Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 7 august 2008

Noile pasapoarte cu cipuri, clonate in cateva minute

3 comentarii :
Nebunia cipurilor introduse in acte de identitate, preambul pentru cipurile introduse sub piele, a inceput si la noi. Motivul prezentat, impiedicarea falsificarii actelor, este o mare cacealma, dupa cum veti vedea mai jos. Atunci care este adevaratul motiv? MONITORIZAREA TOTALA SI LIMITAREA LIBERTATII IN DICTATURA GLOBALA A NOII ORDINI MONDIALE! Odata aplicat sistemul universal de acces pe baza amprentelor si altor date biometrice intr-o zi sa nu ne miram daca ne vom trezi ca nu vom mai avea acces in anumite zone unde cineva nu ne place: metrou, magazinul x, banca y; sau ca cineva ne-a schimbat identitatea electronica si suntem urmariti de autoritati pentru presupuse infractiuni (ca in filmul the Net).


Presedintele Traian Basescu a declarat, ca începând cu 1 ianuarie 2009, românii vor fi obligati sa îsi puna amprenta pe noile tipuri de pasapoarte, biometrice. "De la 1 ianuarie 2009, se introduc si în România pasapoartele biometrice, deci avem obligatia sa ne punem amprenta pe pasaport. Este bine ca s-a deschis o dezbatere publica pe aceasta tema, ca sa vedem foarte bine spre ce ne îndreptam", a declarat Traian Basescu, adaugând: "Ceea ce am spus nu este legat de ceea ce se întâmpla în Italia, dar sa stim ce facem si ce spunem".

Noile pasapoarte cu microcipuri, concepute special de autoritatile britanice impotriva furtului de identitate, pot fi clonate in cateva minute. Au demonstrat-o testele comandate de publicatia britanica "The Times", in cadrul carora un specialist a clonat cipurile de pe doua pasapoarte britanice si a implantat imagini digitale ale lui Osama ben Laden si ale unui atacator sinucigas. Surprinzator, cipurile au fost considerate autentice de un program de citire a pasapoartelor utilizat de agentia ONU. Si asta, in ciuda asigurarilor Ministerului britanic de Interne ca cipurile falsificate vor fi depistate la frontiera deoarece nu se potrivesc cu codurile dintr-o baza internationala de date. Testele comandate de publicatia britanica au aratat ca, daca microcipurile sunt vulnerabile la clonare, atunci in pasapoarte false sau "virgine" pot fi introduse date biometrice false.

Zeci de milioane de pasapoarte cu microcipuri au fost emise de cele 45 de tari in speranta ca vor face calatoriile internationale mai sigure. Ele contin un mic cip cu frecventa radio si antena, iar un cititor special electronic trimite un semnal codat catre cip, urmand ca acesta din urma sa raspunda cu datele de identitate si biometrice ale detinatorului.

In replica la testele facute la cererea publicatiei britanice, autoritatile sustin ca teroristii nu vor fi in stare sa cloneze toate tipurile de pasapoarte. Testele facute pun, insa, sub semnul intrebarii programele guvernamentale ce prevad introducerea cipurilor in cartile de identitate. Abilitatea de a clona cipurile ii face vulnerabili pe calatori la furtul de identitate, mai ales cand trebuie sa lase pasaportul la hotel sau sa inchirieze o masina. Hotii pot profita foarte usor si pot schimba datele de pe cip putand astfel sa calatoreasca oriunde, scrie "The Times".
Surse:
http://mdzr.blogspot.com
http://ziua.net

Cititi si:
De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri
Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic
La un pas de Semnul Fiarei, un documentar de Katherine Albrecht
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht

3 comentarii :

  1. Domnilor, treziti-va ! Nu aveti nici un drept sa faceti experimente de acest fel pe pielea romanilor, fara sa le cereti acordul.Avem dreptul de a alege.Deschideti ochii mari si vedeti ce fac celelalte state membre ale UE. Nici una nu indrazneste sa calce dreptul la privecy, care este un DREPT FUNDAMENTAL AL OMULUI, prevazut si in documentele de la Bruxelles. Vreti sa vi se cunoasca neputinta si acolo? Destul sa facem o petitie si va trezim!!!!
    Frati romani, cititi-va drepturile pe adresa http://eur-lex.europa.eu/Notice.do?pos=2&hwords=&page=1&lang=ro&pgs=10&nbl=1&list=258038%3Acs%2C&checktexte=checkbox&visu=
    si aparati-le singuri, strigand cat puteti de tare la forurile internationale,pentru ca politicienii nostri sunt ocupati cu comisioanele si ca nu cunosc si nu apara drepturile romanilor prevazute de Constitutie!!!
    Nimeni nu va da dreptul sa ne transformati intr-un popor de clone , doar pentru ca vreti sa fiti primii intre nestiutori! Pasapoartele biometrice nu circula si nici nu vor circula prea curand in Europa, pentru ca fiecare guvern are o constiinta si isi apara cetatenii de abuzuri de acest fel.Sistemul american are problemele lui, sistemul european e de alta factura. Ascultati stirile internationale si vedeti ce spun presedintii celorlalte state europene, care nu sunt ocupati cu mostenirile de la matusi, comisioane si alte gainarii de tip dambovitean. VETI RASPUNDE IN FATA COMISIEI EUROPENE DE LA BRUXELLES!!!!!!!
    Si cine va plati sanctiunile-tot clonele???'
    Domnule Nastase , tinem sa va informam ca noi, romanii plecati, cunoastem bine documentele de la Bruxelles si drepturile noastre. Vremea ignorantei in care ati ramas ancorati cu incapatanare, prin partile acestea a apus demult!!!!! TREZITI-VA!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar credeti ca cei de la Bruxelles nu stiu despre ce e vorba? Va inselati amarnic. Ei comanda totul. ei sunt baietii din umbra care fac si desfac toate porcariile. Politicienii astia de aici sunt niste robotei care asculta de stapani, si mai baga si ei mana cate putin mai mult, actioneaza la comanda. Fiti dar treji si nu dormiti, se va schimba in curand totul

    RăspundețiȘtergere
  3. Oameni buni fiecare dintre noi putem decide ceia ce vrem, dar acasta este o porcarie doar nu suntem animale sa ne puna cip pentru asazisa IDENTIFICARE a hotilor,hoti sunt ei iar sefi lor cei de la Bruxelles care doresc sa faca aceste experimente pe romani pentru ca noi suntem mai palizi dar nu lasati ca acest lucru sa se intample.

    RăspundețiȘtergere