Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 10 iulie 2008

Alt pas catre introducerea cipului satanic: bratara electronica EMD

Niciun comentariu :
Washington Times relateaza despre inventia unei noi metode de control si tortura care va fi servita in avioane pe langa alte facilitati si servicii. Bratara electronica EMD (Electro-Musclar Disruption) este o precursoare a cipului electronic implantat direct in corp, unul din obiectvele noii ordini mondiale, care este profetit in apocalipsa a fi instrumentul de control total al "fiarei". Momeala introducerii acestui gadget Big Brother este folosirea lui pe post de bilet de avion pe care astfel chipurile nu-l mai poti pierde. Facilitatea principala in caz de "necesitate": livrarea catre purtator a unor socuri electrice care provoaca imobilizarea acestuia datorita contractiilor musculare produse.

Iata un video de prezentare in care se justifica folosirea lui prin prevenirea unor noi atacuri de genul celor de la 11 septembrie 2001.

Sa mai adugam ca recent SUA a conditionat eliminarea vizelor pentru cetatenii UE, de furnizarea unei baze de date, ce contine detalii despre tranzactiile facute cu cardul, calatoriile intreprinse si site-urile de web vizitate de catre cetatenii care doresc sa calatorească peste Ocean. Supravegherea securitatii lui Ceausescu era o mica cresa pe langa ce se pregateste acum. Mai are cineva indoiala ca ne indreptam catre o dictatura in America care se va extinde la nivel mondial?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu