Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 25 septembrie 2008

911: In Plane site - documentar

Niciun comentariu :
Documentarul american reanalizează transmisiunile pe care posturile de televiziune CNN, BBC şi Fox News le-au făcut în 11 septembrie 2001 şi, pe baza lor, propune o ipoteză şocantă asupra acelei zile fatidice: Pentagonul nu a fost lovit de un avion, ci de o rachetă, iar avionul care a intrat în turnul sudic al World Trade Center (WTC) era un Boeing 767 militar, nu comercial.
Filmul a fost realizat de regizorul William Lewis şi de producătorul Dave von Kleist. Ideea filmului a luat naştere în 2002, când Lewis a intrat în posesia primelor înregistrări şi analize care puneau la îndoială declaraţiile oficialităţilor. La sfârşitul anului 2004, cei doi au lansat filmul "911 in Plane Site" care acum face înconjurul lumii şi stârneşte controverse.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu