Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 6 august 2008

Cancerul este cauzat de o ciuperca si poate fi tratat in 90% din cazuri cu bicarbonat de sodiu, sustine oncologul italian Tullio Simoncini

12 comentarii :
Este cancerul cauzat de ciuperca Candida?
Interviu cu doctorul Tullio Simoncini de Emma Holister

EH: Citind articolele dvs. despre revolutionara terapie impotriva cancerului, nu pot sa nu ma intreb cat de dificil a fost sa continuati sa lucrati ca oncolog in lumea medicala. Cum au raspuns autoritatilor medicale la studiile dvs?

TS: Suprimare. Comploturi. Emisiuni defaimatoare la televiziune. Cand un om de stiinta are o idee cu adevarat eficienta si revolutionara, institutiile medicale incearca sa suprime rezultatele sale, deoarece ameninta interesele clasei conducatoare. Indiferent cat de eficenta ar fi terapia in cauza, scopul lor este sa-l distruga.

Cei aflati la putere se asigura ca urmatorii pasi sunt pusi in practica:
1) excluderea din asociatiile medicale,
2) instigari prin campanii de presa in ziare si la TV care il portretizeaza pe acel om drept un sarlatan,
3) atacuri inscenate din partea justitiei,
4) hartuiala constanta la domiciliu, din partea politiei .

EH: Care sunt lucrurile care credeti ca impiedica sistemul medical actual sa imbratiseze teoriile dvs. despre cancer ca afectiune cauzata de o ciuperca (Candida) si tratamentul tumorilor cu bicarbonat de sodiu?

TS: 1. este vorba de egoismul si lipsa de spiritualitate a conducatorilor domeniului medical care ii impiedica sa priveasca dincolo de ignoranta acumulata. 2. teoria fundamentala oficiala ce explica cancerul este bazata pe ipoteza ca boala este cauzata de o perturbare genetica care provoaca o supra-reproducere a celulelor canceroase. Aceasta teorie este pur si simplu gresita si nu a fost niciodata demonstrata.

EH: Credeti ca aceste probleme vor fi depasite si daca da cum?

TS: Da, cred ca da. Vor fi rezolvate prin activism de baza care va restaura libertatea in domeniul cercetarii medicale. Daca un numar mare de oameni dintr=o tara se intalnesc si lucreaza impreuna, este posibil sa fie ceruta autoritatilor libertatea in cercetarea medicala. Acest lucru se poate obtine prin demonstratii si informand oamenii prin mass media.

EH: Cate cazuri de cancer ai reusit sa vindecati? In mod sigur rezultatele dvs. trebuie sa fi atras atentia colegilor din lumea medicala?

TS: Am tratat sute de pacienti. Cei mai multi aveau cancer in faze foarte avansate, in special dupa ce au fost expusi terapiilor conventionale. Multi dintre ei au s-au recuperat complet si sunt bine sanatosi dupa ani de la tratatment. In cazuri de cancer in faze incipiente (dimensiuni mai mici de 3 cm cu incidenta minima a metastazei) 90% dintre pacienti s-au recuperat. Multi doctori sunt de acord si au utilizat tratamentul cu bicarbonat de sodiu.

EH: Exista vreun mod in care ati putea sa utilizati aceste rezultate pentru a forta sistemul sa va ia in serios munca?

TS: Nu pentru ca este necesar sa probezi rezultatele cu multe sute de cazuri documentate. Acest lucru este posibil doar daca lucrezi intr-o clinica oncologica.

EH: Desi viziunea dvs asupra cancerului si ciupercilor este revolutionara in contextul medical actual, ea difera de modul in care multi practicanti de terapii alternative vad Candida si modul in care ea afecteaza corpul uman. Ei vad Candida ca o problema sistemica afectand intregul corp si avand originea in intestine. Daca dvs credeti ca aceasta ciuperca nu este cauza diverselor probleme intestinale asociate cu candidoza, care ar fi totusi cauza?

TS: Principala cauza este mediul. Secundar este vorba de o lipsa de energie cauzata de diminuarea circulatiei sangelui. In al treilea rand, dieta. De ce o persoana ar avea intoleranta la zahar, drojdie, oua, lapte, etc? Inaintea aparitiei acestor probleme afectiunea exista deja. Epiteliul intestinal este afectat si aceatsa provoaca intoleranta. Este important sa fie rezolvata problema de baza nu doar simptomele si apoi trebuie vazut daca mai apar problemele conexe.

EH: In final care este opinia dvs despre situatia celor care practica medicina alternativa si se afla sub presiunea constanta a campaniilor anti medicina alternativa a autoritatilor medicale, presei medicale si a presei nationale? Ce credeti ca ar trebui facut pentru a proteja terapeuti ca dvs. si pacientii care vin la dvs pentru ajutor?

TS: Opinia mea este ca practicantii medicinei alternative sunt speriati si nu au mijloacele pentru a lupta cu minciunile perpetuate de medicina oficiala. Lumea medicala trebuie eliberata pentru a putea reda pacientilor libertatea de alegere a tipului de tratatment. Cele mai multe boli sunt un rezultat al stilului de viata nesanatos si ca atare medicamentele sunt inutile si chiar pot dauna. Mai mult, institutii invechite precum asociatiile medicale fac frecvent presiuni asupra doctorilor pentru a prescrie numai tratatemente inutile, toxice si daunatoare.


Detalii la http://www.cancerisafungus.com si http://www.curenaturalicancro.com

12 comentarii :

  1. Mi se pare o descoperire credibila.
    Daca este adevarat va fi foarte greu sa se ajunga la recunoasterea in mod oficial a acestei descoperiri,mai ales pentru ca in mod cert ar avea de suferit industria farmaceutica. Desi nici tratarea ciupercilor nu este asa de usoara,din cate stiu eu, dar cel putin stii cu ce lupti, iar tratamentele pot fi cu mult mai eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca este un medic care ar trebui sa il lase sa isi practice meseria avind in vedere ca a vindecat f multi pacienti si in plus tratamentul nu este costisitor.Care sunt rezultatele cu chimiotereapie din partea altori doctori??????

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se poate lua legătura cu acest medic? Există adresa vreunei clinici, adresă de mail, ceva?
    Aş dori răspuns. Vă rog!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adresa lui de email este: t.simoncini@alice.it
    O gasiti si aici:
    http://www.curenaturalicancro.com/cancer-therapy-faq.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa cred ca este singurul medic cu buna credinta de pe planeta?? Chiar si asa, in tot sistemul asta despre care se vorbeste, plin de boli inventate si tratamente inadecvate (pentru a se umple buzunarele unora...fabrici de medicam samd )...sa inteleg ca nu s-au mai gasit si alti medici care macar sa incerce sa verifice teoria acestui dr. italian si sa i se alature???? In prima faza sunt placut impresionat de stire...dar ma repet..as vrea ca lumea medicala din dom. oncologic sa reactioneze pozitiv macar 1% din cei avizati...macar atator doctori as vrea sa cred ca le pasa de semenii lor....atat cat sa cerceteze real teoria acestui doctor si sa ia atitudine daca este adevarata..sa-l contacteze...etc

    RăspundețiȘtergere
  6. In Romania anilor '70 a existat dr. Leontopol care a pus la punct un tratament anti-cancer care se baza pe o suibstanta folosita la developarea fotografiilor. In final a fost atacat si "desfiintat" de catre min-sanatitii si alti confrati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Numai cu bicarbonat de sodiu si din proprie experienta, pot afirma cu siguranta de 100% ca tipul de cancer pe care il am, la uter, nu poate fi tratat,intrucat dupa cum am observat bicarbonatul de sodiu are rolul doar de a indeparta celulele canceroase care au fost distruse(ucise)cu alte mijloace de tratament,deci din punctul meu de vedere,cu doar aceasta metoda simpla se poate muri in timpul cel mai scurt posibil.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai bine luati legatura cu Tullio Simoncini ca sa vedeti exact cum se aplica metoda lui. Si in acelasi timp v-ar prinde bine mai mult optimism.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca stie cineva cum se trateaza candidoza vaginala va rog sa-mi spuneti si mie. Este vreo metoda speciala ? Si pentru spalaturile vaginale cu bicarbonat de sodiu care ar fi doza recomandata?
    va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. pt Anonim! candidoza vaginala se trateaza cu solutie de bicarbonat de sodiu asa cum bine spui. Tratamentul se face zilnic, concentratia poate fi la bunul simt, eu spre exemplu folosesc cam 1 lingura rasa, la 1,5 l apa. Mare grija insa la reversul medalie: in momentul in care pH-ul vaginal devine prea alcalin, apare Gardnerela vaginalis (cred ca asa se scrie, scuze anticipat in caza de incorectitudine), o secretie cu miros de peste. Tratamentul pt aceasta secretie se face cu solutie de otet in apa, pt schimbarea pH-ului. E posibil ca toate bolile sa fie datorate dezechilibrului la nivel de pH. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot pentru anonim: de preferinta luati totusi legatura si cu un medic pentru verificarea diagnosticului si pentru a evita complicatiile ce pot apare in cazul in care nu este efectuat un consult la un specialist. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  12. http://sodiumbicarbonate.imva.info/index.php/main-and-side-effects/ph/

    pentru doamna cu cancer uterin,informatii despre bicarbonat,cancer,dozaj,etc...plus o mai buna bibliografie. se pare ca doctorul italian nu a fost singurul care a ajuns la concluzia asta. din pacate informatiile sunt in engleza! multa sanatate! nu stiu cate minuni face bicarbonatul singur,dar iubirea optimismul si o schimbarea stilului de viata pot ajuta.

    RăspundețiȘtergere