Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 29 iulie 2008

Stiri: HitlerJugend reinvie in Marea Britanie

2 comentarii :

Trupe militare de cadeti similare cu HitlerJugend, organizatia paramilitara de tineret a partidului nazist, vor fi organizate in scolile britanice la propunerea guvernului si a sindicatelor din invatamant, pentru a "restaura ordinea si disciplina" in scoli si in general, in societatea britanica. Incet, incet vremurile dictaturii reinvie...

Detalii la: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/education/article4416075.ece



Update
Mai mult decat atat,
campania website-ului unei companii din domeniul energetic instiga copii sa-si spioneze parintii si vecinii, pentru presupuse "crime energetice" asupra planetei.

Astfel site-ul "Climate Cops” incurajaza copii sa-si investigheze propria familie si sa raporteze orice "infractiuni energetice" constatate. Tinta jocului sunt copiii intre 7 si 11 ani.

Recrutarea copiilor pentru a spiona si a face dosare parintilor este tot o reminiscenta a programelor naziste pentru tineret ale lui Adolf Hitler.
Detalii in http://aftermathnews.wordpress.com/2008/07/29/beware-your-children-they-might-be-climate-cops/
(Multumim Victor)

2 comentarii :

  1. legat tot de aceasta noua hitler jungend:
    http://aftermathnews.wordpress.com/2008/07/29/beware-your-children-they-might-be-climate-cops/
    ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am updatat articolul cu sugestia ta.
    Multumim

    RăspundețiȘtergere