Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 7 august 2008

Masonii din Rusia au mai inventat inca o structura suprastatala

Niciun comentariu :
Moscova propune infiintarea Uniunii Europene... de Est. Pretextul: Rusia, in efortul de a contrabalansa influenta Statelor Unite pe continentul european, intentioneaza sa creeze o uniune economica in spatiul ex-sovietic si nu numai. Moscova propune crearea unei structuri similare Uniunii Europene in Europa de Est, care sa cuprinda Federatia Rusa, Belarus, Kazahstan, Ucraina, Turcia, Republica Moldova si multe alte state din aceasta parte a Europei, transmite, miercuri, agentia "Agerpres", citand publicatia ucraineana "Stolichnie Novosti".

Politologul rus si deputatul din partea partidului "Rusia Unita" in Duma de Stat, Serghei Markov, sustine ca mai intai se urmareste crearea unui spatiu economic unic in Europa de Est, iar urmatorul pas trebuie sa fie crearea unui spatiu economic unic impreuna cu Uniunea Europeana. Obiectivul final, potrivit lui Markov, este crearea unui spatiu unic in domeniul umanitar si civil (circulatia fara vize). In acest fel, sustine deputatul rus, pe batranul continent ar putea sa apara doua uniuni - Uniunea Europeana si Uniunea Europei de Est.
Sursa:Ziua

Sub pretextul continuarii antagonismului din timpul razboiului rece rusii duc la indeplinire aceleasi obiective ale francmasoneriei mondiale. Si uite asa, incet incet, dupa UE, NAFTA, Uniunea Africana si Uniunea Natiunilor Sud Americane s-a mai facut un pas catre realizarea unui stat unic planetar, cu un singur guvern si un singur conducator, o papusa a satanicilor conducatori oculti ai lumii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu