Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 23 iulie 2008

Nu toti criminalii de razboi sunt tratati la fel

Niciun comentariu :
Radovan Karadjici a fost prins si va fi judecat la Haga ca un criminal de razboi, iar presa face mare tam-tam pe tema asta. Unii politicieni au ajuns chiar sa-l compare pe sarb cu Bin laden, papusa terorista cu care americani au speriat lumea. Guvernul sarb este laudat de europeni pentru isprava facuta si i se flutura din nou pe la nas aderarea la UE.

Sunt oare toti adevaratii criminali de razboi judecati la fel? Sunt ei oare expusi la fel in mass media? NU!

George Bush a propus o lege aprobata de catre Congres, ce ofera tuturor membrilor administratiei americane, retroactiv, imunitate deplina fata de orice acuzatie legata de crime de razboi, tortura si tratarea necorespunzatoare a detinutilor, de la 11 septembrie 2001 pana in prezent. Faptele mentionate erau sanctionate chiar prin pedeapsa cu moartea in legislatia ce era in vigoare pana atunci. Cu alte cuvinte Bush a blocat orice posibilitate ca el si membri ai guvernului sau sa fie vreodata acuzati de crime de razboi. Astfel nu mai este posibila incriminarea celor responsabili de milioanele de oameni morti in Afganistan si Irak sau de torturile inimaginabile pe care prizonierii si suspectii de terorism le-au suportat in lagarele americane din intreaga lume. Iata un fragment dintr-o emisiune a CNN, in care ziaristii au ajuns chiar sa se intrebe ce a devenit tara lor!


Sa mai amintim ca pe langa declansarea razboaielor din Afganistan si Irak, in care au fost tarate si o multime de alte natiuni europene, cel mai hulit presedinte american, a fost acuzat ca face abuz de cocaina de catre Scott McClellan fostul sau secretar de presa de la Casa Alba, a promulgat legea interceptarii totale a comunicatiilor fara mandat, lege care acorda si o imunitate retroactiva companiilor de telecomunicatii care au participat la programul de ascultari fara mandat al Justitiei in secret la ordinul presedintelui american, iar sotia sa doreste sa divorteze datorita relatiei amoroase secrete pe care presedintele o are cu secretarul de Stat american Condoleezza Rice.

America a ajuns mai rau ca o tara bananiera, Constitutia ei a fost aruncata la cos, iar democratia este doar o vorba in vant. Oare de ce nu spune nimeni lucrurile astea in presa? Cand se vor trezi ziaristii si vor spune ca SUA a devenit o dictatura, cand va fi prea tarziu? Este presa libera sa spuna adevarul?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu