Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 1 iulie 2008

Actrita Goldie Hawn practica meditatia

Niciun comentariu :
Goldie Hawn a fost dansatoare inainte de a deveni blonda arhetipala in spectacolul de varietati "Laugh-In" de la sfarsitul anilor '60. Cariera sa a stat sub o stea norocoasa inca de la inceput. In 1969 a fost distribuita sa joace in filmul "Cactus Flower" si, desi a fost primul sau film de lung metraj, ea a obtinut premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar. In 1980 a fost din nou nominalizata la Oscar, "Private Benjamin" fiind un film la care Goldie a fost si producator executiv. Cel mai actual rol al ei (1999) l-a avut in comedia "The Out-of-Towners", in care a jucat alaturi de un alt mare actor Steve Martin.

Desi are 51 de ani, Goldie Hawn pare mult mai tanara. Este casatorita cu celebrul actor Kurt Russell si este inca indragostita de el. Locuiesc in Pacific Palisades unul din cele mai frumoase si mai bogate cartiere ale Los Angelesului. "Am cel mai grozav barbat de pe pamant si o cariera care functioneaza", spune actrita.

Kurt Russell este mai tanar ca ea cu 5 ani si este un star hollywoodian bine platit. Cei doi s-au casatorit in 1986. De atunci, Goldie si Kurt sunt cea mai fericita pereche de indragostiti din lumea filmului.

Actrita Goldie Hawn practica meditatia. Si-a amenajat si o "Camera Raj", pe care a impodobit-o cu fel de fel de obiecte aduse din repetatele ei calatorii in India. Petrece zilnic o ora in camera ei de meditatie si se imbraca tot mai des in haine traditionale asiatice. De curand, a realizat un film documentar pentru a atrage atentia asupra brutalitatii cu care sunt ucisi elefantii indieni.

Richard Gere si Goldie Hawn in India, la aniversarea Tibetului
In Dharamsala, India, pe 10 Martie 1999, Dalai Lama a tinut un discurs tuturor celor care venisera la aniversarea a 40 de ani de la ocuparea Tibetului de catre chinezi. In prezentarea sa, care a durat 20 de minute, el a condamnat represiunea chineza in Tibet si a facut din nou un apel fierbinte catre Beijing de a relua dialogul pe tema viitorului Tibetului.

Stelele Hollywood-ului, Richard Gere si Goldie Hawn, s-au aflat si ei printre miile de sustinatori ai cauzei Tibetului. Sunt doi din cei mai faimosi actori americani care acorda sprijinul lor miscarii de eliberare a Tibetului.

Cand s-a reintors in America, Goldie Hawn a dat un interviu in care a spus: "Darul lui Dalai Lama pentru aceasta lume este de a reaminti tuturor fiintelor umane de pe acest pamant ca se poate trai manifestand permanent bunatate si compasiune". Si a completat: "Ma doare inima ca acesti oameni, cu o elevare sufleteasca nemaiintalnita, si care fac parte dintr-o traditie spirituala extraordinara, au fost obiectul abuzului. Meditez pentru eliberarea Tibetului si inainte de toate pentru eliberarea omenirii".

Actrita crede ca optimismul sau isi are radacinile in budism. "Uneori, cand copiii mei sunt prost dispusi, le spun: 'Uite, aici, jos, s-ar putea sa fie innourat. Dar daca inchizi ochii si-ti lasi spiritul sa se inalte mai sus, vezi soarele si pe urma poti tu insuti sa-l faci sa straluceasca. De cate ori vrei'." Cea mai recenta declaratie a actritei Goldie Hawn a fost: "Iubesc viata. In fiecare zi ma trezesc emotionata. Vreti sa stiti ce cred? Cred ca trebuie sa incetati sa va plangeti de mila si sa va bucurati ca traiti o noua zi. Cine stie ce lucruri minunate vi se pot petrece in aceasta noua zi? ”

Preluare din revista Yoga Magazin nr.15: http://www.luxsublima.ro/yoga_magazin_revista.php?id=38&rub=31

Cititi si:
Tibet: povestea unei tragedii
Invitatie pentru binecuvantarea poporului tibetan
Stiati aceste date despre genocidul din Tibet?
Stiati ca in 1995 chinezii au rapit un baietel de numai 6 ani, pe Panchen Lama?
Culmea prostiei antispirituale: reincarnarea cu adeverinta

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu