Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 24 iulie 2008

Document - Decizii luate la Conventul Masonic din anul 5989 cu privire la Marele Orient al Turciei

Un comentariu :
Un document masonic secret redactat de Loja Suprema a Marelui Orient al Frantei si dezvaluit in revista RONESSANCE-Istanbul nr.6, 1991. De remarcat faptul ca masonii nu il recunosc pe Iisus Cristos inclusiv prin faptul ca nu folosesc calendarul Gregorian care are ca reper anul nasterii sale (anul masonic 5989 corespunde cu anul 1989 dupa Cristos).

Dupa cum am indicat deja in articolele 31 si 33, dupa scandalul lojei P2 din Italia, desconspirarea fratilor nostri masoni din Grecia a generat niste crize serioase. Consecinte similare sunt posibile si pentru Turcia. Sfatuim toti francmasonii sa ia imediat masurile necesare. Cele de mai jos reprezinta deciziile luate cu privire la Marele Orient al Turciei in cursul conventului reunit in Austria la 25 aprilie 5989(1989):

DECIZIA 1 A) Sa se determine si sa se previna imediat toate desfasurarile antimasonice si antisemite. B) Sa se extermine miscarile care ar putea impiedica realizarea idealurilor masonice. C) Sa se pregateasca un raport detaliat privind fortele antimasonice din ultimii 10 ani.

DECIZIA 2 A) Sa se intareasca solidaritatea francmasonilor in presa (mass-media). Totusi, sa se creeze o rivalitate artificiala pentru a se evita o desconspirare nedorita. B) Sa se ia precautiuni vitale pentru a impiedeca desconspirarea masonilor asezati in posturi cheie. C) Sa se avertizeze masonii din cadrul presei sa fie mai sensibili si mai atenti pentru a putea preveni si opri formatiunile religioase conservatoare sau traditionaliste.

DECIZIA 3 A) Sa se mareasca numarul francmasonilor situati in cadrul partidelor si miscarilor populare si de asemeni sa li se intareasca influenta. B) Sa se ceara ajutorul si cooperarea lojelor europene pentru probleme financiare.

DECIZIA 4 A) Sa se impuna progresiv morala si spiritul masonic prin intermediul mass-mediei. B) Sa se elimine imediat banuielile si prejudecatile cu privire la Masonerie. Sa se canalizeze cluburile noastre afiliate (ROTARY, LIONS, etc) pentru aceasta misiune. Sa se organizeze campanii culturale pentru castigarea simpatiei maselor populare.

DECIZIA 5 (specifica numai Turciei) A) Sa se includa marile noastre asociatii in organizatia GAP (Marele Proiect din Sud-Est). B) Sa se pregateasca conditii necesare pentru investitii in Sud-Est. C) Sa se asocieze masonii intreprinzatori la investitiile din aceasta zona.

DECIZIA 6 A) Sa se asigure educarea maselor in sensul indepartarii lor de la credintele si dogmele religioase. B) Sa se actualizeze acest subiect in cadrul scolilor si universitatilor prin intermediul masonilor nostri situati in medii academice. C) Sa se denigreze, pe de alta parte, aceste tendinte dogmatice prin intermediul mass-mediei.

DECIZIA 7 (specifica numai Turciei dar similara situatiei Romania - Republica Moldova - N.T.) A) O eliberare posibila a statelor de limba turca din Uniunea Sovietica va puta afecta situatia Turciei in Europa si Orientul Mijlociu. Sa se ia masuri eficace pentru protejarea echilibrelor regionale. B) Dupa schimbarea de regim din fosta Uniune Sovietica, sa se orienteze opinia publica in sensul sublinierii detrimentelor pe care le-ar putea avea o viitoare reuniune a statelor de limba turca in Republica Turcia.

DECIZIA 8 A) Sa se continue observarea si selectarea de tineri adecvati prin intermediul cluburilor premasonice : LIONS, ROTARY, DINNERS, etc. sa se inceapa educarea acestor tineri initiati in sensul idealurilor noastre masonice in centrele noastre speciale care se afla in Europa sau America. B) Sa se aranjeze rambursari si conditii necesare pentru educarea in strainatate a noilor initiati.

DECIZIA 9 A) Sa se raporteze in fiecare saptamana toate noile desfasurari la Comitetul Central din Paris si la responsabilii Consiliului Suprem al Turciei. B) Sa se imbogateasca si sa se amelioreze informatiile trimise la Loja-Mama din Chicago.

DECIZIA 10 A) Sa se controleze si sa se anuleze pe termen lung miscarile islamice radicale. B) Sa se provoace discordia si dezintegrarea printre gruparile religiose, pentru a le atenua efectele lor in sens antimasonic. C) Sa se orienteze puterea efectiva a reactiilor religioase pentru a le atenua efectul negativ asupra scopurilor noastre masonice.

DECIZIA 11 A) Sa se urmareasca toate articolele si publicatiile antimasonice aparute in presa. B) Sa se adune toate lucrarile antimasonice si sa li se impiedice vanzarea. C) Sa se opreasca pe cai eficiente si convenabile toate activitatile scriitorilor, publicistilor si editorilor antimasoni.

DECIZIA 12 Sa se respandeasca stabilimentele premasonice in randul publicului larg.

Un comentariu :