Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 24 iulie 2008

Incredibil!! In Uniunea Europeana Sovietica se reinstituie pe ascuns pedeapsa cu moartea pentru opozanti

Niciun comentariu :
În toate ţările europene, pedeapsa cu moartea este astăzi abolită. Tratatul de la Lisabona, noua Constituţie europeană, pe care tehnocraţii masoni din fruntea UE încearcă să o impună cu orice preţ, în ciuda respingerii ei de către cetăţenii Europei, reintroduce pedeapsa capitală.

Un grup de jurişti germani şi austrieci au avut supriza să descopere această prevedere sub forma unei notiţe, care trimitea la rândul ei la o altă notiţă. Profesorul Albrecht Schachtschneider, unul dintre cei patru jurişti care au realizat analize asupra Tratatului de la Maastricht şi a diferitelor forme ale Constituţiei europene, a explicat cum ratificarea Tratatului de la Lisabona atrage după sine şi acceptarea Cartei Uniunii Europene. Aceasta stipulează că pedeapsa cu moartea este abolită, dar face o trimitere la o notiţă din josul paginii unde scrie cu litere mici: „cu excepţia situaţiei de război, dezordine socială şi insurecţie”.

Acest mod de a strecura în Constituţie o prevedere de o asemenea importanţă şi gravitate reprezintă o încălcare a tuturor principiilor juridice,” arată Albrecht Schachtschneider. „În plus nu sunt definite infracţiunile care pot fi pedepsite cu pedeapsa supremă. Cine stabileşte că dezordinea socială a atins un asemenea grad încât se poate abroga prevederea care interzice pedeapsa cu moartea şi aplica această notă de subsol? Ce tribunale o vor acorda? Tribunale speciale, întrunite pentru stări de urgenţă? De la ce punct un protest în masă va începe să fie considerat insurecţie, pasibilă de pedeapsă cu moartea?” se întreabă juristul german.
Mai mult pe Yogaesoteric.net

Vladimir Bukovsky, fost dizident sovietic ce locuieste acum in Marea Britanie afirma ca proiectul Uniunii Europene a fost inspirat dupa cel al Uniunii Sovietice. Bukovsky cunoaste foarte bine sistemul sovietic, fiind atat o victima a sa (a petrecut mai mult de 10 ani in inchisorile sovietice pentru "activitati anti-sovietice") cat si un cunoscator al secretelor sale (a avut acces la dosarele KGB dupa 1992).

Locuind in Marea Britanie inca dinainte de intrarea acesteia in Uniunea Europeana, si avand relatii cu multi dintre liderii europeni, Bukovsky este de asemenea un bun cunoscator si un analist avizat al dedesubturilor UE. Intr-un discurs tinut la Bruxelles in anul 2006, Bukovsky a facut referire la documente confidenţiale din arhivele sovietice la care a avut acces in 1992. Acestea confirmau existenta unei conspiraţii destinate a transforma Uniunea Europeana intr-o organizaţie de tip socialist, prin asta referindu-se “la anumite structuri, anumite ideologii care sunt induse, la planuri, directii, la inevitabila expansiune; la anularea natiunilor, care a fost scopul Uniunii Sovietice.”

Bukovsky continuă: “Cei mai multi oameni nu inteleg asta, insa noi intelegem, intrucat am fost crescuti in URSS unde trebuia sa studiem ideologia sovietica in scoli si universitati.” In timp ce marxism-leninismul promitea sa accelereze “stergerea” statelor nationale, regimul sovietic - la fel ca toate regimurile cu radacini in marxism - si-a consolidat puterea si s-a razboit cu identitatile nationale. “URSS a devenit un stat foarte puternic, insa pe seama obliterarii natiunilor,” a amintit Bukovsky, avertizand ca Uniunea Europeana urmeaza aceleasi obiective in numele crearii unei noi “identitati europene”.

El a mai mentionat ca forma de conducere şi de organizare a Uniunii Europene seamănă înspăimântător de mult cu cea a defunctei URSS. Asemanarea se datoreaza planului comun de dezvoltare, stabilit de Gorbaciov impreuna cu mai multi lideri politici comunisti/socialisti din Europa occidentala, in urma cu mai bine de 20 de ani. Acest proiect pe Gorbaciov l-a numit "casa noastra comuna Europeana", s-a derulat pas cu pas de atunci incoace si viza social-democratizarea URSS, dar si a Europei occidentale, urmata apoi de convergenta celor doua intr-o singura structura federala. Structurile Uniunii Europene au fost deci construite in asa incat sa poata fi ajustate, sa se potriveasca celor Sovietice.

Conspiratia a esuat, din fericire, in Uniunea Sovietica, dar are sanse sa "reuseasca" in Uniunea Europeana. Va prezentam in continuare alte cateva citate din discursul lui Vladimir Bukovsky.

"Nu este un accident ca Parlamentul European, spre exemplu, imi aminteste de Sovietul Suprem. Arata ca Sovietul Suprem pentru ca a fost gandit si proiectat in acelasi fel. Similar, cand te uiti la Comisia Europeana, aceasta arata ca Politburo. Chiar cu exactitate, vreau sa spun, exceptie facand faptul ca ea are 25 de membri iar Politburo avea 13 sau 15. In afara de aceasta diferenta cele doua organisme sunt exact la fel, nu raspund in fata nimanui, nu sunt direct alese de nimeni. Cand observi toata aceasta bizara activitate a Uniunii Europene cu cele 80.000 de pagini de reglementari ale sale, pare a fi Gosplan. Am avut o organizatie care planuia totul in economie, pana la ultimul surub si ultima piulita, cu cinci ani in avans. Exact acelasi lucru se intampla in Uniunea Europeana. Cand analizezi coruptia in EU, este exact acel tip Sovietic de coruptie, incepand de la varf spre coada mai degraba decat invers."

"Daca treci in revista toate structurile si caracteristicile acestui emergent monstru European vei observa ca seamana din ce in ce mai mult cu Uniunea Sovietica. Binenteles este o versiune mai blanda a Uniunii Sovietice. Va rog, nu ma intelegeti gresit! Nu spun ca are un Gulag. Nu are un KGB – nu inca – dar privesc cu atentie acele structuri ca Europol-ul, spre exemplu. Ma ingrijoreaza cu seriozitate deoarece aceasta organizatie va avea probabil puteri mai mari decat KGB-ul. Vor avea imunitate diplomatica."
Sursa: Depinde de noi

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu