dacă debarcarea lui Năstase nu este urmată şi de alte debarcări, nu am făcut nimic. Gaşca pătaţilor, aşa cum îi spun eu, ar fi bine să-şi pregătească glonţul pe ţeavă, că numai aşa mă vor putea opri. Ar trebui să-şi anunţe killerii că de acum încolo va fi care pe care".

Lui Iorgovan nu i-au fost trimişi killer-ii, ci un cancer. După moartea sa, Adrian Păunescu afirma pe postul de televiziune Antena 1: "Antonie Iorgovan mi-a mărturisit în mai multe rânduri convingerea sa că ar fost iradiat. Era incomod, genul de om care deranja".

Aceleaşi informaţii apar şi în alte surse, puţine, de altfel şi nepreluate de presă, deşi sunt de o gravitate excepţională: "În cadrul unei discuţii cu câteva colege din Parlament, Iorgovan spunea că a câştigat, măcar episodic, o bătălie grea, scrie Civic Media. Era bucuros de victoria sa în faţa cancerului, dar, în acelaşi timp, era convins că nu boala îl răpune treptat, ci complotul criminal."

Antonie Iorgovan in 2007

Iorgovan a mai făcut astfel de afirmaţii şi la un talk-show difuzat de B1 TV: "Boala mea, după toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere... Deci, cândva, mi s-a pus o bucăţică de uraniu, nu mai mult, am întrebat şi eu cât trebuie... atât, o bucată de uraniu, pe care ţi-o pot ataşa pe un scaun când te duci la o conferinţă".


Teoria Conspiratiei - Masoneria in Romania [TVR1]

Un documentar de propaganda masonica realizat de Cristian Rautu (CriCri Media) pentru TVR1... pareri pro si contra cu invitati speciali printre care Ion Iliescu si alti reprezentanti ai masoneriei romane dar si cei care au pareri contra masoneriei precum Antonie Iorgovan care reafirma caracterul mafiot, secret si deci neconstitutional al acesteia. Sunt prezentate filmari din interiorul unui templu masonic si declaratii ale lui Olimpian Ungherea despre infiltrarea masoneriei in Biserica si in institutiile statului.

Bibliografie si recomandari:
Masoneria - paravan la mafie si crima organizata
Sfârşitul unui om politic incomod pentru masonii din PSD: Antonie Iorgovan
Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili
In memoriam Antonie Iorgovan: PSD, o gasca de homosexuali, masoni si infractori
http://mdzr.blogspot.com/2008/03/in-memoriam-antonie-iorgovan-psd-o.html
http://manipularea.blogspot.com/2008/03/masoneria-in-romania.html
Ce ascund de marele public Iliescu, Geoana si Nastase? Stransa colaborare cu masoneria!

3 comentarii :

  1. regret ca am fost blocata pe site-ul dvs unde ma incarc de energie cand ascult de fiecare data mesajul distinsului si regretatului domn profesor universitar Antonie Iorgovan. Sunt studenta la drept in anul 4 si am regretat enorm trecerea lui in nefiinta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut distinsa onoare sa-i tin Haina dansului la un proces eram in sala ca martor,sa uitat in ochii mei cu incredere si mi-a zis tinere poti sa ai grija de haina mea pana termin procesul,nici macar nu ma intrebat cu ma numesc a avut incredere in mine dintro singura privire.Dupa ce a terminat cu procesul mi-a multumit frumos si dupaia ma intrebat cu ma numesc.Dupa ce am ajuns in Statele Unite am inteles ce om de valoare a pierdut Romania,pacat ca ar fi fost un presedinte bun pentru Romania.

    RăspundețiȘtergere