Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 17 iulie 2008

Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului - Actualizat

2 comentarii :
(Update 29 iulie - am adaugat cateva imagini sugestive ale semnalelor masonice originale in dreptul masonilor Oprescu, Diaconescu si Orban)
A trecut o luna de la desemnarea noului primar al Bucurestiului. Dupa o perioada de tacere adanca, Sorin Oprescu si-a inceput mandatul, mai mult inghiontit de ziaristi, deoarece populatia astepta dezvaluirile promise despre coruptia din primarie. Si-a inceput activitatea in mod propagandistic, in fata camerelor televiziunilor, cu cateva demolari de terase din parcuri si amenintand cativa directorasi care inca nu au varsat in conturile noului primar, cota parte din spagile recoltate. Chiar daca vor exista cativa indivizi sacrificati de ochii presei, suntem siguri ca apoi totul se va linisti, iar Adriean Videanu in mod sigur va trai in continuare linistit fara ca doctorul Oprescu sa-i tulbure viata in vreun fel, cu dezvaluiri ale unor fapte de coruptie. Pe ce ne bazam? Cititi acest articol pana la final si veti afla.

Presa a relatat deja in mai multe ocazii apatia suspecta din timpul campaniei electorale. Au fost multe acuzatii de blat, iar uneori paparazzi au obtinut chiar si fotografii ale intalnirilor secrete dintre candidati, posibile dovezi ale unor aranjamente. Ce anume i-ar putea determina pe politicieni sa faca intelegeri interpartinice secrete, fara teama ca ar putea izbucni un imens scandal daca cineva ar da totul in vileag publicului si colegilor de partid?

In al cincilea protocol masonic este descrisa una din modalitatile de operare si de detinere a controlului politic de catre masonerie, inflitrarea in orice organizatie politica si racolarea de prozeliti din toate partidele: "Noi vom imprumuta fara sa ezitam haina tuturor partidelor, ale tuturor tendintelor si vom imbraca cu ele pe oratorii nostri...". Un exemplu zdrobitor a avut loc cu 4 ani in urma, cand la alegerile prezidentiale din SUA, cei doi candidati apartineau aceleiasi secte masonice de la Yale, Skull and Bones (avand ca simbol un cap de mort), desi faceau parte din partide diferite. In ciuda multitudinii fraudelor din procesul electoral si a rezultatului foarte strans, in mod ciudat, John Kerry si-a recunoscut prematur infrangerea si chiar l-a felicitat pe George Bush, renuntand la orice fel de contestatii.

Oare am avut si la Bucuresti o astfel de falsa cursa electorala cu un singur castigator, francmasoneria, indiferent care dintre candidati ar fi fost cel ales prin vot?

Va propunem o analiza pe baza imaginilor si afiselor promovate de cei 4 in campania electorala pentru a cauta posibile semnale de apartenenta la masonerie.

In cazul imaginilor din presa mai putem avea dubii daca un anumit gest reprezinta transmiterea unui semnal (gest) masonic sau daca este selectat intamplator de catre redactorii ziarului. Insa in cazul afiselor si al imaginilor din campania electorala nu mai poate fi vorba de nicio coincidenta, totul fiind sub controlul sefilor de campanie si al candidatilor.


Sa incepem cu Sorin Oprescu. In prima imagine afisata in cadrul campaniei, atat pe site-ul propriu cat si pe afisele din capitala, face un semn cu aratatorul. Conform lucrarii SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA, de regulã, semnalul cu arãtãtorul indicã cel putin un lucru: persoana care îl emite apartine direct masoneriei si este activ implicata în miscarea de edificare a Noii Ordini Mondiale francmasonice-anticrestine, fie altei organizatii de luptã filomasonica si participã cel putin la modul cel mai general, la marea subversiune. "Primul pentru Bucuresti" mesajul textual asociat cu acest semnal, cat si cu cel identic al lui Cristian Diaconescu, dupa cum vom vedea in cele ce urmeaza, indica atat membrilor masoneriei cat si celor ai PSD, ca cei doi isi cunosc foarte bine rolurile in mascarada electorala.

Confirmarea stranselor legaturi cu masoneria a venit la scurt timp dupa alegeri cand presa a dezvaluit faptul ca in staff-ul de campanie al "independentului" Oprescu s-au aflat mai multi masoni care vor intra si in componenta noii conduceri administrative.



Vasile Blaga a avut o campanie penibila si neconvingatoare. A folosit pe majoritatea afiselor si pe site-ul de campanie un evident semnal masonic, cel de recunoastere pentru gradul al treilea, al maestrului mason, care se executa impingand degetul mare spre abdomen si apoi trasand cu mana o miscare de la stanga la dreapta, modul in care un pumnal l-ar sfarteca, aluzie la pedeapsa care il paste pe cel care incalca juramantul facut la initierea in acest grad:
“…să am corpul tăiat în două, măruntaiele scoase, trupul să îmi fie ars, iar cenuşa răspândită în cele patru vânturi” (jurământ masonic, gradul III).




Cristian Diaconescu a avut o campanie de fatada. Cu siguranta, el stia ca adevaratul candidat, sustinut pe ascuns de PSD, este Sorin Oprescu. Asa ca a participat in mod tacit si cu buna stiinta la farsa care, în conformitate cu planurile dinainte stabilite de superiorii sectei masonice, a fost pregatita pentru bucuresteni, prin falsa candidatura independenta a doctorului. Aceeasi pacaleala va fi pregatita probabil si pentru alegerile prezidentiale de anul viitor. Diaconescu nu s-a afisat cu mesaje masonice in mod ostentativ pe site-ul sau de campanie sau pe putinele afise (oare a ramas PSD-ul fara bani in Bucuresti?). El a semnalizat insa "fratilor" ca trebuie sa-l sustina pe Oprescu, folosind pe site-ul sau cel mai vizibil in cautarile pe internet, un gest identic cu al lui Oprescu aplicat insa peste propria gura, o imagine extrem de sugestiva care intuitiv spune totul, chiar fara a cunoaste ca este vorba de un mesaj masonic din categoria celor facute cu aratatorul, ori ca reprezinta semnul masonic al tacerii. Acesta este semnul conspirativitatii si tainurii planurilor malefice. De altfel, se stie ca tradarea secretelor masonice se pedepseste prin represalii ingrozitoare in cadrul acestei secte satanice.


Ludovic Orban a facut figuratie din partea PNL, neavand sanse reale de castigare a fotoliului de primar. A apelat si el la clasicul semnal masonic cu aratatorul, mascat de folosirea lui ca bagheta indicatoare (nu i-a spus mama lui ca nu-i frumos sa arati cu degetul? :D).



Iata deci ca principalii 4 candidati ai unei campanii electorale mimate fac toti parte din aceeasi organizatie malefica, francmasoneria, in care se fac juraminte cu amenintari teribile in cazul in care cineva i-ar trada secretele. Aceasta este adevarata sursa a "blatului" de la Bucuresti, o bataie de joc la adresa alegatorilor, o sfidare la adresa democratiei si o incalcare evidenta a Constitutiei. Situatii similare gasim si in tara, unde administratia locala este la fel de intesata de masoni. Pentru a nu ne extinde va furnizam doar un singur exemplu al judetului Hunedoara unde la restaurantul Medom din Petrila, figuri cunoscute ale vietii publice ce fac parte din formatiuni politice diferite, de care n-ai crede în ruptul capului ca ar putea sta împreuna la o masa, se îmbratiseaza, se saruta de trei ori pe obraji si îsi spun unul celuilalt „frate”. Rezultatul infiltrarii masoneriei in administratia locala este incurajarea si dezvoltarea masiva a coruptiei asa cum se poate vedea din cazurile investigate in Marea Britanie si relatate in serialul "In interiorul fratiei" episodul 4.

Daca mai aveti vreun dubiu speram ca o sa va lamureasca imaginile de la ceremonia masonica de predare a stafetei la Primaria Bucurestiului. Dupa cum observati numai zambete si fericire intre cei doi masoni: Adriean Videanu, fostul primar si Sorin Oprescu, noul administrator sef al capitalei. Cei doi executa o imbratisare renumita a coruptului ordin masonic (cele 5 puncte ale fratiei), reprezentand un juramant de aparare, sustinere reciproca si loialitate fata de "frati", in orice situatie, chiar si atunci cand incalca legile tarii. Detalii despre acest juramant gasiti in episodului 6 din serialul "In interiorul fratiei".




Ritualul masonic este descris si la finalul acestui video clip


Degetul opozabil din strangerea de mana masonica ne indica faptul ca Oprescu are gradul de ucenic in masonerie.
Acest articol a fost preluat de catre yogaesoteric.net la adresa: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5373

Bibiografie:
Secret Masonic Handshakes, Passwords, Grips And Signs Of Blue Lodge Masonry
SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA
NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1
NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 2

Recomandari:
Masoneria - paravan la mafie si crima organizata
Antonie Iorgovan: "Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana"
La fix 4 ani dupa ce a ordonat atacurile impotriva yoghinilor, Adrian Nastase se plange ca o fetita (sic) ca a fost atacat de MISA
"Armaghedonul masonic 2007"
Adrian Nastase semnalizeaza ca spera sa scape de justitie cu ajutorul colegilor francmasoni
La fix 4 ani dupa ce a ordonat atacurile impotriva yoghinilor, Adrian Nastase se plange ca o fetita (sic) ca a fost atacat de MISA
FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE

2 comentarii :

  1. ...si atunci acele afise electorale ale PSD-istilor cum erau...? Erau cu palmele deschise spre....popor.... ??????????Erau prea manipulatoare.Si pe fatza, ca si-asha-s multzi si proshtii....

    RăspundețiȘtergere
  2. ia uite frate si romanii sant masoni.saraciile dracului ca de-aia au intrat in masonerie,sa le puna matusile lor termopane... :))

    RăspundețiȘtergere