Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 17 iunie 2008

Senzational! Exista motorul cu apa - tehnologia care poate revolutiona viata planetei

5 comentarii :
REUTERS, 13 Iunie 2008
Compania Japoneza Genepax a prezentat automobilul ecologic care functioneaza doar cu apa.

Masina are un generator de energie care extrage hidrogenul din apa aflata in rezervor si produce energia electrica necesara deplasarii. "Masina continua sa mearga atat timp cat ai o sticla de apa cu care sa o alimentezi din cand in cand, chiar din interior", a afirmat Kiyoshi Hirasawa, CEO-ul Genepax. Acesta a tinut sa precizeze ca nu conteaza ce fel de apa se afla in rezervor, apa de ploaie, de rau sau de mare, si ca inca nu se stie cand automobilul se va afla in showroom-uri.

Genepax compania care a inventat aceasta tehnologie doreste sa colaboreze cu fabricantii japonezi de automobile pentru a trece la productia de serie.



Iata o stire senzationala! De ce oare este prezentat ca un fapt aproape banal? Presupunand ca intradevar exista o criza de petrol cum se face ca in gasirea solutiei o mica companie japoneza reuseste ca surclaseze marile companii auto? Realitatea este ca desi exista solutii ieftine si accesibile de energie de mai multi ani acestea nu sunt promovate sau sunt pur si simplu ingropate de catre corporatiile care urmaresc profituri nelimitate si de catre conducatorii ocultii care folosesc aceasta aviditate a industriasilor pentru a mentine controlul si dependenta energetica a tuturor oamenilor de pe aceasta planeta.

Care va fi destinul acestei tehnologii ce ar rezolva atat criza energetica cat si cea ecologica? Probabil va fi achizitionata de vreo companie auto si nu vom mai auzi de ea pentru multi ani. In acest timp pretul petrolului va continua sa creasca la fel ca toate preturile produselor dependente de petrol ori de transport.

Cum ar arata insa o lume in care motorul cu apa ar fi folosit pe scara larga inclusiv in casele oamenilor? Cel mai probabil treptat ar dispare benzinariile, companiile petroliere, termocentralele mari si centralele termice pe gaz, lemn sau motorina, si nici companiile furnizoare de energie electrica nu s-ar simti prea bine. O alta consecinta ar putea fi ca avand mai multa independenta energetica oamenii n-ar mai fi nevoiti sa munceasca 8-10 ore pe zi. Implicatiile la nivel politic si financiar ar fi majore pentru ca aceste schimbari energetice ar insemna ca "cei puternici" sa-si piarda puterea, am putea asista la colapsul economic al marilor imperii. In schimb pentru oamenii de rand trecerea catre o tehnologie ieftina si curata ar fi destul de usor de realizat si fara prea multe complicatii. Insa cine doreste asa ceva la nivel politic?

Cititi si:
Cacealmaua crizei petrolului
Noi confirmari ale minciunii crizei petroliere
Cine a ucis automobilul electric?
Energia libera pe baza de apa sarata - descoperirea solutiei pentru criza energetica a umanitatii poate vindeca si cea mai crunta boala: cancerul

5 comentarii :

  1. O CORECTIE ESTE NECESARA:
    MOTORUL MERGE CU HIDROGEN IAR ELECTRICITATEA DE LA BATERIE AJUTA LA DISOCIEREA MOLECULEI DE APA IN OXIGEN SI HIDROGEN.
    EXISTA DEJA KITURI DE VINZARE PE INTERNET, SAU INSTRUCTIUNI PT CEI INDEMINATICI!
    ACESTE INVENTII SINT VECHI SI O PARTE DIN ELE SINT DOMENIU PUBLIC DECI SE POT FOLOSI LIBER!
    VA INDEMN PE TOTI SA FACETI ASTA!
    CAUTATI PE GOOGLE IN ENGLEZA "DRIVE YOUR CAR ON WATER".
    VA UREZ SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  2. Corectia dvs este eronata in cazul de fata. Intradevar exista si motoare cu hidrogen insa in stirea aceasta se pare ca este vorba de un motor electric. Ca sa va convingeti cititi cu atentie stirea originala Reuters: "The generator then releases electrons that produce electric power to run the car" sau pagina de web a companiei Genepax http://www.genepax.co.jp/en/: "We are proud to present our H20 powered electricity generator, the Water Energy System ("WES")"
    Din pacate nu am vazut pana acum pe nimeni care sa-si fi transformat motorul masinii intr-unul pe apa pentru a fi absolut sigur ca indicatiile de pe internet functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Motorul lui Rusetel este o simpla masinarie cu randament mizerabil.

    Am citit brevetul sau si m-am uitat la figuri (il puteti descarca de aici: http://bd.osim.ro/pdf/116000-/116400-/116426.pdf ). Asa zisul inventator a creat un motor cu abur clasic la care fluidul de lucru, apa, este incalzit nu prin combustia carbunelui ci electric cu o plita tip resou care bineinteles consuma curent pentru asta. Energia electrica ar fi mult mai eficient utilizata daca in locul incalzirii apei ar fi folosita pentru alimentarea unui motor electric clasic, stiut fiind ca randamentul acestora este foarte mare (80-90% sau chiar mai mult). Conform cu teorema randamentului ciclului ideal Carnot eficienta motorului termic Rusetel nu poate depasi 1-Trece/Tcald unde Tr si Tc sunt valorile intre care oscileaza temperatura vaporilor de apa din cilindru in timpul destinderii lor. In mod ideal Trece=100 C = 373 K si Tcald = citeva sute grade C. Un calcul simplu arata ca pentru un Tr=100 (373) si Tc=500 (773) rezulta randamentul = 1-373/773=52%. Pentru Tr=100 (373) si Tc=1000 (1273), randamentul este 1-373/1273=70% deci mai mic evident decit al celui mai prost motor electric alimentat de aceeasi sursa de curent ca si cel a lui Rusetel. Calculele prezentate sunt insa pentru un motor termic ideal. In realitate acestea au randamente mai mici din cauza pierderilor de tot felul. Deci concluzie, in cel mai bun caz motorul lui Rusetel poate fi considerat drept o ciudatenie, ceva care se invirteste fara sa aiba vreo utilitate in industria auto, mai precis pentru propulsarea autovehiculelor. Mai mult, autorul nu intelege notiunea de combustie atita vreme cit in primele rinduri ale brevetului pretinde ca, citez: "Inventia se refera la un motor care utilizeaza drept combustibil apa." cind in realitate apa este folosita drept simplu fluid de lucru la fel ca in motorul lui Watt. Facindu-i reclama lui Mihai Rusetel si prezentindu-i descoperirea ca o mare speranta a industriei auto ne descalificam si autoridiculizam in fata eventualilor straini care ar citi textele din ziare. Rusetel nu intelege principiile fizicii si se crede inventator genial cind in realitate nu a realizat nimic altceva decit un caraghioslic, o aiureala.

    Credeti ca motorul cu apa brevetat de Mihai Rusetel la OSIM este aplicabil la vehiculele rutiere?
    Sondaj aici: http://www.geocities.com/sondajeopinie

    RăspundețiȘtergere
  4. Comentariul dumneavostra mi se pare de bun simt, cu mentiunea ca articolul nostru se refera la cu totul alt motor, al unei firme japoneze nu al lui Rusetel (acum am auzit prima data de acest nume), si e bazat pe cu totul alta idee si principiu de functionare.

    RăspundețiȘtergere
  5. confectionez ,vind si montez chituri hho
    ma gasiti la adresa de mess sau mail
    lucian_fitze2008@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere